2010 Temmuz Anneleri : )

Bir de spinal sezeryan var..
Bunun epiduralle farkını çözemedim henüz..

İkisi de aynı gibi duruyor ama değilmiş.

onuda sordum arkadasım dogum hemsıresıde saolsun ondada bırkez uyusturuluosun yanı epıduraldekı gıbı sana sureklı ılac werebılceklerı bı kelebek yada katater ne dersenız o olmuoo o bıras daha rısklı ozellıkle dogum uzarsa hıssetme durumun war we daha sonra uyusturulma gıbı bı sansın yok maalesef

Hımmmm..

KK da da çok okuyorum spinal mi epidurla mi falan diye soranlar oluyor da, arada bakıyorum..

en kötü durumda bayıltıyolardır. uyuşturucu etkisi geçerse canlı canlı seni kesip dikmezler heralde die düşünüyorum. ben de kararsızım. epudural sezeryanden yanayım ama doktorum diyo ki kendi eşi eiduralle normal doğumla doğurmuş. en iyi o diyo ama bilmiyorum sanki ben normal doğumla doğuramazmışım ordan bebek çıkaramazmışım gibi hissediyorum.

oyle hıssetme ıste ben yaparım basarırım dıe kendını motıwe et ona bakılırsa ben kesınlıkle doguramam dıyen bı suru annecık buluruz ama yumurta kapıya dayanınca bılıosun neler olcagını az cok:) bıde en kotu durum bebegın gelememıs olabılırkı onda zaten hemen mudehale ederler ama dıkıs olayı felan canlı kanlı oluoo maalesef:)

tabı bu soledılerımın hepsıı normal dogum turlerı ıcın sezeryanda bu tur seyler yok ama oda bı amelıyat ıstee nerden tutarsan:)

hımmm sagl dnzcm bnde klyr sandım bu belden iğne vrmyrlrmı agrsz dogm dedıklrı bu eprdul deglmi baskamı bu

bende cıkıorum arkadaslar kendınıze we bebıslerınıze cooook ıyı bakın:..

ben de kaçtım bye bye. bu aralar sohbetlerinize katılamıyorum. sadece arada açıp okuyorum. işler çok yoğun.kendinize iyi bakın.

Flowercim, son aylarda sıkışıyor bebişler yer olarak.Burada günde 2 kez ultrasonla bakıyorlar..Bazan günde 3 kez..Sabah 5 buçukta,öğleden önce saat 11 de ve akşam 9 da olmak üzere 3 kez ultrason takibindeyim.Şu an bebeklerimin yeri bol ve sıkışık pozisyonda değiller ve birbirlerine baya uzak yerlerde tutunmuşlar rahime..opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…