2010 Temmuz Anneleri : )

arkadaşlar merhaba
bugün anca girebildim. işler çook yoğun.
benim de kafama takılan bir şey var. dün akşamdan beri özellikle yürürken sol kasığım ağrıyor. normal bir şey mi acaba yoksa doktoru arasam mı karar veremedim. özellikle adım atarken oluyor ağrı ve sağ tarafta hiçbir şey yok.
inşallah normal bir şeydir.

günaydın kızlar

bugün test sonucumu aldım şükürler olsun Allahım sonuç iyi çıktı. kızlar risk konusunda hiç fikrim yok siz bana yardımcı olursanız sevinicem benim risk 1:10000 yazıyo sizinki nasıldı hatırlayan var mı? bi de gebelik yaşı:17+4 yazıyo burda halbuki dün kan verdiğimde benim hesabıma göre 16+6 oluyodu kafam karıştı yaa bilmiyorumkismile

capricim hiç canını sıkma Allah bebeklerimizi korur merak etme sen sadece dualarını eksik etme.

selam canım. 10000 kişide 1 ihtimal anlamına geliyor. benim de o civardaydı diye hatırlıyorum. doktoruna gösterdin dimi sonucunu?

selam canım. 10000 kişide 1 ihtimal anlamına geliyor. benim de o civardaydı diye hatırlıyorum. doktoruna gösterdin dimi sonucunu?

tabi tabi gösterdim canım. sonucun negatif dedi yani bu sonuç gayet iyi demek dedi bi sorun yokmuş ama ben gene de merak ettim şimdi sen açıklayınca iyi oldu teşekkür ederim tatlım kaydirigubbakcemile3

tabi tabi gösterdim canım. sonucun negatif dedi yani bu sonuç gayet iyi demek dedi bi sorun yokmuş ama ben gene de merak ettim şimdi sen açıklayınca iyi oldu teşekkür ederim tatlım kaydirigubbakcemile3

rica ederim şeker. sonucun iyi çıkmasına sevindim. ayrıntılı için bir şey dedi mi?

yok canım bir ay sonra çağırdı işte o zaman söyler sanırım
kaçıncı haftada yapılıyodu ayrıntılı usg

Merhaba arkadaşlar
dün işyerime gider gitmez karnım ağrımaya başladı
hareket bile edemedim
doğrudan acile gittim
bebeğim aşağıya inmiş ve ters duruyormuş
doktor alttan da muayene etti Allaha şükür açılma falan yoktu
hemen serum bağladılar ve NST denen makinaya bağladılar öyle korktum ki
kimsenin haberi yoktu anneme eşime haber verdim hemen geldiler
çok şükür sancı bebeğe ait çıkmadı
doktor kendini yordun mu ağır bişey mi kaldırdın
bebek de hırpalanmış biraz ama şimdi çok sağlıklı dedi
ama dün ömrümün yarısı gitti o kadar çok ağladım ki size anlatamam
dün ve bugün için de rapor verdi evde dinleniyorum
testler yaptılar günde 2.5 litre su içmeme rağmen az dedi
3.5 litre içmeye çalış dedi testlerde suyu eksik çıktı dedi

kızlar kafama bişi takıldı benim bebişim dün 353 gr çıktı burda başka bi sitede 21 hafta 400gr. 22hafta 500gr.dır yazıyo bebiş ,oysa ki dr.umuz gayet ii olduğunu sölemişti oğluşumunCADIARZU

doktor bebeğin iyi dediyse iyidir canım. internettekilere bakma sen. bizim doktor dedi ki bana kızı 6 hafta geriden gidiyoımuş ama turp gibi doğmuş sağlıklı. minyon bi kızmış.ince narinmiş. bu kilo boylar çok değişebiliyo. benim oğlan da ona bakarsan 5 gün önde gidiyo.

