Aaa canım sanırım bizim tarihler yakın olacak benim SAT 23 Ekim.Hadi hayırlısı tatlım ben de 7 aralığa randevu aldım ama biz keseyi görmüştük.Kalp atışları için erteleyeceğim randevumu çünkü karından baktırmak istiyorum vajinal ultrasona karşıyım.
Selam kızlar:)
Papatya16 cım..blmyordum hamile olduğunu çoook sevindim:))))) Cinsiyet belli mi?
Saolasın canım benimmopuyorumnanaktan
hayır canım daha cinsiyet belli değil daha küçüğüz 8+1 iz daha...
Sende mi hamilesinn yoksaaa.....
Deniz Güneş inanmıyorum
Sendemiii Alahhın izniyle çok sevndim
Hayırlııı olsun.
anaaaaaaaaa deniz güneşşşş :1shok:
ayy sendenmiiiii çok sevindiiimmmmmmm, ne güzelll hayırlı uğurlu olsun inşallahhhhhh
Heee ben de...hehehehe kaydirigubbakcemile3
Hoşgeldin aramıza deniz-güneş:)))))))))
Sağol şekerim..Seninki de hayırlı olsun..
benim 2.çocuk..Karar vermek biraz zor oldu ama oldu işte..:))) hheheehekaydirigubbakcemile3
alkisalkisalkisevet evet bende canım :CüvCüv:Aaaa Cubuk sende mi?:1shok::lepi:
Ay valla 1 aya yakın bir zamandır pek girmedim siteye, doğum sezonu açılmış yaa...Hadi bakalım çok sevindim...yerimseniben
afu ceylan d@n@ ben heheheheh
hatırladın mı
İyi olmuş cnm 2 cocuk kardeş kardeş geçinirler
Sağlıcakla inşallah hepimiz kucagımıza alırız...
afu ceylan d@n@ ben heheheheh
hatırladın mı
İyi olmuş cnm 2 cocuk kardeş kardeş geçinirler
Sağlıcakla inşallah hepimiz kucagımıza alırız...
Bu arada kızlar ben de size haberler vereyim.
Dün kontrole gittik. Bebişimizin kalp atışlarını duyduk. O kadar güzeldi ki çok heyecanlandım. :dance:
Merak edenler için söylüyorum dün 7+4 günlük ve karından bakarak sesleri duyduk.
Darısı duymayan arkadaşlara...:Saruboceq:
Ayrıca tahlil sonuçlarım hepsi çok güzel geldi. Ordada rubella IgG pozitif, IgM negatif çıktı ama asıl ben aviditeyi merak ediyordum. Ama orda bir yanlışlık olmuş galiba çünkü rubella aviditeye bakacaklarına toxaplazma aviditeye bakmışlar ama doktorum merak etme IgG pozitif problem yok dediyse de içime sinmedi. Acaba dışarda bir laboratuarda yaptırsam mı diye düşünmeden edemiyorum.:uhm:
kızlar merhaba.. benim geceye doğru bulantım artıyo midem yanıyo.. sizde de varmı neler yapıyorsunuz bu durumda.. doktorum istersen bulantı için hap vereyim dedi ama ben istemedim. normalde sevmiyorum kullanmayı.bebişe zarar vermeyim dedim. ama uyumakta güçlük çekiyorum...
kızlar merhaba.. benim geceye doğru bulantım artıyo midem yanıyo.. sizde de varmı neler yapıyorsunuz bu durumda.. doktorum istersen bulantı için hap vereyim dedi ama ben istemedim. normalde sevmiyorum kullanmayı.bebişe zarar vermeyim dedim. ama uyumakta güçlük çekiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?