Canım düşün biz Türkiye içine pek iş yapmamamıza rağmen iş yok yaa...
Ben hamile olmasaydım benim çıkarmazlar derdim ama şimdi bu durum beni riske sokmakta...
Dediğin gibi allah hakkımda hayırlısını versin...:Saruboceq:
kızlar yarın eşim endoskopi yaptıracak,onun için hastaneye gidicem. endoskopinin çok kötü olduğunu duymuştum. sabahtan beri kafamda bu var.. hayırlısıyla yarın bi geçse...
kızlar sizin de karnınız akşamları davul gibi şişiyo mu? ben akşamları çok fena oluyorum. şişkinlik gerginlik karnımda. sanki 9 aylıkmışım gibi şişiyo. doktora sordum gazdır dedi. istiyosanız gelin bakalım dedi ama gitsem mi bilmiyorum. habire de vajinal ultrason içime sinmiyo ya zararı varsa diye.
aynen benim de akşamları göbeğim çatlıcak gibi oluyo hatta bazen açıp bakıyorum bişe olmuşmu diye ohaoldumsmile
ya bu arada neden vajinal yapıyolar ki benim daha hiç öyle olmadı ultrasonum. sadece son ay normal doğum olacaksa çatıya filan bakıyolarmış onun haricinde hep karından bakıyolar canım ya, seninki özel bi durum mu acaba bilmiyorumkismile
ben 2 kere endoskopi yaptırdım. hiç korkulacak bişey değil. 1 iğne yapıyolar bi uyanıyosun bitmiş 5 dakka sürüyor. ben uyanınca acaip canım hamburger istemişti. acilde biraz dinlenin dediler bana ben dedim hamburger var mııı? gülmüşlerdi ne hamburgeri diye.ama çok rahat hiçbir sıkıntısı yok . ama tavsiyem mutlaka özelde ve iğneyle uyuşturarak yapılması. yoksa hortumların boğazına sokulması zor tabi.
kızlar sizin de karnınız akşamları davul gibi şişiyo mu? ben akşamları çok fena oluyorum. şişkinlik gerginlik karnımda. sanki 9 aylıkmışım gibi şişiyo. doktora sordum gazdır dedi. istiyosanız gelin bakalım dedi ama gitsem mi bilmiyorum. habire de vajinal ultrason içime sinmiyo ya zararı varsa diye.
marii ve yase çok sağolun arkadaşlar
hatce hoşgeldin !!
merhaba hatce hosgeldin sende iyisindir inş :hulya:
GÜnaydın kızlar
akŞamdan berİ Çok mutluyum :))
ÇÜnkÜ oĞlum evdekİ muhabbet kuŞumuz Şehmuz öttükçe tekmelİyor
ve dokunmaya falan gerek kalmıycak Şekİlde tekmelİyo gÖzle bİle rahatlıkla fark edİlİyo :))
kereta topÇu mu olcak karetecİ mİ bİlmem artık
En sonunda kendime hamile kıyafetleri aldımmalkisalkisalkis
Akşam iş çıkışında Lcw uğradık bedenlerde varmış bir tane keten pantolon aldım,bir tane de kot etek üzerine de badi aldım çok şekerler yaa ne tuhaf geldii bugün ilk defa hamile pantolonu giydimm ama çookta rahatmışş...Kot alıcaktım ama boyu kısa geldii birdahaki sefere inş..
cnm kız ismi bana aitti erkek ismi eşime eşim babasının ismi olsun metin olsun diyor ama bende sevmm pek o tarafı ama öyle söz verdim erkek ismine karışmıcam sende kız ismine karışma diye bılmıorum şimdi
ben pijamalarla idare ediyorum.kaydirigubbakcemile3
kızlar yarın eşim endoskopi yaptıracak,onun için hastaneye gidicem. endoskopinin çok kötü olduğunu duymuştum. sabahtan beri kafamda bu var.. hayırlısıyla yarın bi geçse...
aynen benim de akşamları göbeğim çatlıcak gibi oluyo hatta bazen açıp bakıyorum bişe olmuşmu diye ohaoldumsmile
ya bu arada neden vajinal yapıyolar ki benim daha hiç öyle olmadı ultrasonum. sadece son ay normal doğum olacaksa çatıya filan bakıyolarmış onun haricinde hep karından bakıyolar canım ya, seninki özel bi durum mu acaba bilmiyorumkismile
hamileyken seni çıkaramazlar canım. 3-4 kat cezası var. hatta doğum iznin bitene kadar sana hiçbişey yapamazlar.doğum izninde de ararsın ara dere bişeler. eğer öyle bir risk sezersen eğer.
bende ilk olarak başka doktora gidiyordum oda vajinal bakıyordu sinir etmişti beni.
sonra hemen değiştirdim 3 buçuk aydır başka doktordayım rahat ettim wallahi.
2 gün içim sızlıyodu aleti içimde döndürdükçe :kedi:
yok benim 2 kere bakıldı. birincisinde liya illa baktır demişti rahim ağzı gevşekse diye. ben de doktora ısrar ettim bakın dedim.o 4 buçuk aylık düşük yapmış rahim ağzı gevşekliği sebebiyle. annem de 2 kere düşük yapmış filan öyle korkmuştum. ikinicisi amniyosentez yapılacak diye bakıldı. rahim ağzında açıklık olduğu zaman amniyosentezde düşük riski artıyomuş o yüzden tedbir amaçlı yani. şimdi gene karnım şişiyo ağrı oluyo filan dedim. insan korkuyo kasılma nasıl bişey bilmiyoruz. falan filan dedim. o da gelin bi rahim ağzına bakalım istiyosanız dedi. ama 3. sü de fazla olcak ne gerek var gitmicem.
kızlar göbiş topiğine bakınnnnn :1shok: :1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?