Merhaba arkadaşlar..:1hug:
19+6 günlüğüz bu gün.Arkadan bakıldığında hamile olduğum hiç anlaşılmıyor.yandan bakıldığında baya sivri ve ileri doğru karnım.vücucumda,yüzümde şişlik yok, bir tek karnım şiş .sen hamilemisin diye soruyorlar bir de beni yatakta görüp karnımı göremeyenler.örtüyorum falan ya yatarken.Ayaktayken karnıma top koymuşum gibi görünüyormuşkaydirigubbakcemile3
aklinialirimsmile
ben taksimdeki ve şişlideki lc waikikiye girdim sizin hamile kreasyonunuz varmış dedim var ama bizde yok dediler. nerde var bu lc hamile kreasyonu acaba
Merhaba arkadaşlar..:1hug:
19+6 günlüğüz bu gün.Arkadan bakıldığında hamile olduğum hiç anlaşılmıyor.yandan bakıldığında baya sivri ve ileri doğru karnım.vücucumda,yüzümde şişlik yok, bir tek karnım şiş .sen hamilemisin diye soruyorlar bir de beni yatakta görüp karnımı göremeyenler.örtüyorum falan ya yatarken.Ayaktayken karnıma top koymuşum gibi görünüyormuşkaydirigubbakcemile3
merhaba kızlar,
liyacım hoşgeldin, uzun zamandır görüşmedik nasılsın?
kızlar sizler nasılsınız?biz şimdi yemek yedik tv izliyoruz iş yerimde...
Merhabaa hoşgeldinn...
Bizlerde iyiyizz devam ediyoruzz...
Bizde şimdi yedik yemeğimizi doyurudk çok şükür karnımızıı...
Açken ilaçlarımı içmeyi unutmuşum ama yaaakafamçokkarıştı
ya ben hiç ilaç falan içmedim,sadece folik asit içtim ilk 3 ay o kadar..haftaya kan tahlili ve gebelik şeker yüklemesi yapılcak,ondan sonra verir mi dersiniz...CADIARZU
hamilelik başından bu yana 5 kilo almışım ben arkadaşlar.sanırım bu aydan sonra artar kilo alışımız değil mi ? gerçi hastane yemekleri de insanda iştah bırakmıyor.dışardan da sürekli yemek kolay değil.refakatçim yok, annem anca pazartesi başlayacak yanımda kalmaya.gündüz gelip akşam dönüyor.
Allah yardımcın olsun liyacım inş. sağlıklı bebişlerine kavuşunca unutucaksın bu sıkıntıları. bu arada kiloyu hiç dert etme ben sadece 1,5 kilo aldım ama bebeğimin gayet sağlıklı olduğunu söyledi doktorum hatta birkaç gün ilerden gidiyomuş. sonraki aylarda alıcaz tabiki biz de ama önemli olan bebişlerimizin sağlıklı olması
hamilelik başından bu yana 5 kilo almışım ben arkadaşlar.sanırım bu aydan sonra artar kilo alışımız değil mi ? gerçi hastane yemekleri de insanda iştah bırakmıyor.dışardan da sürekli yemek kolay değil.refakatçim yok, annem anca pazartesi başlayacak yanımda kalmaya.gündüz gelip akşam dönüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?