kızlar yarın eşim endoskopi yaptıracak,onun için hastaneye gidicem. endoskopinin çok kötü olduğunu duymuştum. sabahtan beri kafamda bu var.. hayırlısıyla yarın bi geçse...
kızlar yarın eşim endoskopi yaptıracak,onun için hastaneye gidicem. endoskopinin çok kötü olduğunu duymuştum. sabahtan beri kafamda bu var.. hayırlısıyla yarın bi geçse...
herkese selamlarr
kucak dolusu sevgiler Şeniz
Şimdiden çok geçmiş olsun. Allah şifa versin.
herkese selamlarr
kucak dolusu sevgiler Şeniz
Kızlar benim moralim bugün hayli bozuk...
Bir de kriz yok diyorlar yaa...
Ben Türkiye'nin önde gelen kuruluşlarından bir firmanın bir kolunda çalışıyorum.
Ki bu ikinci yıkımımız olacak. İlk etapta yılbaşında 105 kişi çıkarıldı. Şimdi tekrar çıkışlar var. Herkes diken üzerinde allah sonumuzu hayır etsin. İnşallah bu vurgun beni etkilemez...:Saruboceq:
kriz hala sürmekte demekki....
canım ya inşallah seni de vurmaz dediğin gibi..
herşeyin hayırlısını dileyelim :Saruboceq:
Kİm demİŞ krİz yok dİye
benİm ÇalıŞtıĞım sektÖr yan sanayİ dİye geÇİyo
ve bu teĞet geÇtİ denen krİz aylardır gelİp geÇİyo
2010da pİyasalar toparlanır dİyorduk ama malesef 2009 dan da kÖtÜ geÇİcek gİbİ gÖzÜkÜyo
allah sonumuzu hayıretsİn
Kİm demİŞ krİz yok dİye
benİm ÇalıŞtıĞım sektÖr yan sanayİ dİye geÇİyo
ve bu teĞet geÇtİ denen krİz aylardır gelİp geÇİyo
2010da pİyasalar toparlanır dİyorduk ama malesef 2009 dan da kÖtÜ geÇİcek gİbİ gÖzÜkÜyo
allah sonumuzu hayıretsİn
merhaba arkadaşlar herkes iyidir inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?