İyi akşamlar şekerler bebişlere de kendinize de cici bakınopuyorumnanaktan
slm kızlar nasılsınız bakim bugün biz bebişimle iyiyiz çok şükür
bugünkü resmimizi ekledik diğer topiğe :hulya:
beni mi gördün yoksaondan mı korktun bu kadar kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
İyi akşamlar şekerler bebişlere de kendinize de cici bakınopuyorumnanaktan
fıstıklar ben çıkıyorum. haftasonu giremem büyük ihtimalle. pazartesi görüşürüz kısmetse. bebeişlere iyi bakın
şu ek siteleri ben bulamıyorum
göbişler ve ciciler sitelerini bana gönderebilir misiniz kısa ol olarak. aboneliklerime ekliyim.
Canım ben doğum izin süresi son 2 ay kala çıkaramazlar diye biliyorum ama şu süreçte çıkaramayacaklarını bilmiyordum.
Kanunu inceledim ama gebelik izninde diyordu ama senin dediğin kısım hangi maddeye giriyor acaba personelin kulağına çıtlatayım.
sağol şekerim. ekledim. benim göbek dün gece inan liyanınkiyle aynıydı. çatlıycam zannettim. bu kadar mı şişer yaa. ama gündüz indi tabi şimdi yarısı kadar.
birşey değil şekerim rica ederim. buda bebişlerin cicilerinin linki bunu da ekle istersen
http://www.kadinlarkulubu.com/temmu...eleri-hadi-bakalim-bebislere-neler-aldik.html
Canım ben doğum izin süresi son 2 ay kala çıkaramazlar diye biliyorum ama şu süreçte çıkaramayacaklarını bilmiyordum.
Kanunu inceledim ama gebelik izninde diyordu ama senin dediğin kısım hangi maddeye giriyor acaba personelin kulağına çıtlatayım.
benim de göbeğimde belli belirsiz çok açık kahve sarı gibi bir çizgi belirdi..herkes kaçmış ben geldim opuyorumnanaktan
kızlar ya, göbeğinde kahverengi çizgi çıkan oldu mu?
benimki hafif hafif belirmeye başladı da....
geçmişi de okuyamıyorum, konusu geçtiyse kaçırmışımdır.
Çok geçmiş olsun froyacım..kızlar yarın eşim endoskopi yaptıracak,onun için hastaneye gidicem. endoskopinin çok kötü olduğunu duymuştum. sabahtan beri kafamda bu var.. hayırlısıyla yarın bi geçse...
slm kızlar nasılsınız bakim bugün biz bebişimle iyiyiz çok şükür
bugünkü resmimizi ekledik diğer topiğe :hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?