Bir de spinal sezeryan var..
Bunun epiduralle farkını çözemedim henüz..
İkisi de aynı gibi duruyor ama değilmiş.
onuda sordum arkadasım dogum hemsıresıde saolsun ondada bırkez uyusturuluosun yanı epıduraldekı gıbı sana sureklı ılac werebılceklerı bı kelebek yada katater ne dersenız o olmuoo o bıras daha rısklı ozellıkle dogum uzarsa hıssetme durumun war we daha sonra uyusturulma gıbı bı sansın yok maalesef
onuda sordum arkadasım dogum hemsıresıde saolsun ondada bırkez uyusturuluosun yanı epıduraldekı gıbı sana sureklı ılac werebılceklerı bı kelebek yada katater ne dersenız o olmuoo o bıras daha rısklı ozellıkle dogum uzarsa hıssetme durumun war we daha sonra uyusturulma gıbı bı sansın yok maalesef
Flowercim, son aylarda sıkışıyor bebişler yer olarak.Burada günde 2 kez ultrasonla bakıyorlar..Bazan günde 3 kez..Sabah 5 buçukta,öğleden önce saat 11 de ve akşam 9 da olmak üzere 3 kez ultrason takibindeyim.Şu an bebeklerimin yeri bol ve sıkışık pozisyonda değiller ve birbirlerine baya uzak yerlerde tutunmuşlar rahime..opuyorumnanaktanliya ikiz olduğu için daha çok hissedeceğini söylüyor ama şöyle bişey de var. bizim tek bebeklerin yeri daha bıol. ikiz bebekler zaten anne karnında sıkışık duruyorlar. yani bizimkiler kadar rahat hareket edemeyebilirler. biz de büyük hareketleri hissediyoruz küçükleri daha ilerde hissedicez sanıyorum. ama ben de doktoruma kıpır kıpır hissediyorum dedim normal artık hissedersiniz zaten dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?