2010 Temmuz Anneleri : )

kıslaaarrrr günaydınnnnnnn :)) yaaa dün eltimlere gittik kız delirmek üzereydi bebek 21 günlük olmuş hiç susmuyor sürekli ağlıyor kucağada alışmış kucaklarından bırakır bırakmaz basıyor çığlığı (( uykuda bile beni sallayın diyor sürekli beşiğini sallıyor biri (( offfff yaaaaaaa bizde mi öyle olacağız. ben o kadar sabırlı değilimdir yaaaaaaa ((

merhaba canım ben 2010 ocak annesiyim bebişini allah analı babalı büyütsün sağlıkla kucağına alırsın inşallah ama bu ağlayan bebişin bence bi problemi vardır gaz gibi mesela çıkartsada yetmiyor olabilir bende oğlumu 16günlükken durmadan ağladığı için götürmüştüm meğerse gaz bombası olmuş benimki şuruptu fitildi neyse verdi dr allaha şükür huzura kavuştum genelde hiç bir bebek sebepsiz yere ağlamaz korkma yani herkes aynı olmuyor zaten ilk 2 3 haftayı atlatın sonra hiiiççç korkma okadar kolay gelicekki bakmak şaşıracaksın tabi uykusuz kalabilirsin bir o eksisini baya bi yaşayabilirsin bolll sütlü günler canım şimdiden

çok teşekkür ederim valla içime su serptin. maşallah senin kuzuna da allahım sağlık sıhhat versin inşallah :)))

Günaydın canım...

Bebekler kırkı çıkana kadar problemler yaşanabiliyormuş ama inşallah bizim kuzucukların sağlık, yeme, emme gibi sınıntıları olmaz.

Allah hayırlısını versin canım.
:Saruboceq:

çok teşekkür ederim valla içime su serptin. maşallah senin kuzuna da allahım sağlık sıhhat versin inşallah :)))

amin canım sende sağol nedemek canım bizde daha yeni atlattık şuan sizin içinde olduğunuz günleri bişey sormak isterseniz yardımcı olabilirsem çağırın beni gelirim hemen seve seve

günaydın kızlar ben geldim uzun bi aradan sonra topikte neler olmuş bitmiş hiç haberim yok bir hafta ev taşımakla uğraştım evi taşıdıktan sonra da hastalandım o yüzden yattım biraz bi hafta da ankaraya gittim derken giremedim foruma sizleri çok özlemişim ben ya. sanırım artık herkes cinsiyet öğrenmiştir ama umutlu ve vişnenin cinsiyetleri merak ettim?

Günaydın canım çok şükür bu günümüze sen nasılsın?

ya şeker dun geceden beri sağ böbreğimdee bir sancı var
butun bacağımı tutmuş vaziyette anlamıorum nedenini hayırdır inşşş butun gece sızladı

günaydın kızlar!! nasılsınız?
şulecik hoşgeldin. merak etmiştik seni çok. şimdi iyi misin? geçmiş olsun çok.
haftasonu neler yazılmış, hızlı hızlı okuyayım hemen.

günaydın kızlar!! nasılsınız?
şulecik hoşgeldin. merak etmiştik seni çok. şimdi iyi misin? geçmiş olsun çok.
haftasonu neler yazılmış, hızlı hızlı okuyayım hemen.

tşk. ederim canım şimdi iyim çok şükür, bende geçmişi okumak istiyordum ama çok uzun sayfalara var:)
Günaydın kızlar.Çok geçmiş olsun sulecik.
günaydın ipekbocuğu tşk. ederim canım. senin cinsiyet belli oldumu prensmi gelio prensesmi?

butun bacağımı tutmuş vaziyette anlamıorum nedenini hayırdır inşşş butun gece sızladı
geçmiş olsun canım. Ayaklarını üşüttünmü ki. Genelde böbrek üşütünce ağrır diye biliyorum. Hamilelikte çabucak soğuk alınıyor. Yani dikkat etmek gerekiyor. Ama sen ihmal etme mutlaka dr. git bence.

Aman canım böbrek diyorsun ihmale gelmez bence ya doktorunu ara yada mutlaka git kontrol ol derim...

Sonra sana Allah korusun daha büyük sıkıntı yaratabilir...

Çok geçmiş olsun.

Günaydın şule'cim seni çok merak ettik canım.

Şuan iyi olmana sevindim. Normalde ev taşımak zordur hamileyken de hiç çekilmez neyse tamamlamışsınız...

tşk. ederim canım şimdi iyim çok şükür, bende geçmişi okumak istiyordum ama çok uzun sayfalara var:)

günaydın ipekbocuğu tşk. ederim canım. senin cinsiyet belli oldumu prensmi gelio prensesmi?

Evet canım bizimkinin cinsiyet belli oldu. Oğluşum olacak inşallah. Bi tane kızım var bu da erkek olması bizi sevindirdi. Umarım bütün bebişler sağlıkla gelir dünyaya.Senin prenses nasıl. Hareketlerini hissediyormusun.

Yaa kızlar ben akşamları hatta geceleri çok kötü oluyorum. Şişiyorum şiyorum geriliyorum beni acayip rahatsız ediyor. Normalde çok fazla büyümedi karnım normal düzeyind ilerliyoruz ama akşamları ve özellikle geceleri çok rahatsız edici oluyor. Bana gaz sancısı gibi geliyor ama ne çıkan var ne bişe rahatlayamıyorum da gebeliğin başında ben bu kadar sorun yaşamamıştım. Ne yapsam şaştım.

15 inde kontrolüm var o zaman sorucam doktora bakalım o ne dicek...

Sizlerde de var mı böyle bir durum?

Son düzenleme:
günaydın herkese

geçmiş olsun şulecik

günaydın sonbaharcım tşk.ederim canım sen nasılsın? bebiş nasıl?
Günaydın şule'cim seni çok merak ettik canım.

Şuan iyi olmana sevindim. Normalde ev taşımak zordur hamileyken de hiç çekilmez neyse tamamlamışsınız...
tşk. ederim capricim gerçekten zor ev taşımak hamileyken hele hiç çekilmiyo ben bide çok uğraşınca çok fena üşütmüşüm ama neyseki ardından bi ankara tatili yaptım iyi geldi sen nasılsın oğluşun napio?
ay sevinidm canım benim hayırlı olsun oğluşun ne güzel bi kız bi erkek olmuş maşallah. benim bebiş iyi sanırım 16 şubattan beri görmedim 16 martta görmeye gitcem inş. yaklaşık bi haftadır hissediyorum hareketlerini çok güzelmiş ya hareketlerini hissetmek. ama belim ve bacaklarım çok fena ağrıyo özellikle gece yatarken ve çok uzun süreli oturduğumda.

bende akşamları daha çok rahatsız oluyorum ama gaz sancısı şeklinde değil daha çok belim ağrıyo bide oturunca popoma iğne batıyo sanki kız olduğu için galiba biraz da arkaya doğru gidio ondan sanırım. sende kabızlık felanda olduysa ondan rahatsız oluyo olabilirsin yinede doktoruna sor tabi cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…