2010 Temmuz Anneleri : )

Merhaba canım.hoşgeldin valla özledik seni opuyorumnanaktan.
Dün merak ettim acaba evemi geldin diye,ama geçmişi okudum ve işin doğrusunu anladım sonra.

Maşallah kuzularında herşeyin yolunda olmasına çok sevindim.
Bende aynen senin gibiyim.karnım sivri top koymuş gibi,ama bu aylarda bu şekilde oluyor karnımız.daha ilerki aylarda ben balon gibi olmuştum mesela her yanımdan şişmiştim.
Allah korusun bu sefer öyle şişmem inşallah,daha rahat dolaşırım.

slm kızlar
liya hoşgeldin iyi olmana çok sevindim. bu arada fotoları sildin mi ben göremiyorum :sinifsinif:

merhaba kızlar,
liyacım hoşgeldin, uzun zamandır görüşmedik nasılsın?
kızlar sizler nasılsınız?biz şimdi yemek yedik tv izliyoruz iş yerimde...

Hoşgeldinn Liyadora...
Maaşallah büyümüşsünüz sizde canım...İkiz olunca daha sivri oluyor tabiki...Sağlıcakla büyüsünlerde gerisi önemli değill....

merhaba kızlar,
liyacım hoşgeldin, uzun zamandır görüşmedik nasılsın?
kızlar sizler nasılsınız?biz şimdi yemek yedik tv izliyoruz iş yerimde...

Merhabaa hoşgeldinn...
Bizlerde iyiyizz devam ediyoruzz...
Bizde şimdi yedik yemeğimizi doyurudk çok şükür karnımızıı...
Açken ilaçlarımı içmeyi unutmuşum ama yaaakafamçokkarıştı

Merhabaa hoşgeldinn...
Bizlerde iyiyizz devam ediyoruzz...
Bizde şimdi yedik yemeğimizi doyurudk çok şükür karnımızıı...
Açken ilaçlarımı içmeyi unutmuşum ama yaaakafamçokkarıştı

ya ben hiç ilaç falan içmedim,sadece folik asit içtim ilk 3 ay o kadar..haftaya kan tahlili ve gebelik şeker yüklemesi yapılcak,ondan sonra verir mi dersiniz...CADIARZU

Arkadaşlar 2 kişilik odada kalıyorum.ben sabitim, gelip gidenler oluyor.geçenlerde ikiz kız bekleyen bir bayan yattı yanımda.ama onun yayvandı karnı,benim kadar sivri değildi..bilmiyorumkismile..bir an evvel ayrıntılı ultrasona girmek istiyorum.dr um 20. haftadan sonra dedi..

ya ben hiç ilaç falan içmedim,sadece folik asit içtim ilk 3 ay o kadar..haftaya kan tahlili ve gebelik şeker yüklemesi yapılcak,ondan sonra verir mi dersiniz...CADIARZU

Bende canım sadece folik asit kullandım ve daha yeni ilaç verdi şimdi demir ve magnezyum..Onun haricinde de bir sonraki randevu içinde idrar tahlili ve şeker yüklemesi yapılacak..

hamilelik başından bu yana 5 kilo almışım ben arkadaşlar.sanırım bu aydan sonra artar kilo alışımız değil mi ? gerçi hastane yemekleri de insanda iştah bırakmıyor.dışardan da sürekli yemek kolay değil.refakatçim yok, annem anca pazartesi başlayacak yanımda kalmaya.gündüz gelip akşam dönüyor.

Allah yardımcın olsun liyacım inş. sağlıklı bebişlerine kavuşunca unutucaksın bu sıkıntıları. bu arada kiloyu hiç dert etme ben sadece 1,5 kilo aldım ama bebeğimin gayet sağlıklı olduğunu söyledi doktorum hatta birkaç gün ilerden gidiyomuş. sonraki aylarda alıcaz tabiki biz de ama önemli olan bebişlerimizin sağlıklı olması

slm kızlar nasılsınız .beni sorarsanız iyiyim dün bebegime alışveriş yaptım penye grubu aldım onlara bakıp mutlu oluyorum ne güzel bişey alışveriş yapmak kendi çocugunuza SÜPER BıR DUYGU ALLAH HERKEZE NASıP ETSıN.onun kokusunu almak sıcacık vücudunu kucagıma almak için öyle sabırsızlanıyorumki nasıl.artık onu çok özlüyor ve istiyorum bir an önce temmuz gelse evde yalnızım o olunca hersey degişecek. CANIM YAVRUM BENıM

10 gün öndeler benimkiler de..

Selam kızlar işlerim çok yoğun fırsat bulamıyorum.

Bu arada liyadora'cım seni görmek iyi haberlerini almak gerçekten beni çok mutlu etti.

ınşallah Yüce Rabbim bebişlerinin sağlıklıca zamanında doğumlarını nasip eder.

Liyadora hoşgeldin canım. seni forumda görmek çok güzel.
Allah yardımcın olsun, inşallah evine geçersin çok yakında. bebişlerine sağlık versin Allah.

kızlar yarın eşim endoskopi yaptıracak,onun için hastaneye gidicem. endoskopinin çok kötü olduğunu duymuştum. sabahtan beri kafamda bu var.. hayırlısıyla yarın bi geçse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…