2010 Temmuz Anneleri : )

CANLARIM BENİMDE Bİ PRENSESİM OLCEK :CüvCüv:
TAHMİNİ DOĞUM ZAMANI İÇİN 3 TEMMUZ DEDİ DOKTORUMUZ MİNİK MELEĞİMİ HEYECANLA BEKLİYORUM SAĞLIKLA GELSİN BEBİŞLERİMİZ
Ne gusell ALLAH saglıkla kucagına almak nasıp etsın...
Eki Görüntüle 37734 buda bizim oluş 15 hafta 6 günlüktü unuttyrdum hep yüklmeyı kıslr sımdı 22 hafta olduk cuma gunu rndvmz vr o zamn yenı resmnı koyrım :)

canım.. ne kdr heycanlı oluyor bebeişlerimizi gormek .. yarın bende kızımı gorucem inş...

CANLARIM BENİMDE Bİ PRENSESİM OLCEK :CüvCüv:
TAHMİNİ DOĞUM ZAMANI İÇİN 3 TEMMUZ DEDİ DOKTORUMUZ MİNİK MELEĞİMİ HEYECANLA BEKLİYORUM SAĞLIKLA GELSİN BEBİŞLERİMİZ

hayırlı olsun şekerr hoşgeldin aramızaa zor oldu sanırsamm:)) zemuszemus

iiiz şekercim sen nasılsın gamyoncumuz nasıl

Bugün çok şükür iyiyiz teyzesi çok sağol...

Kahvaltımızı yaptık şimdi işe koyulucaz...

Dün akşam biraz sıkıntılıydım geleceğimizle ilgili endişeye kapılmadım desem yalan olur...

Biliyor musun bilmiyorum ama benim rahmim normalden dar(rahim anomalim var ve erken doğum riskim sözkonusu) akşam sıkıntılıydım. Korkuyorum yaaa esm'cim...
mafoldumben

korkma canm yaaa allahtan başka sığınacak bır yerımız yok bebeğin sğlıkla gelir rabbıme sığın sen herkezde olabılen normal bir durum bu korkmaa cnmm doktor ne diorsa onu yap gerisini allaha bırak cnmm korktuğun başına gelir allah korusun rabbim sana bir melek gönderdi sen onu en güzel şekliyle koru gerisini allaha bırak canımm hakkında hayırlısını versinn :Saruboceq: :Saruboceq:

Düne kadar arada sırada düşünsem de bu durumu hep pozitife çevirip kendimi rahatlatıyordum ama o zaman bir etki hissetmeden hadi olursa derdim sadece...

Ama dün hayli sıkıntı çektim kimseye de yansıtmak istemedim ama endişeye kapıldım ve sadece dua ettim.

Dediğin gibi bu durumda ve her konuda olduğu gibi Allah'a sığınmaktan başka çözüm yok.
Yüce rabbime dua ediyorum ki her bebek gibi benimkisi de zamanında doğsun. Hayırlısıyla gelsin.

Aynen dediğin gibi korktuğum başıma gelir düşüncesi de içimde yok değil o nedenle olumsuz düşünmek istemiyorum. allah sonuna kadar gitmek nasip etsin, hakkımızda hayırlısını versin.

Desteğin için çok teşekkür ederim.

Sen de benim Güzin ablam gibi oldun bu arada...
:roflol:

günaydınnnnnnnn kıslarrrr uykum kaçtı yaaaaa (((

günaydın arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrr
geçmişe dalmışımm

günaydın kızlarrr:)))

Günaydın kızlar...

Sabah güzelleri nasılsınız?
opuyorumnanaktan

Günaydınn günaydınn günaydıııınnn...hihoyyythihoyyythihoyyyt
Bizde geldikk burdayızz....
Nasılsınız bakalım hanımlar...​

Herkese günaydın..

Bugün de arka sayfalara bakamıycam bu hafta çok yoğunum..(( Ara ara girmeye çalışıcam ama..

Umarım herkes iyidir.

Biz de iyiyiz çok şükür..
Görüşmek üzereeeeeeeee..

cnm yaa aynı sıkıntıları yaşadığım için ama rabbim dermansız dert vermsındee sabır dilee beklicez önümüze ne çıkar belli olmaz cnmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…