2010 Temmuz Anneleri : )

kızlar ben belki ağustos annesi olabilirim hee :)

benim sat 24 ekim di bebik önden önden koşuyodu şimdi yavaş yavaş satı yakalamaya başladı. yani bu durumda 31 temmuz ya da 1 ağustos olur şansa artık...

benim sat 24 ekim di bebik önden önden koşuyodu şimdi yavaş yavaş satı yakalamaya başladı. yani bu durumda 31 temmuz ya da 1 ağustos olur şansa artık...

bnmkı norml dr bısey demedı ama 4 tmmz oldgu ıcın dogumumz szryan neyım olrsa hazrana kayblr benm dogumda :)

bnmkı norml dr bısey demedı ama 4 tmmz oldgu ıcın dogumumz szryan neyım olrsa hazrana kayblr benm dogumda :)

ya sezeyanı önermıo kımse ama ben doğumdan çook korkuyorumm yaa ne yapıcam bılmıyorummm şekerrr gittikçe rüyalarıma giriyorr

aslan olcak yani:) bizimkiler temmuz olursa yengeç olcak. benim doğum tarihi 21 temmuz görünüyor şimdilik. ama aslında 19 ekim satım. yani aslında 26 temmuz eğer gününü beklerse aslan olma şansı var.

aslan olcak yani:) bizimkiler temmuz olursa yengeç olcak. benim doğum tarihi 21 temmuz görünüyor şimdilik. ama aslında 19 ekim satım. yani aslında 26 temmuz eğer gününü beklerse aslan olma şansı var.

benm brcmda asln agstos 2 dogum tarhm oglmda yengeç olacak 4 temmzda dgrsa

kuzum bnde norml ıstyrm zaten sezryn dusnmyrm simdlk eger dr uygn görrse bı akslk neyım olrsa sezryna alrsa dye dedım

demek istediğini anladım canıımm normal doğmdan korktuğumu belrttim bana kalsa direk sezeryann yaa ama kımse onermıor korkuyorumm epidural normal olurum herhaldee ondada kateter takılıormuş acaba onun acısını hissediormusun

sinek ısırığı kadarmış korkma...

sinek ısırığı kadarmış korkma...

birebir yapan tanıdığın varmı epidural normal doğumu bnim arkadş yaptı yenılerde çok memnun kalmış ama yüzyüze konuşmadık daha ama doğumu 2.5 saat sürmüş oğluşu biraz gec gelmişş epidural olmasa dayanamazdım dıyor

pek bı bılgm yok canm on hakkda bende onu dusnyrm agrsz nrml dogmu ama daha blgı toplmdm bu gdsmde sorrm doktra blkı

etrafımda yok ama netten okudum bide benim doktorda dedi doğum 2 saat uzar uyuşuk yatarsın hiç korkma vs dedi..

Kızlar ben belgeselde izlemiştim. kadın epidural normal doğum yaptı. çok rahat doğurmuştu, izleyince rahatlamıştım ben de :) inş. Allah hepimize böyle rahat doğumlar nasip eder. çevremde bu şekilde doğum yapan çok arkadaşım var. hepsi de çok memnunlar. ama epidural sezeryanın da rahat olduğunu söylüyorlar. ben de şimdilik normal istiyorum, bir sorun çıkmazsa.

korkma bişi hissetmiyormuşsunki seni ıkın ıkın diye de zorlamıyolar 2 saat bekleyip vakti gelince kendi kendine pırt ne güzel

gerçi yazın sıcağında o halde doğursam bır an önce dıcekmişiz ama kısmet bakalım rabbım hayırlı doğumlar versın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…