2010 Temmuz Anneleri : )

slmlar herkese,bende yakın zmanda bebişini gören herkese gözün aydınlar diliyorum benimde haftaya kontrölüm var şeker tarama testi yapılacak ve miniğimizi görücez inşallah çok özledim yine,çok hareketlendi ama bu haftalar artık kendini iyice hissettiriyor
kızlar dün biraz alışveriş yapıcam dedim ya ya ben dayanamadım baya abartım ama burda ucuzluk yakalamak çok zor hep yüksekti fiyatlar cezbetti tutamadım kendimi bi sürü kıyafet aldım aslında hep 7.aydan sonra alıcam diyodum ama...

bebek odası baktık şu modeli çok beğendim little colrs evante ,bebk arabası olark kraftın bi modeli var böyle 360 derece dönüyo etrafında rüzgara göre yön değiştirebiliyosun burası çok rüzgarlı bi şehir olduğundan onu beğendim nasıl sizce travel sistem 3042/051
bide ilk etapta park yatak almak istiyrum onlara baktım yatak odamıza kurarız diye düşündüm sonrada oyun parkı olur kullanışlımıdır acaba önceleri küçük beşik bakıyıodum ama sonra biraz büyüyünce işe yaramıyor diye vazgeçtim

kuzucuğun güle güle kullansın inş... :))

iyi pazarlar

dün biz doktora gittik kuzucuğum 21+4 günlük 431 gr olmuş erkek adamım benim doktor pipisinide gösterdi yakından :)))

2 hafta sonra 4 boyutlu ugs için çağırdı tekrar çünkü dün duruşu yüzünden 4 boyutludan güzel pozlar yakalayamadık daha detaylı kontorol edilcekmiş 2 hafta sonra yeni doktorumuzdan çok memnun kaldım
doğum ücretinide konuştuk 1.700 2.00 arası tutar dedi mert i doğurduğum hastanede karataşta ama her ihtimale karşı doktorun dediğinden 500 fazla ayırmakta fayda var mert tede öle yapmıştık biz allaha şükür herhangi bir aksilik çıkmadı ama masraflara gitti ii oldu o para

oyoyoyoyo maşallahh koca adama :)))) 4 boyutlu süper bişey gerçekten :)))

Benim bebeklerden biri 191 diğeri 200 gr dı 17+2 günlükkken büyümüşlerdir inşallah..Bu arada bazan seyyar ultrason makinasını bırakıyorlar odada .2-3 kez makinayı açıp göbeğime jel sürüp bebişlerime baktım kaydirigubbakcemile3

aaa ne güzel yaaa :)
ben bebeğimi çok özlüyorum
bi tane de bize bıraksalar :))

maşallah maşallah bebişeee
4 boyutluda bizim bebiş de güzel poz vermemişti
doktor çok zorladı karnıma çok bastırdı aldı ölçüleri
ama baya canım yandı
öyle komikti ki doktor ultrason aletini bastırıyor bizimki ayaklarını çekiyo
köşe kapmaca oynadı yaramaz oğlum benimmmm

canım little colors a ben de baktım nette
pahalı geldi bizee
çok güzellerr ama bayılmıştım ben

kraft ın çift yönlü bebek arabasını da KK da çok övüyolardı
güzel bişeye benziyo

ben küçük beşik alacağım yatak odam için
bebek odası da yapacağım
bebeğe ben çalışırken annem bakacağı için onlara da park yatak almam gerekecek

aaa ne güzel yaaa :)
ben bebeğimi çok özlüyorum
bi tane de bize bıraksalar :))

hastanede uzun süre yatıp günde 2-3 kez ultrasonla bakılınca bırakıyorlar odada :))
çok eski ve dandik bir ultrason aslında. sadece kalp atımlarına ve eğer görünürse bebeğin bazı organları görünüyor.burada asistanların ve intorn dr ların elinde ahı gitmiş vahı kalmış bir ultrason..2 boyutlu

merhabalar benı merak edip soran bütün herkese teşekkürler cuma günü ayrıntılım vardı bebişim çok saglıklıymış 349 gr 19 cm olmuş benım istirahat etme sürecim devam ediyo bu arada kuzum kızmış erkek degil kaydirigubbakcemile3 demekkı hakkımızda hayırlı buymuş hepinizi öpüyorum kendinize ii bakın bugun pazar konusacak kımse yok bende kaçıyorum opuyorumnanaktan

liyacım maşallah kuzularına rabbım size saglık versin cnm kusura bakmazsan bişe sorucam avatarındakı resimde sen birinimi öpüyosun daha dogrusu resimdekı senmisin çözemedim canım :kedi:

maşallah annesi maşallah kızına
kendine dikkat ett canım

liyacım maşallah kuzularına rabbım size saglık versin cnm kusura bakmazsan bişe sorucam avatarındakı resimde sen birinimi öpüyosun daha dogrusu resimdekı senmisin çözemedim canım :kedi:

Eşimi yanağından öpüyorum canım.:kedi:Üzerimde de pembe hastane pijamalarım var..Eşimin yüzünü sansürledim kaydirigubbakcemile3

canımmmmmmmm
hayırlı olsunnnn prensesimizzzzzz
inş. sağlıklı olur cnmmm süsler püslersin artık prensesimizi çok sewindim öğrendinn sonunda cnmm hayırlı olsun tekrar...bayanssulusmileopuyorumnanaktan

Herkese iyi akşamlar kızlar...........nasılsınız..........
Merhaba demek için girdim.Herkes iyi çok şükür
Şöyle bir baaktımda kızlar herkesin çizelgesine maşallah neredeyse hepimiz 20li haftalar girmişiz.
Zaman nasılda geçiyor.daha dün gibi 5.7.haftalar yazıyordu.Herkes birbirine keseleri ve kalp atışlarını gördünüzmü diye soruyordu.
Şimdiyse herkes cinsiyet ve kilo alımı merakında.Birde bakmışız herkesin bir bir doğum haberlerini alıyoruz.:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…