2010 Temmuz Anneleri : )

kızlar yarın eşim endoskopi yaptıracak,onun için hastaneye gidicem. endoskopinin çok kötü olduğunu duymuştum. sabahtan beri kafamda bu var.. hayırlısıyla yarın bi geçse...

cnm korkma hissetmıorsun ben mıdem için yaptırdımm 10 dak uyuşturucu yapmışları hissetmedım bılee geçer gülümm geçerrr korkmaa doğumdan daha kolay bişi :) :)

kızlar yarın eşim endoskopi yaptıracak,onun için hastaneye gidicem. endoskopinin çok kötü olduğunu duymuştum. sabahtan beri kafamda bu var.. hayırlısıyla yarın bi geçse...

geçer geçer o hiçbişey değil midesi içinse eğer. ben TEE (transtorasik ekokardiyografi) yaptırmıştım 2-3 yıl önce. berbat bişi. mide için ince bi hortum salıyolar. ama benim mideden kalbe bakmışlardı. nerdeyse iki parmak kalınlığında bir hortum ama oldu bitti. merak etme canım çok korkulacak bişi diil. aklinialirimsmile

çok sağolun arkadaşlar opuyorumnanaktan içimi rahatlattınız valla. mideden olucak. çok korkulacak bir şey değil o zaman

Şimdiden çok geçmiş olsun. Allah şifa versin.

Kızlar benim moralim bugün hayli bozuk...

Bir de kriz yok diyorlar yaa...

Ben Türkiye'nin önde gelen kuruluşlarından bir firmanın bir kolunda çalışıyorum.

Ki bu ikinci yıkımımız olacak. İlk etapta yılbaşında 105 kişi çıkarıldı. Şimdi tekrar çıkışlar var. Herkes diken üzerinde allah sonumuzu hayır etsin. İnşallah bu vurgun beni etkilemez...
:Saruboceq:

Canım çok geçmiş olsunn....
bir çırpıda gelir geçer inş...
hayırlı haberler alırsınızz...:Saruboceq:

kriz hala sürmekte demekki....

canım ya inşallah seni de vurmaz dediğin gibi..

herşeyin hayırlısını dileyelim

Öncelikle geçmiş olsun. Eğer gideceğiniz hastane iyiyse sorun yok. Eşimde yaptırmıştı İzmir kent hastanesinde ben yanına gittiğimde ne zaman başlayacaklar demişti. Uyuşturucu yapıyorlar ve hiiiiiç birşey anlamıyorsun. 10 dk bir operasyon. Sonuçlarınıda hemen alabiliyorsun. Korkulacak birşey yok

Kım demıŞ krız yok dıye
benım ÇalıŞtıĞım sektÖr yan sanayı dıye geÇıyo
ve bu teĞet geÇtı denen krız aylardır gelıp geÇıyo
2010da pıyasalar toparlanır dıyorduk ama malesef 2009 dan da kÖtÜ geÇıcek gıbı gÖzÜkÜyo
allah sonumuzu hayıretsın

kriz hala sürmekte demekki....

canım ya inşallah seni de vurmaz dediğin gibi..

herşeyin hayırlısını dileyelim

Canım düşün biz Türkiye içine pek iş yapmamamıza rağmen iş yok yaa...

Ben hamile olmasaydım benim çıkarmazlar derdim ama şimdi bu durum beni riske sokmakta...

Dediğin gibi allah hakkımda hayırlısını versin...

zaten ekonomistlerde söylemişlerdi

2010 da gündem değişecek, ama kriz daha fena vuracak diye..

Aynen öyle canım 2009 da daha iyiydik bu halimizden şimdi önümüzde yapacağımız iş yok.

Her yıl planlı olurdu aldığımız işler belli olurdu bu sene tık yok. Bizim şirket böyleyse ben diğerlerini düşünemiyorum.

Kalifiye yetişmiş bütün elemanlar çıkarıldı. emeklere yazık gerçekten. Allah büyük bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…