papatya ben kızım olsa ya gülce ya da duru koycaktım. gülceyi unutmuşum.
kızlar selam hepinize nasılsınız kaç gün giremedim annemler geliyo bugün çok mutluyum hazırlık yapıyorum durmadan izmirden geliyolar çok özlemiştim annemi hihoyyyt
Evet canım iki isimde çok güzel ama nedense tam içime sinen bir isim bulamıyorum napıcam benn bu gidişle isimsiz kalıcam benim prensesimmkafamçokkarıştı
papatyacım bu aradaa ASYA çok güzel bir isim
ben de kızım olsaydı düşünürdüm
kiloya takılma bana da 212gr dedi doktorum 1 gün sonra ayrıntılıda 292 gr çıktı. hızlı büyüyo olabilirler yanlış ölçülüyo hata payı oluyo ultrasonlarda. sonuçta sağlıklı ve büyüyo.ama ayrıntılıda suyu az demediler mi? aslında ayrıntılıda asıl bakıyolar suyu iyi mi plesntanın yeri iy mi filan diye. bir de ctesi suyu iyiyse birden mi azaldı? zorlayıcı bi hareketin olmuş muydu şüphelendiğin? cinsellik filan etkilemiyo diyolar ama ben korkuyorum kızlar yine de yaa bişi olmaz işallah.
bulursun kalmaz merak etme canım. ben de çağan konusunda kararsızım türkçe karakter var diye. ama kime sölediysem hemen çok güzel dedi aileden filan. etkileniyo insan. benim de hoşuma gitti. hergün çocuğuma çağan diye seslendiğimi hayal ediyorum. insan düşündükçe ısınıyor.
bulursun kalmaz merak etme canım. ben de çağan konusunda kararsızım türkçe karakter var diye. ama kime sölediysem hemen çok güzel dedi aileden filan. etkileniyo insan. benim de hoşuma gitti. hergün çocuğuma çağan diye seslendiğimi hayal ediyorum. insan düşündükçe ısınıyor.
kızlar biraz önce banyo temizliyodum çamaşır suyunu abartmışım heralde genzim yandı gözümden yaş geldi öksürmekten bir fena oldum bütün camları açtım çok korktum sanki hamile olduğumu unutmuşum birden bir korktum acaba bebişime bişiy olurmu diye oy oyyyy işe kaptırıyorum kendimi sonrada korkuyorum sizce bişiy olmaz dimi iş yaptığım zaman kımıldamıyo genelde oğluşum kımıldansa rahatlıycam
katrem çok geçmiş olsun bebişin iyiymiş çok şükür sevindim kendine çok dikkatli bak geçmişi yeni okudum
cnm korkma aynısı benım basıma geldi bebegım aşagıda nstye baglandım alttan muayene edildim açılma yok korkma 1 hafta yat dedi ilaç verdi nasıl agladım bi bilsen sankı korkma açılma yoksa rahmınde çok geçmiş olsunMerhaba arkadaşlar
dün işyerime gider gitmez karnım ağrımaya başladı
hareket bile edemedim
doğrudan acile gittim
bebeğim aşağıya inmiş ve ters duruyormuş
doktor alttan da muayene etti Allaha şükür açılma falan yoktu
hemen serum bağladılar ve NST denen makinaya bağladılar öyle korktum ki
kimsenin haberi yoktu anneme eşime haber verdim hemen geldiler
çok şükür sancı bebeğe ait çıkmadı
doktor kendini yordun mu ağır bişey mi kaldırdın
bebek de hırpalanmış biraz ama şimdi çok sağlıklı dedi
ama dün ömrümün yarısı gitti o kadar çok ağladım ki size anlatamam
dün ve bugün için de rapor verdi evde dinleniyorum
testler yaptılar günde 2.5 litre su içmeme rağmen az dedi
3.5 litre içmeye çalış dedi testlerde suyu eksik çıktı dedi
kızlar biraz önce banyo temizliyodum çamaşır suyunu abartmışım heralde genzim yandı gözümden yaş geldi öksürmekten bir fena oldum bütün camları açtım çok korktum sanki hamile olduğumu unutmuşum birden bir korktum acaba bebişime bişiy olurmu diye oy oyyyy işe kaptırıyorum kendimi sonrada korkuyorum sizce bişiy olmaz dimi iş yaptığım zaman kımıldamıyo genelde oğluşum kımıldansa rahatlıycam
Merhaba arkadaşlar
hareket bile edemedim
doğrudan acile gittim
günaydın kızlar
bugün test sonucumu aldım şükürler olsun Allahım sonuç iyi çıktı. kızlar risk konusunda hiç fikrim yok siz bana yardımcı olursanız sevinicem benim risk 1:10000 yazıyo sizinki nasıldı hatırlayan var mı? bi de gebelik yaşı:17+4 yazıyo burda halbuki dün kan verdiğimde benim hesabıma göre 16+6 oluyodu kafam karıştı yaa bilmiyorumkismile
cnm korkma aynısı benım basıma geldi bebegım aşagıda nstye baglandım alttan muayene edildim açılma yok korkma 1 hafta yat dedi ilaç verdi nasıl agladım bi bilsen sankı korkma açılma yoksa rahmınde çok geçmiş olsun
cnm tedirgin olma yogurt varsa hemen yogurt ye sen panık yaptıgın içinde bebegını hissetmiyo olabılırsın korkma güzelim
tekrar selam kızlar izin bebişeler hala aşağıdmı hareket ediyoo beni aşağıda yaaa
Merhaba arkadaşlar
hareket bile edemedim
doğrudan acile gittim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?