2010 Temmuz Anneleri : )

ben daha keseyide goremedim .. bugune vermisti randevuyu iptal ettim ayin 11 ine aldim
insallah iyi haberler aliriz bebislerimizden
bende hic bulanti filanda yok bazen sanki saka gibi hamileligim diyorum ..

Selam kızlar:)

Papatya16 cım..blmyordum hamile olduğunu çoook sevindim:))))) Cinsiyet belli mi?

Ay ne cinsiyeti papatya16 baktım şimdi 7 haftalıkmışsın papatyacım..

Ya 1 ay siteye giremedim işlerden herkes hamile kalmış ben de dahil:)

anaaaaaaaaa deniz güneşşşş :1shok:

ayy sendenmiiiii çok sevindiiimmmmmmm, ne güzelll hayırlı uğurlu olsun inşallahhhhhh

anaaaaaaaaa deniz güneşşşş :1shok:

ayy sendenmiiiii çok sevindiiimmmmmmm, ne güzelll hayırlı uğurlu olsun inşallahhhhhh

Aaaa Cubuk sende mi?:1shok::lepi:

Ay valla 1 aya yakın bir zamandır pek girmedim siteye, doğum sezonu açılmış yaa...Hadi bakalım çok sevindim...yerimseniben

Sağol şekerim..Seninki de hayırlı olsun..

benim 2.çocuk..Karar vermek biraz zor oldu ama oldu işte..:))) hheheehekaydirigubbakcemile3

afu ceylan d@n@ ben heheheheh
hatırladın mı
İyi olmuş cnm 2 cocuk kardeş kardeş geçinirler
Sağlıcakla inşallah hepimiz kucagımıza alırız...

Aaaa Cubuk sende mi?:1shok::lepi:

Ay valla 1 aya yakın bir zamandır pek girmedim siteye, doğum sezonu açılmış yaa...Hadi bakalım çok sevindim...yerimseniben
alkisalkisalkisevet evet bende canım :CüvCüv:

hepimizin hayırlı uğurlu olsun inşallahh

çok sevindim senin adınaŞeniz

afu ceylan d@n@ ben heheheheh
hatırladın mı
İyi olmuş cnm 2 cocuk kardeş kardeş geçinirler
Sağlıcakla inşallah hepimiz kucagımıza alırız...

Aaaa hatırlamaz mıyım aşkolsun Dana cımm...nerelerdesin ya..insan baştan söyler nick değiştirdim diye...

Ay canım sen de anne oluyorsun demek çook sevindim öperim:)

kızlar merhaba.. benim geceye doğru bulantım artıyo midem yanıyo.. sizde de varmı neler yapıyorsunuz bu durumda.. doktorum istersen bulantı için hap vereyim dedi ama ben istemedim. normalde sevmiyorum kullanmayı.bebişe zarar vermeyim dedim. ama uyumakta güçlük çekiyorum...

gözün aydın canım bize sadace gösterdi doktor sesi dinletmedi :)

Merhaba canım...
Benimde başlarda akşamları bulantım olurdu ama şimdi sabahları yoğunlaştı gün içinde de oluyor...Aslında benimde hapım var ama çok çok içmek istemiyorum..Zaten içtiğim zamanda tansiyonumu falan düşürüyor soğuk soğuk terliyorum tuhaf oluyorum....
Tuzlu çubuk falan yemeğe çalışıyorum...İstersen bir dene iyi geliyor bazenn...

canım benim pek bulantım yok sadece yağlı bir şey yersem midem kaldırmıyor (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…