2010 Temmuz Anneleri : )

çok geçmiş olsun canım kendine dikkat et olurmu birde dua et Allahım bebeğinin sağlığını korusun
:Saruboceq:

çok sağol canım
amin Allah hepimizin bebeğini korusun inşallah

çok kötü bir duyguymuş
kaybetme korkusu
Allahım kimseye yaşatmasın çok sağol canım
slm hamıs arkadslarım benım.katremcım ve yakamozcum gecmıs olsun.ne kadar dıkkat edıyorum desemde onun varlıgını unutuyorum bazen kendımı cok yoruyorum.

sağol canım
yorma kendini sonrası çok üzücü oluyo

halı mı sildinlmaz:
sakın canım yaa yapma ne halısııııı
bırak kirlensin yorma kendini

cnm allah kımseye yaşatmasın böle bi duyguyu kaybetme korkusu çok kötü bişe çok agladım ama aglayıncada düzelmıyo bebişte etkılenıyo inş ii olursun abbım ii etsin

heheee :))
ben 13 kilo aldım biliyo musun canım
yedikçe yiyesim geliyor :)

bende 50 ile başladım tam 55 oldum 5 kilo .

ama hayatımda ilk kez yemek yemenin bu kadar güzel birşey olduğunu anladım cokacimcoook.

yaşasın yemek yemek
delikafadulden

umutlu nasılsın?ıyısın dımı ıı haberlerını yazıyorsun ama cevap yazmaya vaktım olmadı buara yogun bır mısafır telası ıcındeyım.yarın aksamada mısafır var.

heheee :))
ben 13 kilo aldım biliyo musun canım
yedikçe yiyesim geliyor :)

Maaşallah canım yaa...
Bende 5 kilo aldım doktordan fırça yedimm ...
Dikkat et hafta da 300 gr.almalısın dedi..Yürüyüş verdi bana da...
Bende şok oldum etrafımdakiler çok zayıfsın deyip dururken doktorun o şekilde söylemesi..Şimdi biraz daha dikkat ediyorum yediğime içtiğime...

bendede uyşukluk var ev temizlik istiyor ama işyernden eve git yemek şu bu bişe yapmıorumm ühühüh ablacımmı çağırıcam

kızlar çıktım ben de görüşmek üzere
hepinize çok teşekkür ederim destek olduğunuz için

bende 5 kilo aldım daha 19 haftalığım. bana doktor kızmıyor. hatta hiç yemek yemiyormusun diye sordu :) bende az yiyorum dedim oda kısma boğazından ye dedi doğumdan sonra hepsi gider korkma dedi bende yiyorum artık ham ham
cokacimcoook

senin doktor psikopat heralde. 21 haftada 5 kilo az bile. ya da enazından çok normal. bana hemşire 4 kilo aldım diye çok az dedi. bebeği olan arkadaşlar da çok az dedi ama doktora sordum bebeğin gelişimi gayet iyi aldığınız kilo da çok normal dedi.

kızlar çıktım ben de görüşmek üzere
hepinize çok teşekkür ederim destek olduğunuz için

geçmiş olsun canım. bence senin yaptığın bişeyle alakası yoktur olacağı vardır. ama düzelir ban umutlunun da düzeldi. kendine dikkat et.

kıslarrrrr selammmmmm geçmiş çok uzamış okuyamadım umarım herşey yolundadır :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…