tşk. ederim capricim gerçekten zor ev taşımak hamileyken hele hiç çekilmiyo ben bide çok uğraşınca çok fena üşütmüşüm ama neyseki ardından bi ankara tatili yaptım iyi geldi sen nasılsın oğluşun napio?
herkese günaydın..Göbişimin son hali ve bebişime aldığım eşyalardan birkaç parça resim ekledim.
2010 Temmuz Anneleri Hadi Bakalım Bebişlere Neler Aldık? - Sayfa 11 - Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca
http://www.kadinlarkulubu.com/temmuz-anneleri/340358-2010-temmuz-anneleri-gobusleriii-35.html
Sulecik geçmiş olsun şekerim ya merak ettik seni..
İpekböcüğü gözün aydın tatlım..
Capri akşamları olan şişlik bende de oluyor zaman zaman..Normal bence.
Günaydın kızlaaaar....
Nasılsınız?
Ben tamamen bir Pzt. sendromu yaşamaktayım.Hafta sonumdan bişi anlamadım.
Günüm vardı C.tesi akşamı.13 bayan 8 çocuk düşünün artık.Ve millete sinir oldum "Ayy sen yorulma" deyip deyip çay bardaklarını uzattılar zaten 8 çeşit pasta börek yaptım.Bi de çaylarını bile ben koydum.
Üstüne üstlük çocuklarıyla da hiç ilgilenmediler ev talan oldu.Ayyy çok yoruldum yaa.
Bi daha gün mün tövbe.Zaten bu kadar kalabalıkta sohbetten muhabbetten de bişi anlaşılmıyor.
Yaaa insanlar çok acımasız ya da ben çok güçlü duruyorum galiba.
günaydın deniz, hoşgeldin. benim bilgisayarda fotoğraflar çıkmıyorboş mesaj olarak görüyorum yazılanları. o yüzden cicilerinizi göremedim ama çok güzeldir eminim. güle güle kullanın opuyorumnanaktan
Şuleciğe ne olmuş Denizim baktım eskilere göremedim yaa merak ettim:.
günaydın canım. insanlar ne düşüncesiz hakkaten. hepsi aynı günlerden geçmiştir oysa ki. gün işlerini ben de sırf bu yüzden sevmiyorum. muhabbetten bir şey anlaşılmıyor, hem de olan ev sahibine oluyor. yormasaydın keşke kendini o kadar çeşit hazırlamakla. hazır bi şeyler alsaydın...
günaydın kızlar ben geldim uzun bi aradan sonra topikte neler olmuş bitmiş hiç haberim yok bir hafta ev taşımakla uğraştım evi taşıdıktan sonra da hastalandım o yüzden yattım biraz bi hafta da ankaraya gittim derken giremedim foruma sizleri çok özlemişim ben ya. sanırım artık herkes cinsiyet öğrenmiştir ama umutlu ve vişnenin cinsiyetleri merak ettim?
Günaydınlar günaydınlarr...
Biz geldikkk geçmişi okumaktan yazamadım bir türlü...
Doktora giden arkadaşlar olmuşş hepsinin gözüaydınn..
Maaşallah bebişlerine büyümüşler...
Bizde iyiyiz çok şükür güzel bir h.sonu geçirdikk...
Eyvah eyvah filmini izlemeye gittik yarıldık gülmekten kesinlikle tavsiye ediyorum ne moral bozukluğu kalır ne üzüntüü valla...Dün akşamda Nefes filminin cd sini alıp evde izledikk kahroldum yaa bütüng ece başım ağrıdı askerlere çok üzüldüm rabbim yardımcıları olsun inş..
tşk.ederim denizcim bende giremedim ya bayadır özlemişim sizi ay cicilerine baktım çok tatlı şeyler almışsın bende ankaradan aldım ilk cicişlerimizi bende bi ara çekip koyarım bu arada artık göbişler belirginleşmeye başladı iyice hele hareketlerini hissetmek süper bi duyguymuş ya:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?