2010 Temmuz Anneleri : )

Neyse ki çok ağırlaşmadan bu ev taşıma işinden kurtuldun canım. Bundan sonra ttığımız adıma dikkat etmemiz lazım. Ohhh Ankara tatili ile hem bedenen hem de ruhen dinlenmişsindir....zemuszemuszemuszemus

Ben de çok şükür iyiyim ufak tefek sıkıntıların haricinde çok şükür bişeyim olmuyor. O kadarlık da olsun artık diyorum. Oğluşumda inşallah iytidir ben de çok merak ediyorum çok özledim yaa çok merak ediyorum. Kısmet olursa ayın 15 inde kontrolüm bakalım hakkımızda hayırlısı inşallah güzel haberler alırım ve alırız...
:Saruboceq:

Sulecik geçmiş olsun şekerim ya merak ettik seni..
İpekböcüğü gözün aydın tatlım..

Capri akşamları olan şişlik bende de oluyor zaman zaman..Normal bence.

Günaydın kızlaaaar....
Nasılsınız?
Ben tamamen bir Pzt. sendromu yaşamaktayım.Hafta sonumdan bişi anlamadım.
Günüm vardı C.tesi akşamı.13 bayan 8 çocuk düşünün artık.Ve millete sinir oldum "Ayy sen yorulma" deyip deyip çay bardaklarını uzattılar zaten 8 çeşit pasta börek yaptım.Bi de çaylarını bile ben koydum.

Üstüne üstlük çocuklarıyla da hiç ilgilenmediler ev talan oldu.Ayyy çok yoruldum yaa.

Bi daha gün mün tövbe.Zaten bu kadar kalabalıkta sohbetten muhabbetten de bişi anlaşılmıyor.

Yaaa insanlar çok acımasız ya da ben çok güçlü duruyorum galiba.

günaydın deniz, hoşgeldin. benim bilgisayarda fotoğraflar çıkmıyor boş mesaj olarak görüyorum yazılanları. o yüzden cicilerinizi göremedim ama çok güzeldir eminim. güle güle kullanın opuyorumnanaktan

Şuleciğe ne olmuş Denizim baktım eskilere göremedim yaa merak ettim:.

günaydın canım. insanlar ne düşüncesiz hakkaten. hepsi aynı günlerden geçmiştir oysa ki. gün işlerini ben de sırf bu yüzden sevmiyorum. muhabbetten bir şey anlaşılmıyor, hem de olan ev sahibine oluyor. yormasaydın keşke kendini o kadar çeşit hazırlamakla. hazır bi şeyler alsaydın...

Sağol tatlım

Şuleciğe ne olmuş Denizim baktım eskilere göremedim yaa merak ettim:.

Ev taşırken üşütmüş öyle okudum..Ama iyimiş şimdi..

Günaydınlar günaydınlarr...
Biz geldikkk geçmişi okumaktan yazamadım bir türlü...
Doktora giden arkadaşlar olmuşş hepsinin gözüaydınn..
Maaşallah bebişlerine büyümüşler...
Bizde iyiyiz çok şükür güzel bir h.sonu geçirdikk...
Eyvah eyvah filmini izlemeye gittik yarıldık gülmekten kesinlikle tavsiye ediyorum ne moral bozukluğu kalır ne üzüntüü valla...Dün akşamda Nefes filminin cd sini alıp evde izledikk kahroldum yaa bütüng ece başım ağrıdı askerlere çok üzüldüm rabbim yardımcıları olsun inş..

Ahh işte şekerim bende de var zaten hata.Eşimi dinlemedim o da hazır al dedi.Ama ben şimdi başka bir memelketteyim ve buralılar kendilerinden başka hiç kimsenin bişey yapabileceğine inanmıyorlar.
Bir Bursalının ne olduğunu ispat etmek istedim bu halimle.Onlara uydum yani.
Kendime çok kızdım ama anladılar Bursalıların da elinin kıymetini.
Allah utandırmadı herşeyim de çok güzel oldu şükür.

Günaydınnn Sulecikk...Hoşgeldinn canım merak ettik seni...Çok şükür yerleşmişsin evine gözünaydın güzel günlerde oturun inş..Çokta geçmişler olsunn çok dikkat et kendine ....

günaydın papatyım nasılsın ??

ayy bende gidicem ama daha dün akşam tiyatroya gittik

bi dahaki haftasonu anca gideriz

Tşkr ederim. Senin göbişte, bebişe aldığın ciciler de çok güzel gözüküyor.En kısa zamanda bende ekleyeceğim göbişimin fotosunu.

Şulecim geçmiş olsun canım,dikkat et kendine.
Biz de seni özledik ve merak ettik.
Hoşgeldin tekrar...

ayyy evet Eyvah eyvaha gitmeyi çok istiyorum.Eşim bunlar senin gibi konuşuyo beyaaa senin kesin gitmen lazım diyo.
bu hafta götürecek beni de:)))

tşk.ederim denizcim bende giremedim ya bayadır özlemişim sizi ay cicilerine baktım çok tatlı şeyler almışsın bende ankaradan aldım ilk cicişlerimizi bende bi ara çekip koyarım bu arada artık göbişler belirginleşmeye başladı iyice hele hareketlerini hissetmek süper bi duyguymuş ya:)

Kesinlikle canım,en büyük eğlencemiz onun hareketlerini izlemek oluyo.
Çok güzel bi mucize var içimizde.
Çok şanslıyız çoooook.

ŞÜKÜRLER OLSUN RABBİME.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…