slmlar herkese şuan herkes çıktımı bilmiyorum 23.haftadayım bende dün tetanoz aşımı vuruldum hemşire vurduktan sonra o gün kolumun biraz ağrıyabilceğini söyledi dün bişey yoktu ama bugün hem ağrı hemde aşı yerinde şişme ve kızarıklık oldu acaba normalmi aşı olan varmı aranızda
a.s.çok sağol gulcum yinede ilgine umarım yarın hafifler bugün biraz huzursuzluk yaptı bende bi hemşire arkadaş vardı ona sordum hassas ciltlerde yapıyomuş,benimde çok hassastır sanırım ondan oldu
bide MİNA ismini buldum kızlar nasıl sizce ya yokmuki kimsecikler
bide MİNA ismini buldum kızlar nasıl sizce ya yokmuki kimsecikler
slm kızlar günaydınlar herkese benimde az önce bitti işlerim biraz evi toparladım çamaşır falan...izinliyim ohh ne güzel bugün,annemle birazdan bebişe mobilya falan bakmaya çıkıcaz çok heyecanlıyım bebişime bişeyler bakınca acayip moralim ve enerjim yükseliyor hihoyyyt
aaaaa ne güzellll iyi günlerde kullansın inş.. kuzucuğun :))
Herkese iyi akşamlar.az önce dr dan geldik kızımı çok özlemişim onu tekrar görünce çookkk duygulandımsenağlamasenağlama.kızım 342 gr olmuşdr um kilosu ve boyu çok iyi maşşallah dedi.herşey yolunda sağlıklıymış kızım.rabbim herkese güzel haberler almayı nasip etsin inşallah.a.s.:1hug::sm_cool::teytey::dance: kıpır kıpırdı yerinde durmuyordu.gözümün önünden gitmiyor.elleri ayakları çok sevimliydi .
Herkese iyi akşamlar.az önce dr dan geldik kızımı çok özlemişim onu tekrar görünce çookkk duygulandımsenağlamasenağlama.kızım 342 gr olmuşdr um kilosu ve boyu çok iyi maşşallah dedi.herşey yolunda sağlıklıymış kızım.rabbim herkese güzel haberler almayı nasip etsin inşallah.a.s.:1hug::sm_cool::teytey::dance: kıpır kıpırdı yerinde durmuyordu.gözümün önünden gitmiyor.elleri ayakları çok sevimliydi .
selam kızlar,
ben de bugün doktordaydım. kızımı gördüm tekrar. 349 gr olmuş. doktorum herşey yolunda dedi. 15 gün sonra detaylı ultrasona çağırdı. umarım onda da herşey yolunda gider. bu detaylı ultrason ne işe yarıyo bilen var mı? yazgülüm ben medicalpark göztepe ye gidiyorum. karşılaşmış olabilir miyiz? :) umarım bebeğini sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?