Bugün çok şükür iyiyiz teyzesi çok sağol...
Kahvaltımızı yaptık şimdi işe koyulucaz...
Dün akşam biraz sıkıntılıydım geleceğimizle ilgili endişeye kapılmadım desem yalan olur...
Biliyor musun bilmiyorum ama benim rahmim normalden dar(rahim anomalim var ve erken doğum riskim sözkonusu) akşam sıkıntılıydım. Korkuyorum yaaa esm'cim...mafoldumben
Herkese günaydın..
Bugün de arka sayfalara bakamıycam bu hafta çok yoğunum..(( Ara ara girmeye çalışıcam ama..
Umarım herkes iyidir.
Biz de iyiyiz çok şükür..
Görüşmek üzereeeeeeeee..
cnm yaa aynı sıkıntıları yaşadığım için ama rabbim dermansız dert vermsındee sabır dilee beklicez önümüze ne çıkar belli olmaz cnmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Capricim merhaba canımm...
Hiçç kendini üzme rabbim o minik meleğini koruyor sen dua etmeye devam et...Bizlerde ediyoruzz....Allah hayırlısı ile zamanında kucağına almayı nasip edicektir inş.. canımm...
günaydın hepinize opuyorumnanaktan
Günaydın arkadaşlar..
Capricim canını sıkma lütfen,herşey yolunda gidecek merak etme olumlu düşün..
Günaydın hayat'cım...
İnsan bir an için endişeleniyor ama şuan pozitif düşünüyorum Allah nasıl uygun görürse onu yaşayacağız. Bu hepimiz için geçerli sonuçta sadece ben değilim.
Çok teşekkür ederim desteğin için...opuyorumnanaktan
Canım benim tabiki hepimiz için geçerli..O yüzden bol bol dua et ve olumlıu düşün ..Hiç bişi olmayacakk :))
Ayrıca hep destek tam destek :)))))))))))) :lepi:
Arkadaşlar merhaba, ben 5 ayı bitirdim ve 9 kilo almışım( bundan sonra az dikkat edeyim die düşündüm ve artık kahvaltıda ve öğlen nesfit yiorum, ara öğünlerdede çeşitli meyveler. çalışıyorum akşama kadr okulda in çık ders anlat sürekli acıkıordum dikkat etmedim çok kilo aldım acaba nesfitin bir zararı vs. varmı bildiğiniz doktoruma sorucam 1 hfta sonra gidince ama içime şüphe düştü.
Bugün çok şükür iyiyiz teyzesi çok sağol...
Kahvaltımızı yaptık şimdi işe koyulucaz...
Dün akşam biraz sıkıntılıydım geleceğimizle ilgili endişeye kapılmadım desem yalan olur...
Biliyor musun bilmiyorum ama benim rahmim normalden dar(rahim anomalim var ve erken doğum riskim sözkonusu) akşam sıkıntılıydım. Korkuyorum yaaa esm'cim...mafoldumben
meraba kızlar. umutlu nasılsın? sancılar biraz azaldı mı? ne oldu 1 hafta sonra kontrole gel dmeişlerdi takip edemedim.
papatya sana yeni kız isimleri
dila-yaren-sude-asya-sare-asel-aklıma gelirse daha yazarım
bisürü kız ismi vardı aklımda ama hiç erkek yoktu
erkek oldu benimki :)
cnm saol iyiyim geçti sancılarım 5 martta veya 66 martta gidiyorum ayrıntılı var sana doktorun kızmı demişti
boshayallersmile
evet ilk başta kıza benziyo dedi. benim içime erkek doğuyodu ama kıza benziyo deyince kız heralde dedik. ama kız isimleri hep aklıma geliyodu erkek gelmiyodu isim olarak. kız ismi bulmak daha kolay.kız olsaydı ya gülce ya duru koycaktım. şimdi çağan efe düşünüyoruz.ikinciye inşallah. bir de bizim sülalede hep erkek torun var herkes kız istiyodu hep kız isimleri sölüyolardı bana aileden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?