Herkese iyi akşamlar kızlar...........nasılsınız..........
Merhaba demek için girdim.Herkes iyi çok şükür
Şöyle bir baaktımda kızlar herkesin çizelgesine maşallah neredeyse hepimiz 20li haftalar girmişiz.
Zaman nasılda geçiyor.daha dün gibi 5.7.haftalar yazıyordu.Herkes birbirine keseleri ve kalp atışlarını gördünüzmü diye soruyordu.
Şimdiyse herkes cinsiyet ve kilo alımı merakında.Birde bakmışız herkesin bir bir doğum haberlerini alıyoruz.:1hug:
zaamn nasıl geçmiş.2009 temmuz annesiyim.geçen sene sizler gibi yazışırken şimdi oğlum 7.ayını bitirdi bile
ağıstos 2009 topiğinde yazıştım ama temmuz annesi oldum.4 ağustos doğum tarihimdi sezeryan olunca temmuzun 23 ünde oğlumu kucağıma aldım
hepeinize sağlıklı hamilelikler ve bebeğinizi sağsalim kucağınıza almayı diliyorum.hamilelikte bebeği ıltrasonda görmekte içinde kıpırtılarını duymakta güzel ama asıl anneliği onu kollarına alınca hissediyor insan.o an anlatılmaz bi duygu.
sizleri okuyunca anılarım tazelendi bi an.her doktor gelişi gram gram büyüyüşlerini yazardık büyük bi heyecanla.sonra doğum haberleriizi verdik.sonra bebeklerimizin fotolarını koyduk.şimdi ise dişleri çıkıyor emekliyorlar.
hiç acele etmeyin kızlar.hamileliğinizin tadını çıkarın.bol bol uyuyun gezin sinemaya dolaşmaya gidin.bebekten sonra bunların hiç birini yapamayacaksınız uzunca bi zaman
zaamn nasıl geçmiş.2009 temmuz annesiyim.geçen sene sizler gibi yazışırken şimdi oğlum 7.ayını bitirdi bile
ağıstos 2009 topiğinde yazıştım ama temmuz annesi oldum.4 ağustos doğum tarihimdi sezeryan olunca temmuzun 23 ünde oğlumu kucağıma aldım
hepeinize sağlıklı hamilelikler ve bebeğinizi sağsalim kucağınıza almayı diliyorum.hamilelikte bebeği ıltrasonda görmekte içinde kıpırtılarını duymakta güzel ama asıl anneliği onu kollarına alınca hissediyor insan.o an anlatılmaz bi duygu.
sizleri okuyunca anılarım tazelendi bi an.her doktor gelişi gram gram büyüyüşlerini yazardık büyük bi heyecanla.sonra doğum haberleriizi verdik.sonra bebeklerimizin fotolarını koyduk.şimdi ise dişleri çıkıyor emekliyorlar.
hiç acele etmeyin kızlar.hamileliğinizin tadını çıkarın.bol bol uyuyun gezin sinemaya dolaşmaya gidin.bebekten sonra bunların hiç birini yapamayacaksınız uzunca bi zaman
zaman gerçekten çok aceleci oğlumun tekmelerini duyarken heyecanla yüzünü görmeyi hayal ederken oğlum 15 aylık oldu yürüdü güldü laf dinledi annelik muhteşem bişey şimdi heyecanla 2.oğlumu merak ediyorum şimdi ulturosa bakınca acaba mert e benziycek mi diyorum bir bakmışım ki yaz gelmiş herkez bugün doğuruyorum yarın doğuma gidiyorum haberleriyle gelicek hamilelik çok keyifli bir süreç mert te çok sıkıcı gibi gelmişti çok istemiştim hemen doğurayım ama hamilelğin keyfini sürmeyi unuttuğumu farkkettim şimdi okadar mutluyum ki oğlumun tekmelerinin keyfini çıkartmaktan
zamanında gelsinde sağlıklı gelsinde benim için en büyük mutluluk bu
selam kızlar nasıl gidiyo hamişlik
kızlar e-bebek diye bir site var biliyorsunuzdur. şuan acayip indirim var. oyun parkları 99 liradan başlıyor. ne kadar kaliteli bilemiyorum tabi. ama incelemekte fayda var.
benim 2.hamileligim ve ilkine göre daha güzl geçiyo hersyin farkında oluyo insan seninde öyle olur 2.ilk bebek olunca kıyaslayamıyorum ama iyi gidiyo sanırımsen nasılsın?
ıyı aksamlar kızlarr.
iyi akşamlar kızlar:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?