2010 Temmuz Anneleri : )

hoşgeldin şekerim. yardımcı olamıcam ben henüz aşı olmadım.

a.s.çok sağol gulcum yinede ilgine umarım yarın hafifler bugün biraz huzursuzluk yaptı bende bi hemşire arkadaş vardı ona sordum hassas ciltlerde yapıyomuş,benimde çok hassastır sanırım ondan oldu

yine kimsecikler yok sanırım bende netten kız isimlerine bakıyorum ama bi türlü karar veremiyorum ben nasıl karar vericem yaw eşimle bi türlü ortak noktayı bulamıyoruz bi esila ismi biraz ortak gibi ondada ben kararsızım sizce nasıl kızlar ESıLA

a.s.çok sağol gulcum yinede ilgine umarım yarın hafifler bugün biraz huzursuzluk yaptı bende bi hemşire arkadaş vardı ona sordum hassas ciltlerde yapıyomuş,benimde çok hassastır sanırım ondan oldu

slm kelebek bende 21. haftada ilk aşıyı geçen hafta yaptırdım. hemşire banada söylemişti şişebilir ağrı yapabilir diye ateş yapmadıktan sonra korkulacak bir durum yok demişti. bende ağrı olmuştu sadece. sende de ateş yapmadığına göre problem yok demektir.

evet saveist ya ateş yok allahtan annem dünden beri hep arıyıp soruyo hani ateş falan varmı diye bana çaktırmadan sanırım bundan

slm kızlar günaydınlar herkese benimde az önce bitti işlerim biraz evi toparladım çamaşır falan...izinliyim ohh ne güzel bugün,annemle birazdan bebişe mobilya falan bakmaya çıkıcaz çok heyecanlıyım bebişime bişeyler bakınca acayip moralim ve enerjim yükseliyor hihoyyyt

aaaaa ne güzellll iyi günlerde kullansın inş.. kuzucuğun :))

kızlar ben çıkıyorum birazdan hazıırlanıyım görüşmek üzere....buarada aldığım yada beğendiğim şeyler olursa akşama paylaşırım byes

Herkese iyi akşamlar.az önce dr dan geldik kızımı çok özlemişim onu tekrar görünce çookkk duygulandımsenağlamasenağlama.kızım 342 gr olmuş dr um kilosu ve boyu çok iyi maşşallah dedi.herşey yolunda sağlıklıymış kızım.rabbim herkese güzel haberler almayı nasip etsin inşallah.a.s.:1hug::sm_cool::teytey::dance: kıpır kıpırdı yerinde durmuyordu.gözümün önünden gitmiyor.elleri ayakları çok sevimliydi .

ayyyyy canımm gözün aydınnn maşallhhhhhh

gözün aydın canımm..

maşallahhhhh

selam kızlar,
ben de bugün doktordaydım. kızımı gördüm tekrar. 349 gr olmuş. doktorum herşey yolunda dedi. 15 gün sonra detaylı ultrasona çağırdı. umarım onda da herşey yolunda gider. bu detaylı ultrason ne işe yarıyo bilen var mı? yazgülüm ben medicalpark göztepe ye gidiyorum. karşılaşmış olabilir miyiz? :) umarım bebeğini sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın

gözün aydın canım. ayrıntılı ultrasonda bebişinin her yerini inceliyorlar bütün organları, damarları, kan dolaşımı, kemik yapısı, göz kapağı çizgisi var mı ona bile bakılıyor, parmakları inceleniyor, yani kısaca bebişin herşeyine bakılıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…