bende homili gırtlak yiyelim demedim zaten flowercim istersen birdaha oku opuyorumnanaktan
ben zaten daha 5 kilo aldım bi sorunum yok normal gidiyor şuanda.
selam kızlar
biz haftasonu istanbula gittik ve dünde istanbulda kaldık.
annem ben ve kayınvalidem bebeğim için kapalıçarşıya gittik alışveriş yapmak için. çok eğleceliydi birsürü ciciler aldık. dışarıya görede ucuzdu özellikle chıcco nun bayiliği varmış bebek telsizleri çok uygun fiyatlıydı. kameralı olanları 250 liraya satıyolarmış dışarıda 450 lira civarında.ben normal olandan aldım 100 liraya çok net sesi falanda. gidebilecek olan arkadaşlara tavsiye ederim.
bende homili gırtlak yiyelim demedim zaten flowercim istersen birdaha oku opuyorumnanaktan
ben zaten daha 5 kilo aldım bi sorunum yok normal gidiyor şuanda.
kıslar kızartma zararlı mı acaba? dün bir kitapra kızartma yemeyin diye bişi okudum. balığı filan haşlama yicekmişiz. valla ben kızartıp yiyorum tavada. dün de eşim patlıcan biber kızartma yapmış yoğurtlu afiyetle yedim valla canınız çekmesse çekerse siz de kızartıverin akşama :))ama yani zararı kilo aldırması mı yoksa başka bebeğe filan zararı var mı?
Canım benim doktorumda kilo takıntılı.Fazla kilo seni ve bebeğine zora sokar ,hayati tehlike bile oluşturur diyor ve çok haklı..Zaten sonlara doğru çok alınıyor kilo.Bence doktorun bu konuda çok bilinçli.Düzenli yemeğe gayret göster canım...Ben 18 haftaya giriyorum..2 kilo aldım ve çok iyi gidiyorsun dedi doktorum..Canını sıkma sadece düzenli 6 öğün ye yeter ...
Canım benim doktorumda kilo takıntılı.Fazla kilo seni ve bebeğine zora sokar ,hayati tehlike bile oluşturur diyor ve çok haklı..Zaten sonlara doğru çok alınıyor kilo.Bence doktorun bu konuda çok bilinçli.Düzenli yemeğe gayret göster canım...Ben 18 haftaya giriyorum..2 kilo aldım ve çok iyi gidiyorsun dedi doktorum..Canını sıkma sadece düzenli 6 öğün ye yeter ...
ama şöyle bişey de var. genelde hamilelikte zayıf olanlar daha çok kilo alıyor. kilolu olanlar sa daha az. zaten kilolu olanların bi de hamilelikte çok alması problem bence. çok zayıf doğum yapan annelerin bebeklerinin düşük kilolu doğduğu istatiksel bir gerçek.bu doğanın dengesi biraz da. 45-50-55 civarı kiloda bir annenin 4-5 kilo almış olması çok normal. 5. ayı bitiriyoruz ne de olsa.yani hedef aslında 10-12 kiloyla doğum yapmak olmalı belki ideali o heralde.
ben küçükken zayıftım büyüdüm hala zayfım hamileyim hala zayıfım.
kızımda aynı bana çekmiş 18+6 da 246 gramdı.
ben küçükken zayıftım büyüdüm hala zayfım hamileyim hala zayıfım.
kızımda aynı bana çekmiş 18+6 da 246 gramdı.
biraz önce doktoru aradım. karnımda bi gerginlik bir ağrı. oturup kalkarken çok zorlanıyorum. işyerindeyim tuvalete giderken bi kalkıyorum sancım var hafif ve ağırlık.aradım dedim normal mi çok rahatsız ediyo karnım bugün beni gazdır büyük ihtimalle dedi duphalak die bi şurup verdi onu için dedi. ben bi kere içmiştim kabızlık için ama ondan mı acaba içsem mi. püff sabahtan beri de ağrı sancı okuyunca insan etkileniyo ne de olsa.
az değil ki kuzum 18+5 de benim oğlan 292gr çıktı ama doktor 19+2 ye denk geliyo ölçüleri önde gidiyo dedi. zayıf değil yani 246gr. ben bütün hayatımı 30 yaşına kadar 42 kilo geçrdim. hep bana kopçaksın derlerdi. xxsmall alırdım daraltmaya verirdim düşünün yani. sağlıklı olduktan sonra problem değil. evlendikten ve 35i devirdikten sonra kilo aldım ben. 55 kiloyla hamile kaldım. zaten kızsa çıtı pıtı narin olsun daha iyi :)
flowersun cnm bende 3.500 gr aldım şimdiye kadar bebegım 18+1 de 290 gram çıktı1 hafta önden gidiyo 19+1 di gittigimde ultrasona göre doktor bebegın maşallahı var dedi sende bebegı nerde saklıyosun hani göbiş dedi :roflol:
oooo maşallah süpersin yaa işin sırrını bizede ver hem bebişe hem kendıne bakmışsınn yaa ben tartılmadım daha umarım çok alamamışımdır bu aylardan sonra fazla falza alınıor çunku bebeğim almıştır inş hepsini opuyorumnanaktan
demekki 5 kıloyu kendıne almışsın kızınada ver bıraz benm gibiymiş deme hepsi sana olmasınn bebeişte yesınn :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?