Günaydın arkadaşlar herkese iyi bayramlar yeni arkadaşlara selamlar ve hoş geldiler. Nasıl gidiyor hamilelik? Benim yarın tekrar kalp atışı kontrolüm var hatırlar mısınız bilmem ama doktor bebeğin kalbi biraz yavaş atıyor demişti...umarım bir sorun yoktur. Bulantım falan herhangi bir şeyim de yok. Sizlerde durumlar nasıl
Günaydınn güzel anneciklerr:)))
Görüşmeyeli umarım herkes iyi ve herşey yolundadır...
Malum bayram tatili boyunca ben giremedim...
onun öncesinde de 2 gün yoktum hasta olduğum için işe gelemedim..
sizlerden baya bir uzak kaldımm özlemişimm...
Hastalığım hala devam ediyor gerçi nezlem var şimdi de...
Ama çok zorlandımm mahvetti benii yataktan kalkamadımm...
İlaçta kullanamadığımız için...
Saolsun eşim çok iyi baktı...
Daha iyiyim şimdiler de...Bebişimde iyidir umarımm..
selam arkadaslar,
bayramdan onceki gun bebisin kalp atısını duyduk, (8+3 üm, bugun) darısı randevusunu bekleyenlerin basına.
Günaydınnnnnnn
Kızlar nasılsınız Bayram nasıl geçti....
CAPRİİİİİ
yedin mi C.....
sen iyiysen bebişinde iyidir tatlım :)) ama yinede çok dikkat etmeliyiz salgın falan derken millet hastalıktan kırılıyor(
Bu arada kızlar ben de size haberler vereyim.
Dün kontrole gittik. Bebişimizin kalp atışlarını duyduk. O kadar güzeldi ki çok heyecanlandım. :dance:
Merak edenler için söylüyorum dün 7+4 günlük ve karından bakarak sesleri duyduk.
Darısı duymayan arkadaşlara...:Saruboceq:
Ayrıca tahlil sonuçlarım hepsi çok güzel geldi. Ordada rubella IgG pozitif, IgM negatif çıktı ama asıl ben aviditeyi merak ediyordum. Ama orda bir yanlışlık olmuş galiba çünkü rubella aviditeye bakacaklarına toxaplazma aviditeye bakmışlar ama doktorum merak etme IgG pozitif problem yok dediyse de içime sinmedi. Acaba dışarda bir laboratuarda yaptırsam mı diye düşünmeden edemiyorum.:uhm:
Yedim canım hem de afiyetle...
Bana biri deseydi ki bundann canın isteyecek hayatta inanmazdım.
Neyse gözümde kalmadı.zemuszemus
günaydın kızlarr,herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun
benimde bulantılarım arttı ve artık çıkarmaya başladım:gitme:
halsizliğimde devam ediyor,birde geçen gün soğuk portakal yedim dolaptan çıkarıp, o yüzden boğazımı üşüttüm burnum tıkalı, ne yemek yapabiliyorum ne kahvaltı hazırlayabiliyorum herşey kokuyor burnumakafamçokkarıştı
Bu arada kızlar ben de size haberler vereyim.
Dün kontrole gittik. Bebişimizin kalp atışlarını duyduk. O kadar güzeldi ki çok heyecanlandım. :dance:
Merak edenler için söylüyorum dün 7+4 günlük ve karından bakarak sesleri duyduk.
Darısı duymayan arkadaşlara...:Saruboceq:
Ayrıca tahlil sonuçlarım hepsi çok güzel geldi. Ordada rubella IgG pozitif, IgM negatif çıktı ama asıl ben aviditeyi merak ediyordum. Ama orda bir yanlışlık olmuş galiba çünkü rubella aviditeye bakacaklarına toxaplazma aviditeye bakmışlar ama doktorum merak etme IgG pozitif problem yok dediyse de içime sinmedi. Acaba dışarda bir laboratuarda yaptırsam mı diye düşünmeden edemiyorum.:uhm:
arkadaşlar bişey sorucam
sizler daha çok neler aşeriyorsunuz yani tatlımı tuzlu/ekşimi?
hani şu ye tatlıyı doğur hakkıyı, ye ekşiyi doğur ayşeyi doğru çıkacakmı onu merak ediyorum kaydirigubbakcemile3
annemde doğru çıkmış gerçi, bana hamileyken tuzlu ekşi aşermiş, erkek kardeşimde hep tatlı aşermiş.
bende normalde tatlı hastası bir insanken şimdi asla tatlı yiyemiyorum,çikolatadan bile midem bulanıyor. hep tuzlu şeyler istiyorum sizlerde durumlar nasıl?CADIARZU
hepimiz ne aşerdiğimizi yazsak (tatlı yada tuzlu şeklinde) sonrada cinsiyetler belli olunca aa tuttu yada tutmadı deriz ne dersinizvereliniortak
İnş.. canım ya...
Gerçekten millet hastalıktan kırılıyor...
Kendimize aşırı dikkat etmemiz lazımm...CADIARZU
arkadaşlar bişey sorucam
sizler daha çok neler aşeriyorsunuz yani tatlımı tuzlu/ekşimi?
hani şu ye tatlıyı doğur hakkıyı, ye ekşiyi doğur ayşeyi doğru çıkacakmı onu merak ediyorum kaydirigubbakcemile3
annemde doğru çıkmış gerçi, bana hamileyken tuzlu ekşi aşermiş, erkek kardeşimde hep tatlı aşermiş.
bende normalde tatlı hastası bir insanken şimdi asla tatlı yiyemiyorum,çikolatadan bile midem bulanıyor. hep tuzlu şeyler istiyorum sizlerde durumlar nasıl?CADIARZU
hepimiz ne aşerdiğimizi yazsak (tatlı yada tuzlu şeklinde) sonrada cinsiyetler belli olunca aa tuttu yada tutmadı deriz ne dersinizvereliniortak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?