slmlar herkese bende yeni katıldım aranıza arkadaşlar,ama sanırım şuan kimsecikler yok....bende işim dolayısıyla gün içinde yazamıyorum ama forumu hep takip ettim aslında herkesi kısmen tanıyorum,mesela vişneyi bende merak etttim kaç gündür yok gerçekten,bende 23 haftalık hamişim bebişimizin doğum tarihine 01 temmuz diyor doktorum kızımız olucak inşallah ilk bebişimiz,hepimizin sağlıklı bi şekilde meleklerimizi kucağımıza almamız dileğiyle...herkese ii gcler ben artık ancak akşamları ve haftasonu yazabilicem buarada,görüşmek üzere buarada altaki çizelgeyi nasıl oluşturuyoruz o konuda yardım bekliyorum bilmiyorumkismile
GÜnaydın kızlar
akŞamdan berİ Çok mutluyum :))
ÇÜnkÜ oĞlum evdekİ muhabbet kuŞumuz Şehmuz attıkÇa tekmelİyor
ve bakmaya falan gerek kalmıycak Şekİlde tekmelİyo gÖzle bİle rahatlıkla fark edİlİyo :))
kereta topÇu mu olcak karetecİ mİ bİlmem artık
GÜnaydın kızlar
akŞamdan berİ Çok mutluyum :))
ÇÜnkÜ oĞlum evdekİ muhabbet kuŞumuz Şehmuz öttükçe tekmelİyor
ve dokunmaya falan gerek kalmıycak Şekİlde tekmelİyo gÖzle bİle rahatlıkla fark edİlİyo :))
kereta topÇu mu olcak karetecİ mİ bİlmem artık
Günaydın Medacımm..
Oyy maaşallah oğluşuna yaa...
Artık seslere tepki verebilirler diye okumuştum bir yerde...
Doğruymuş meğereseCADIARZU
EVET DAHA ÖNCE HİÇ DİKKAT ETMEMİŞTİM
AMA AKŞAM BAKTIM DURUP DURUP TEKMELİYO
SONRA Bİ DİKKAT ETTİM ŞEHMUZ ÖTÜNCE TEKMELİYO O SUSUNCA BİZİMKİDE DURUYO :dance:
OY OY MAŞALLAH KUZUYA YAA KIZLAR DOĞUNCADA BUKADR SEVIMLI OLUCAKLARMI YOKSAA BAĞIRTLAK MI OLUCAKLAR ACABA :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
OY OY MAŞALLAH KUZUYA YAA KIZLAR DOĞUNCADA BUKADR SEVIMLI OLUCAKLARMI YOKSAA BAĞIRTLAK MI OLUCAKLAR ACABA :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
kızlar benm yeğenler doğduğunda annem baktı ilk ayklarda allahım ne bağırtlaklardı bır görseniz rabbım dedım anneye sabrını verıor herhalde dıordum gunduz gece uyumuolardı ya hatta bir yeğenime ben ambulans dıordum susmuordu hiç kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?