2010 Temmuz Anneleri : )

Ayy bende şaşırdım valla ama doktorum lüzumsuz kiloyu sevmiyor o konuda çok dikkatli...Bebeğine yararlı şeyler ye hamurişine fazla uzanma dedi....

Ayy bende şaşırdım valla ama doktorum lüzumsuz kiloyu sevmiyor o konuda çok dikkatli...Bebeğine yararlı şeyler ye hamurişine fazla uzanma dedi....

fazla kilo iyi değil hamurişi zararlı ama 5 kilo da normal yani. boşver üzme kendini.sen yemene bak bebişini besle.sonra süt olcak onlar sana.

fazla kilo iyi değil hamurişi zararlı ama 5 kilo da normal yani. boşver üzme kendini.sen yemene bak bebişini besle.sonra süt olcak onlar sana.

Evet canımm zaten fazla birşey yediğim yok neyse bakalım olmazsa yürüyüş ile desteklicez artık...

ben dün düşündümde hamile kalmadan önce hiç hamurişi yemiyormuyduk ?

ben yerine göre öylşe bir götürüyordumki walla
akannehir

peki hamile kalınca neden kesiyoruz eskisi gibi yerine göre devam edelim yemeğe bence. yani bu çıkarımı yaptım kendi kendime

hamileyim kilo almak benim hakkım :lepi:

bende bugün hava güzel diye şımardım. zıp zıp oldum :sm_cool:

şimdi uslu uslu gidip ders çalışacağım.:jeyyar:

öpüyorum herkesi :asigim: . gelirim yine baş baş...

canımın içi çocuk doğduktan sonra da kilolarınla mutlu mesut yaşarsın o zaman. benim arkadaşımın iki oğlu oldu ilkinde çok dikkat etmiş kilosuna diyetisyene gitmiş ve bebek 3kilo doğmuş doğumdan sonra da bütün kiloları vermiş genç kız gibi dolaşırken 2. ciye hamile kalmış ve amaaan demiş buna da dikkat etmicem. ikincide hamurişlerini götürmüş ilkine göre 2 katı kilo almış. ikinci bebek te 3kilo doğmuş aynısı ama artık tığ gibi filan değil. onların hepsi benim kilom oldu diyor. bir de hamilelikte özellikle fazla kilo zararlı şeker riski var taşıması daha zor bebeği sıkıştırıyor. diye biliyorum ben. ama sen bilirsin bebek senin vücut senin :)

bende homili gırtlak yiyelim demedim zaten flowercim istersen birdaha oku
opuyorumnanaktan

ben zaten daha 5 kilo aldım bi sorunum yok normal gidiyor şuanda.

Sanırım doktorumunda bahsettiği buydu dikkat et yoksa doğumdan sonra bütün kilolar sana kalır dedii...

kızlllarr benı ekleyın yaaa sat 11 ekım tahmını dogum tarıhıı 18 temmuz bebısım kız ınsallah hayırlısıylaa ismide annemın wasıyetı ilkenaz olacak hayırlısıylaa ınsallah

kızlar bıde bukadar kafanıza takmayın kıloyu felan bu bıyerdede bunye meselesıı ben asırrı kılolu olarak hamıle kaldım tam 82 kıloylaa ama suana kadar 5 kılo anca aldım. anca dıorum cunku dr kıloya musaıtsın daha cok alırsın demıstıı ama hıcte oyle olmadıı herseyın hayırlısı tabıkı dıkkat etmelıyız ama bebeıslar ıcın bırasda fedakarlık yapacaz artık:)

eve git yemek yap temizlik yaap:) ühühühü bırı bızı kurtarsınnn

kızlar bu arada yemeklerden bahdedıoruz canı çeken olmasınnn hamişlller kararsız kalıoruz ne yemek yapalım die pat die soyluyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…