2010 Temmuz Anneleri : )

kızlar selam hepinize nasılsınız kaç gün giremedim annemler geliyo bugün çok mutluyum hazırlık yapıyorum durmadan izmirden geliyolar çok özlemiştim annemi hihoyyyt

oooh ben de izmirliyimö annemler izmirden geldikleri zaman batram ediyorum. zeytinyağlılar sarmalar börekler. oohh şanslısın valla.

Evet canım iki isimde çok güzel ama nedense tam içime sinen bir isim bulamıyorum napıcam benn bu gidişle isimsiz kalıcam benim prensesimmkafamçokkarıştı

bulursun kalmaz merak etme canım. ben de çağan konusunda kararsızım türkçe karakter var diye. ama kime sölediysem hemen çok güzel dedi aileden filan. etkileniyo insan. benim de hoşuma gitti. hergün çocuğuma çağan diye seslendiğimi hayal ediyorum. insan düşündükçe ısınıyor.

ayrıntılıda herşey normal dedi hatta rapor bile yazdı normal diye
nasıl azalıyor anlamıyorum
işyerinde suyu daha düzenlki içiyorum evde daha mı az içtim acaba hafta sonuna geldi ya
ama zorlayıcı hiçbir hareket olmadı cinsellikle ilgili bişey de yaşamadık
ama cumartesi doktordan dönerken biraz fazla yürüdük belki de ondandır diyorum
ya da bizim ev 5 katlı ve asansör yok
merdiven çıkıp inmek hamilelikte iyi değilmiş belki de ondandır bilmiyorum k

İnş..sırnaşık şey
Evet Çağan da çok güzel bir isim söylenmeside güzel...

canım çağan bence de çok güzel
türkçe karakter olsun ne olacak ki sanki
adıyla büyüsün inşallah

kızlar biraz önce banyo temizliyodum çamaşır suyunu abartmışım heralde genzim yandı gözümden yaş geldi öksürmekten bir fena oldum bütün camları açtım çok korktum sanki hamile olduğumu unutmuşum birden bir korktum acaba bebişime bişiy olurmu diye oy oyyyy işe kaptırıyorum kendimi sonrada korkuyorum sizce bişiy olmaz dimi iş yaptığım zaman kımıldamıyo genelde oğluşum kımıldansa rahatlıycam

dikkat et annesi
9 ay biraz daha dikkat
çok yoruluyor olabilir misin ondan hareket etmiyordur
çünkü ben işyerinde çok yoruluyorum
orada hiç hareket etmiyor
eve gelince kıpır kıpır yaramazım

cnm korkma aynısı benım basıma geldi bebegım aşagıda nstye baglandım alttan muayene edildim açılma yok korkma 1 hafta yat dedi ilaç verdi nasıl agladım bi bilsen sankı korkma açılma yoksa rahmınde çok geçmiş olsun

cnm tedirgin olma yogurt varsa hemen yogurt ye sen panık yaptıgın içinde bebegını hissetmiyo olabılırsın korkma güzelim

çok geçmiş olsun canım kendine dikkat et olurmu birde dua et Allahım bebeğinin sağlığını korusun
:Saruboceq:

seninki 3 lü sanırım. 2 li de benimkide <10.000 de 1 den di. risksiz grup gözün aydın yasecim. ben 3 lü yaptırmadım zaten
.

hemen yoğurt yemeye gidiyorum kızlar

tekrar selam kızlar izin bebişeler hala aşağıdmı hareket ediyoo beni aşağıda yaaa

benimki tam yerinde sanırım göbeğimin arkasında. halaymı çekiyor ne yapıyor anlamıyorum.videoda çiftelli oynuyordu sanki açmış eller kollar kaydirigubbakcemile2

bende domestos kullanıorum ama ben döküp kaçıyorum iyice akınca da bu sefer suyu döküp kaçıyorum hani kokuya maruz kalmıyım diye. hemen bol temiz hava al arkadaşım. bide yoğurt ye azcık bide sakinleş bişicik olmaz Allahın izniyle.

cnm korkma aynısı benım basıma geldi bebegım aşagıda nstye baglandım alttan muayene edildim açılma yok korkma 1 hafta yat dedi ilaç verdi nasıl agladım bi bilsen sankı korkma açılma yoksa rahmınde çok geçmiş olsun

slm hamıs arkadslarım benım.katremcım ve yakamozcum gecmıs olsun.ne kadar dıkkat edıyorum desemde onun varlıgını unutuyorum bazen kendımı cok yoruyorum.

hafta sonun günüm vardı evı güzelce temızletmıstım heryerı sıldırdım halı koltuk cam .mısafırlerın bebıklerı saolsun heryere elma sürdüler canları saolasıcalar onlar gıdınce tekrar salonun koltugunu halısını ben sıldım cok yorulmusum hala kendıme gelemedım.kendıme kızdım sonra bu kadar yormaya ne gerek vardı dıye bacaklarım hala agrıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…