selam kızlar herkese günaydın
Günaydın kızlaaaar....
Nasılsınız?
Ben tamamen bir Pzt. sendromu yaşamaktayım.Hafta sonumdan bişi anlamadım.
Günüm vardı C.tesi akşamı.13 bayan 8 çocuk düşünün artık.Ve millete sinir oldum "Ayy sen yorulma" deyip deyip çay bardaklarını uzattılar zaten 8 çeşit pasta börek yaptım.Bi de çaylarını bile ben koydum.
Üstüne üstlük çocuklarıyla da hiç ilgilenmediler ev talan oldu.Ayyy çok yoruldum yaa.
Bi daha gün mün tövbe.Zaten bu kadar kalabalıkta sohbetten muhabbetten de bişi anlaşılmıyor.
Yaaa insanlar çok acımasız ya da ben çok güçlü duruyorum galiba.
yarın sabaha randevu aldım doktordan
kendi kendime kaçamak yapıyorumm :roflol:
Ne kaçamağı kızz?
Zamansız randevumu olacak,normalde daha mı sonra randevu tarihin.
Günaydın canımm...Kesinlikle tavsiye ediyorumm hala gülüyoruz eşimle....günaydın papatyım nasılsın ??
ayy bende gidicem ama daha dün akşam tiyatroya gittik
bi dahaki haftasonu anca gideriz
ayyy evet Eyvah eyvaha gitmeyi çok istiyorum.Eşim bunlar senin gibi konuşuyo beyaaa senin kesin gitmen lazım diyo.
bu hafta götürecek beni de:)))
Günaydınnn Sulecikk...Hoşgeldinn canım merak ettik seni...Çok şükür yerleşmişsin evine gözünaydın güzel günlerde oturun inş..Çokta geçmişler olsunn çok dikkat et kendine ....
tşk. ederim miss size kavuşmaktan dolayı çok mutluyum hamileyken bünye baya hassaslaşıyo ya hayatımda hiç bu kadar üşütmemiştim mesela ama geçti çok şükür oğluşun ve sen nasılsın bakalım şekerim.Şulecim geçmiş olsun canım,dikkat et kendine.
Biz de seni özledik ve merak ettik.
Hoşgeldin tekrar...
günaydın papatyam tşk. ederim cnm eve yerleştim sonunda bi yük kalktı üzerimden ama ev taşımak zor iş hele hamileyken ama neyseki evim çok geniş şimdi tam bebişime göre eski evimde kızımın odası yoktu ama burda var koşup oynayacak inş. içime sindi yani:)
sen nasılsın papatya prenses nasıl?
bende hapşırmaya başladım başım ağrıyor ve burnumda akıyor..
ben çok korkuyorum hasta olmaktan.
burun akıntısı ve hapşırmak bir yana baş ağrısı çıldırtıyor dünden beri..
yarın gitmişken bunu da sorcam. bazen çok güzelde bazen de çok endişe verici hamile
olmak.. kendinden çok karnındaki bebeği düşünüyor insan :sinifsinif:
merhaba arkadaşlar :CüvCüv:
kızlaar bu arada hepinizin kadınlar günü kutlu olsun guclubacismile
canım geçmiş olsun. dikkat et kendine. bol bol dinlen. havalar o kadar aldatıcı da hasta ediyor insanı. ben de dün ishal olmuşum. karnıma öyle bir ağrı saplandı ki, bir anda halsizlik, mide bulantısı başladı. yatağa zor attım kendimi. bayılcaktım olduğum yerde. kalın giyinmeye çalışıyorum ama daha çok dikkat etmek lazım demek ki. bu ayı da atlatırsak rahatlarız artık. nisandan sonra pek soğuk olmaz.
Ya kızlar cİcler ne gÜzelmİŞ oyle annem bana aldırmıo bİŞee
aa evet bugün dünya kadınlar günü dünyanın tüm kadınları inşallah daha iyi daha mutlu bir hayat yaşarlar bundan sonra. öncelikle de biz:)
Merhaba Liyadora hoşgeldinn..Nasılsınız bakalım..merhaba arkadaşlar :CüvCüv:
Merhaba Liyadora hoşgeldinn..Nasılsınız bakalım..
teşekkürler canım senin kutlu olsunnalkisalkisalkisa.s.
hepimizin kadınlar günü kutlu ve mutlu olsun :1hug: :asigim: :asigim:
teşekkür ederim froyacım son 2 gündür çok soğuktu hava birden buz kesti sanki sanırm ctesi günü soğuk aldım. şuan tek temennim ayakta geçirmek yatağa düşersem vay başıma gelenlerr ohaoldumsmile
günaydın liya :asigim:
6 ya da 7 aydan sonra alcanız sanırım esmacım üzülme ya ne kaldıki 2 ay sonra 7 aylık
olcaz zaman ne çabuk geçiyorr aklinialirimsmile
hoşgeldin canım. nasılsın bugün? bebişler nasıl?
günaydın liyadora. sen bana bence senin oğlun olacak demiştin. bak bildin oğlum olacakmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?