2010 Temmuz Anneleri : )

İyi akşamlar şekerler bebişlere de kendinize de cici bakınopuyorumnanaktan

bay bayyyy

slm kızlar nasılsınız bakim bugün biz bebişimle iyiyiz çok şükür
bugünkü resmimizi ekledik diğer topiğe :hulya:

maşşallah canım gördüm nasıl büyüttünüz bu kadar yaa. ya da bir iki hafta sonra ben de mi sizin gibi olucam acaba aklinialirimsmile

fıstıklar ben çıkıyorum. haftasonu giremem büyük ihtimalle. pazartesi görüşürüz kısmetse. bebeişlere iyi bakın

şu ek siteleri ben bulamıyorum
göbişler ve ciciler sitelerini bana gönderebilir misiniz kısa ol olarak. aboneliklerime ekliyim.

valla ben bişey incelemedim. ama muhasebeci bana öyle söyledi. hamileyken işten çıkaramıyorlar 4-5 kat cezası var dedi. araştırmak lazım.

güzel anneler hepiciğinizi öpüyorum bende çıkıyorum azcık sırtım ağrıdı oturmaktan

uzancam biraz...kendinize iyi bakın. görüşürüzz...
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

herkes kaçmış ben geldim opuyorumnanaktan
kızlar ya, göbeğinde kahverengi çizgi çıkan oldu mu?
benimki hafif hafif belirmeye başladı da....
geçmişi de okuyamıyorum, konusu geçtiyse kaçırmışımdır.

canım şuan da çıkartabilirler sana hamileliği yüzünden çıkartıyoruz demezlerse yada buna şahitlik edecek birisi yoksa ilave tazminat ödemiyorlar.

benim de göbeğimde belli belirsiz çok açık kahve sarı gibi bir çizgi belirdi..

kızlar yarın eşim endoskopi yaptıracak,onun için hastaneye gidicem. endoskopinin çok kötü olduğunu duymuştum. sabahtan beri kafamda bu var.. hayırlısıyla yarın bi geçse...
Çok geçmiş olsun froyacım..
slm kızlar nasılsınız bakim bugün biz bebişimle iyiyiz çok şükür
bugünkü resmimizi ekledik diğer topiğe :hulya:

maşallah canım

slmlar herkese şuan herkes çıktımı bilmiyorum 23.haftadayım bende dün tetanoz aşımı vuruldum hemşire vurduktan sonra o gün kolumun biraz ağrıyabilceğini söyledi dün bişey yoktu ama bugün hem ağrı hemde aşı yerinde şişme ve kızarıklık oldu acaba normalmi aşı olan varmı aranızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…