günaydınlar!!
kızlar gece işten eve döndüğümde saat 11 di( hala gözlerim acıyor uykusuzluk ve yorgunluktan.
neyseki bugün haftanın son günü. 2 gün dinlenicez kısmetse.
medaa maşallah kuzuna demek artık karşılık veriyor seslere.
Günaydın Froyacımm...
Allah kolaylık versinn işten geç gelince çok kötü oluyor bilirimm...
inş.haftasonu bol bool dinlenir enerji toplarsın...
günaydın fıstık..çok sağol, hepimize inşallah. bugün hemmen geçer umarım.
sen nasılsın? kızımın arkadaşı nasıııl? artık derinin arkadaşı diyebilirim. çünkü ismimiz kesin gibi :)
aaa ne güzelll umutluuda kontrole gıttı bugun kız olursa oda derin düşünüyordu benmde çok hoşuma gitti benm kızım olsaydı bende yağmur koyucaktım adını rabbim hayırlı evlatlar versın hepimizee
günaydın fıstık..çok sağol, hepimize inşallah. bugün hemmen geçer umarım.
sen nasılsın? kızımın arkadaşı nasıııl? artık derinin arkadaşı diyebilirim. çünkü ismimiz kesin gibi :)
amin canım.
umutlunun bugün belli olur cinsiyet. adaş olcaklar desene kız olursa, ne güzel...
siz karar verdiniz mi isim için? yağmur erkek ismi de aynı zamanda. ama tabi zor oluyor böyle daha çok kızlarda olan isimleri kullanmak.
En sonunda kendime hamile kıyafetleri aldımmalkisalkisalkis
Akşam iş çıkışında Lcw uğradık bedenlerde varmış bir tane keten pantolon aldım,bir tane de kot etek üzerine de badi aldım çok şekerler yaa ne tuhaf geldii bugün ilk defa hamile pantolonu giydimm ama çookta rahatmışş...Kot alıcaktım ama boyu kısa geldii birdahaki sefere inş..
cnm kız ismi bana aitti erkek ismi eşime eşim babasının ismi olsun metin olsun diyor ama bende sevmm pek o tarafı ama öyle söz verdim erkek ismine karışmıcam sende kız ismine karışma diye bılmıorum şimdi
Canıııım güle güle kullan hepsini. çok yakışmıştır eminim. sen göbüşünün fotolarını ekliyorsun ama bende açılmıyor o fotoğrafların hiçbiri nedense(
çok rahat oluyor cidden, eşofman gibi. ben 2 aydır hep hamile pantolonu giyiyorum. normal kotlarımı giysem bile düğmesini kapatmıyordum ama artık o şekilde de olmuyor tabii. ben bir de normal t-shirt ler almıştım, biraz büyük beden ve uzun. onlar da çok rahat oluyor.
çoğunu göremiyorum. sadece mesajın altında minik şekilde görünen resimler çıkıyor bende, diğer linkler açılmıyorsonraa profilimde ekli denen resimleri de göremiyorum. anlamadım sebebini. şirket bilgisayarıyla mı ilgilidir nedir...
cnm kız ismi bana aitti erkek ismi eşime eşim babasının ismi olsun metin olsun diyor ama bende sevmm pek o tarafı ama öyle söz verdim erkek ismine karışmıcam sende kız ismine karışma diye bılmıorum şimdi
En sonunda kendime hamile kıyafetleri aldımmalkisalkisalkis
Akşam iş çıkışında Lcw uğradık bedenlerde varmış bir tane keten pantolon aldım,bir tane de kot etek üzerine de badi aldım çok şekerler yaa ne tuhaf geldii bugün ilk defa hamile pantolonu giydimm ama çookta rahatmışş...Kot alıcaktım ama boyu kısa geldii birdahaki sefere inş..
aklinialirimsmile
ben taksimdeki ve şişlideki lc waikikiye girdim sizin hamile kreasyonunuz varmış dedim var ama bizde yok dediler. nerde var bu lc hamile kreasyonu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?