canım çok geçmiş olsun. şimdi iyi olmanıza sevindim. dinlen bol bol.
benim de sağ kasıkta biraz ağrı var ama seninki çok mu kötüydü? acaba benimki de duruşuyla ilgili mi anlamadım.
3.5 litre çook fazla. ben 2,5 bile içemiyorum. zorlaya zorlaya 2 litre falan içebiliyorum. demek ki daha fazla zorlamak lazım...

geçmiş olsun canım yaa. heran nasıl terslik çıkabiliyor hayret. benim de ağrım oluyo bazen ama doktora bile gitmiyorum normal diye. çok aşırı mı sancılanmıştın?2. buçuk lt su az değil aslında. benim doktorum 1 buçuk lt minimum demişti. internette de 8 bardak diye geçiyo. ben max 2 lt içiyorumdur.ama demek ki senin bebek daha çok su istiyo. iç o zaman annesi napçan.çok ağlama sakin olmak lazım. böyle panikletiyolar bazen işlte.geçmiş olsun canım. dikkat et kendine.

yok canım benim mide ağrısı gibi oldu daha sonra karnımın iki yanına ara ara ağrı girdi
bir ara belime de girdi çok kötüydü çünkü kasıldım kaldım
kendi doktorumu aradım ama malesef hiç ama hiç ilgilenmedi tel e bile bakmadı
asistanına randevu alsın bakalım demiş
şimdi onu da değiştireceğim

su bana da çok geldi bilmiyorum ki canım anlamadım
herkes farklı bişey söylüyo kafam karman çorman oldu
ama acile gittiği hastene çok iyi bir hastane
çok pahalı diye oraya gidemiyorum

Merhaba canım hoşgeldinnn...
Teşekkürler canım isimler için..
Listemizin ilk başında Asya var zaten..

Hoşgeldinn Yase hadi gözünaydınn canımmm...

Canım merhaba sende hoşgeldinn...
Çok geçmişler olsunnn....Allah beterinden korusun inş..
Üzüldüm yaa ama çok şükür iyisiniz naptın zorladınmı yordunmu kendini...
Çok çok geçmiş olsun tekrardan...

sağol canım
cumartesi ayrıntılı ultrasona girdim
hiç bişey yoktu
anlamadım ki çok sancılandım yerimde duramadım
o kadar panik oldum ki işyerinde de çok ağladım
çok korktum herşey iyi giderken
serumu verdiklerinden sonra bebek yukarı çıkmış

canım doktorların bir dediği diğerini tutmuyor
anlamadım
cumartesi bebeğim 525 gr dı dünkü doktor 638 gr dedi
1 günde mi bu kadar değişiyor kime güveneciğimi şaşırdım

kızlar selam hepinize nasılsınız kaç gün giremedim annemler geliyo bugün çok mutluyum hazırlık yapıyorum durmadan izmirden geliyolar çok özlemiştim annemi hihoyyyt

Bilmiyorum canım
nasıl yoruldum neler oldu hiç bilmiyorum mafoldumben
bir an acaba bebeğim gidiyor mu diye düşündüm
o kadar berbat bir duygu ki mafoldumben
Allahım hepimizin bebeğini bizlere bağışlasın
Allah korusun onları

kiloya takılma bana da 212gr dedi doktorum 1 gün sonra ayrıntılıda 292 gr çıktı. hızlı büyüyo olabilirler yanlış ölçülüyo hata payı oluyo ultrasonlarda. sonuçta sağlıklı ve büyüyo.ama ayrıntılıda suyu az demediler mi? aslında ayrıntılıda asıl bakıyolar suyu iyi mi plesntanın yeri iy mi filan diye. bir de ctesi suyu iyiyse birden mi azaldı? zorlayıcı bi hareketin olmuş muydu şüphelendiğin? cinsellik filan etkilemiyo diyolar ama ben korkuyorum kızlar yine de yaa bişi olmaz işallah.

papatyacım bu aradaa ASYA çok güzel bir isim
ben de kızım olsaydı düşünürdüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…