2010 Temmuz Anneleri : )

Günaydın Froyacımm...
Allah kolaylık versinn işten geç gelince çok kötü oluyor bilirimm...
inş.haftasonu bol bool dinlenir enerji toplarsın...

Günaydın Froyacımm...
Allah kolaylık versinn işten geç gelince çok kötü oluyor bilirimm...
inş.haftasonu bol bool dinlenir enerji toplarsın...

günaydın fıstık..çok sağol, hepimize inşallah. bugün hemmen geçer umarım.
sen nasılsın? kızımın arkadaşı nasıııl? artık derinin arkadaşı diyebilirim. çünkü ismimiz kesin gibi :)

aaa ne güzelll umutluuda kontrole gıttı bugun kız olursa oda derin düşünüyordu benmde çok hoşuma gitti benm kızım olsaydı bende yağmur koyucaktım adını rabbim hayırlı evlatlar versın hepimizee

arkadaşlar bu arada markafonide 'mom to be' markasının ürünleri indirimli olarak satılıyor. kampayna dün başlamıştı. fiyatlar baya inmiş (bluzlar falan 83 ten 30 a düşmüş). bir bakın isterseniz. model olarak ben bir şey beğenemedim ama yine de göz atın bence.

amin canım.
umutlunun bugün belli olur cinsiyet. adaş olcaklar desene kız olursa, ne güzel...
siz karar verdiniz mi isim için? yağmur erkek ismi de aynı zamanda. ama tabi zor oluyor böyle daha çok kızlarda olan isimleri kullanmak.

Bizde iyiyiz çok şükür...Bu sabah benimde biraz uykum gece geç yattım hava da tam uyku havası malum...Arkadaşınızda iyidir inş..şimdi sesi çıkmıyor bir ara kıpır kıpırdı...Ne güzel ya isminiz de netleşmiş...Darısı bizim başımıza olsun inş...

En sonunda kendime hamile kıyafetleri aldımmalkisalkisalkis
Akşam iş çıkışında Lcw uğradık bedenlerde varmış bir tane keten pantolon aldım,bir tane de kot etek üzerine de badi aldım çok şekerler yaa ne tuhaf geldii bugün ilk defa hamile pantolonu giydimm ama çookta rahatmışş...Kot alıcaktım ama boyu kısa geldii birdahaki sefere inş..

cnm kız ismi bana aitti erkek ismi eşime eşim babasının ismi olsun metin olsun diyor ama bende sevmm pek o tarafı ama öyle söz verdim erkek ismine karışmıcam sende kız ismine karışma diye bılmıorum şimdi

Canıııım güle güle kullan hepsini. çok yakışmıştır eminim. sen göbüşünün fotolarını ekliyorsun ama bende açılmıyor o fotoğrafların hiçbiri nedense (
çok rahat oluyor cidden, eşofman gibi. ben 2 aydır hep hamile pantolonu giyiyorum. normal kotlarımı giysem bile düğmesini kapatmıyordum ama artık o şekilde de olmuyor tabii. ben bir de normal t-shirt ler almıştım, biraz büyük beden ve uzun. onlar da çok rahat oluyor.

hayırlısı olsun canım. metin güzel isim bence. yine şanslıymışsın
senin de aklında bir isim varsa belki onu da koyarsınız, daha değişir fikirler..

teşekkür ederimm canım ya...Hay allah niye göremiyorsun ki bir tek benimkilerimi göremiyorsun acabaCADIARZUÇok çok rahatmış haklısınn...ben ilk defa giyiyorum bu gün..benimde geçen haftaya kadar oluyordu bütün pantalonlarım geçen hafta bir giydim kapanmıyor

çoğunu göremiyorum. sadece mesajın altında minik şekilde görünen resimler çıkıyor bende, diğer linkler açılmıyor sonraa profilimde ekli denen resimleri de göremiyorum. anlamadım sebebini. şirket bilgisayarıyla mı ilgilidir nedir...

Hımm evet şirketle alakalı da olabilir canımm...

biraz naz yapıp babanın ismini koymayalım yarın kızsam bağırsam ya da aşkım canım desem alınırsın desen.istemediğin ismi koydurma yaa. valla seıkıntısını ben çekiyorum 9 ay karnımda taşıyorum istemediğim ismi koydurmam die baştan koydum ben tavrımı. hiçbişe diyemedi.metin güzel de sen istemiyosun dçe böle söledim

aklinialirimsmile
ben taksimdeki ve şişlideki lc waikikiye girdim sizin hamile kreasyonunuz varmış dedim var ama bizde yok dediler. nerde var bu lc hamile kreasyonu acaba

hamilelerde bahçıvan pantolonlar hoşuma giderdi almak istiyorum aslında bulsam uygun fiyata.

aklinialirimsmile

ben taksimdeki ve şişlideki lc waikikiye girdim sizin hamile kreasyonunuz varmış dedim var ama bizde yok dediler. nerde var bu lc hamile kreasyonu acaba

Canım valla ben ilk gördüğüm Lcw girdim vardı ama ordakileri bilmiyorum tabi..Sorsaydın keşke hangi mağazalarınızda var diye...

Merhaba arkadaşlar..:1hug:
19+6 günlüğüz bu gün.Arkadan bakıldığında hamile olduğum hiç anlaşılmıyor.yandan bakıldığında baya sivri ve ileri doğru karnım.vücucumda,yüzümde şişlik yok, bir tek karnım şiş .sen hamilemisin diye soruyorlar bir de beni yatakta görüp karnımı göremeyenler.örtüyorum falan ya yatarken.Ayaktayken karnıma top koymuşum gibi görünüyormuşkaydirigubbakcemile3

Günaydın kızlar.........nasılsınız........

floversun canım cevahirdeki lcw var canım.hamile bölümü.Ben baktım ama hiç hoşuma gitmedi açıkcası.Birde C.A mağazası var ya,iatanbulda olanlar için.profilonun tam karşısında,birde cevahirde ordada var hamile giyim.Bahçıvan hamile pantolanlarıda var.Bende bahçıvan hamile jilesi arıyorum kızlar,istanbulda bildiğiniz yerler varmı gözünüze çarpan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…