slmlar herkese,bende yakın zmanda bebişini gören herkese gözün aydınlar diliyorum benimde haftaya kontrölüm var şeker tarama testi yapılacak ve miniğimizi görücez inşallah çok özledim yine,çok hareketlendi ama bu haftalar artık kendini iyice hissettiriyor
kızlar dün biraz alışveriş yapıcam dedim ya ya ben dayanamadım baya abartım ama burda ucuzluk yakalamak çok zor hep yüksekti fiyatlar cezbetti tutamadım kendimi bi sürü kıyafet aldım aslında hep 7.aydan sonra alıcam diyodum ama...
kuzucuğun güle güle kullansın inş... :))
iyi pazarlar
dün biz doktora gittik kuzucuğum 21+4 günlük 431 gr olmuşerkek adamım benim doktor pipisinide gösterdi yakından :)))
2 hafta sonra 4 boyutlu ugs için çağırdı tekrar çünkü dün duruşu yüzünden 4 boyutludan güzel pozlar yakalayamadık daha detaylı kontorol edilcekmiş 2 hafta sonra yeni doktorumuzdan çok memnun kaldım
doğum ücretinide konuştuk 1.700 2.00 arası tutar dedi mert i doğurduğum hastanede karataşta ama her ihtimale karşı doktorun dediğinden 500 fazla ayırmakta fayda var mert tede öle yapmıştık biz allaha şükür herhangi bir aksilik çıkmadı ama masraflara gitti ii oldu o para
Benim bebeklerden biri 191 diğeri 200 gr dı 17+2 günlükkken büyümüşlerdir inşallah..Bu arada bazan seyyar ultrason makinasını bırakıyorlar odada .2-3 kez makinayı açıp göbeğime jel sürüp bebişlerime baktım kaydirigubbakcemile3
iyi pazarlar
dün biz doktora gittik kuzucuğum 21+4 günlük 431 gr olmuşerkek adamım benim doktor pipisinide gösterdi yakından :)))
2 hafta sonra 4 boyutlu ugs için çağırdı tekrar çünkü dün duruşu yüzünden 4 boyutludan güzel pozlar yakalayamadık daha detaylı kontorol edilcekmiş 2 hafta sonra yeni doktorumuzdan çok memnun kaldım
doğum ücretinide konuştuk 1.700 2.00 arası tutar dedi mert i doğurduğum hastanede karataşta ama her ihtimale karşı doktorun dediğinden 500 fazla ayırmakta fayda var mert tede öle yapmıştık biz allaha şükür herhangi bir aksilik çıkmadı ama masraflara gitti ii oldu o para
bebek odası baktık şu modeli çok beğendim little colrs evante ,bebk arabası olark kraftın bi modeli var böyle 360 derece dönüyo etrafında rüzgara göre yön değiştirebiliyosun burası çok rüzgarlı bi şehir olduğundan onu beğendim nasıl sizce travel sistem 3042/051
bide ilk etapta park yatak almak istiyrum onlara baktım yatak odamıza kurarız diye düşündüm sonrada oyun parkı olur kullanışlımıdır acaba önceleri küçük beşik bakıyıodum ama sonra biraz büyüyünce işe yaramıyor diye vazgeçtim
aaa ne güzel yaaa :)
ben bebeğimi çok özlüyorum
bi tane de bize bıraksalar :))
hastanede uzun süre yatıp günde 2-3 kez ultrasonla bakılınca bırakıyorlar odada :))
çok eski ve dandik bir ultrason aslında. sadece kalp atımlarına ve eğer görünürse bebeğin bazı organları görünüyor.burada asistanların ve intorn dr ların elinde ahı gitmiş vahı kalmış bir ultrason..2 boyutlu
merhabalar benı merak edip soran bütün herkese teşekkürler cuma günü ayrıntılım vardı bebişim çok saglıklıymış 349 gr 19 cm olmuş benım istirahat etme sürecim devam ediyo bu arada kuzum kızmış erkek degil kaydirigubbakcemile3 demekkı hakkımızda hayırlı buymuş hepinizi öpüyorum kendinize ii bakın bugun pazar konusacak kımse yok bende kaçıyorum opuyorumnanaktan
liyacım maşallah kuzularına rabbım size saglık versin cnm kusura bakmazsan bişe sorucam avatarındakı resimde sen birinimi öpüyosun daha dogrusu resimdekı senmisin çözemedim canım :kedi:
merhabalar benı merak edip soran bütün herkese teşekkürler cuma günü ayrıntılım vardı bebişim çok saglıklıymış 349 gr 19 cm olmuş benım istirahat etme sürecim devam ediyo bu arada kuzum kızmış erkek degil kaydirigubbakcemile3 demekkı hakkımızda hayırlı buymuş hepinizi öpüyorum kendinize ii bakın bugun pazar konusacak kımse yok bende kaçıyorum opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?