kızlar ben belki ağustos annesi olabilirim hee :)
benim sat 24 ekim di bebik önden önden koşuyodu şimdi yavaş yavaş satı yakalamaya başladı. yani bu durumda 31 temmuz ya da 1 ağustos olur şansa artık...
bnmkı norml dr bısey demedı ama 4 tmmz oldgu ıcın dogumumz szryan neyım olrsa hazrana kayblr benm dogumda :)
bnmkı norml dr bısey demedı ama 4 tmmz oldgu ıcın dogumumz szryan neyım olrsa hazrana kayblr benm dogumda :)
o zaman aramızda 1 aydan fazla olur..
maşallah seninki hepimizin abisi olacak zaten
kızlar ben belki ağustos annesi olabilirim hee :)
benim sat 24 ekim di bebik önden önden koşuyodu şimdi yavaş yavaş satı yakalamaya başladı. yani bu durumda 31 temmuz ya da 1 ağustos olur şansa artık...
ya sezeyanı önermıo kımse ama ben doğumdan çook korkuyorumm yaa ne yapıcam bılmıyorummm şekerrr gittikçe rüyalarıma giriyorr
aslan olcak yani:) bizimkiler temmuz olursa yengeç olcak. benim doğum tarihi 21 temmuz görünüyor şimdilik. ama aslında 19 ekim satım. yani aslında 26 temmuz eğer gününü beklerse aslan olma şansı var.
kuzum bnde norml ıstyrm zaten sezryn dusnmyrm simdlk eger dr uygn görrse bı akslk neyım olrsa sezryna alrsa dye dedım
demek istediğini anladım canıımm normal doğmdan korktuğumu belrttim bana kalsa direk sezeryann yaa ama kımse onermıor korkuyorumm epidural normal olurum herhaldee ondada kateter takılıormuş acaba onun acısını hissediormusun
sinek ısırığı kadarmış korkma...
demek istediğini anladım canıımm normal doğmdan korktuğumu belrttim bana kalsa direk sezeryann yaa ama kımse onermıor korkuyorumm epidural normal olurum herhaldee ondada kateter takılıormuş acaba onun acısını hissediormusun
birebir yapan tanıdığın varmı epidural normal doğumu bnim arkadş yaptı yenılerde çok memnun kalmış ama yüzyüze konuşmadık daha ama doğumu 2.5 saat sürmüş oğluşu biraz gec gelmişş epidural olmasa dayanamazdım dıyor
etrafımda yok ama netten okudum bide benim doktorda dedi doğum 2 saat uzar uyuşuk yatarsın hiç korkma vs dedi..
kateter ne bu arada :kedi:
neden okar uzuyor acaba doğumm anlamadım yaa arkadşınkıde 2.5 saat sürmüşş ühüh
korkma bişi hissetmiyormuşsunki seni ıkın ıkın diye de zorlamıyolar 2 saat bekleyip vakti gelince kendi kendine pırt ne güzel
sürekli anestezi uygulamak için bir tel tkıolar belden içeri şeker
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?