2010 Temmuz Anneleri : )

6 ya da 7 aydan sonra alcanız sanırım esmacım üzülme ya ne kaldıki 2 ay sonra 7 aylık

olcaz zaman ne çabuk geçiyorr aklinialirimsmile[/B]
haklısın sonbahar annem 7 aydan sonra dedi bekliorumm şimdi benmde taşınma işim olabılır dıede bekliorum alslında yoksa kaçak yaprdım bendee .bu arada doktorun sonuclarına ne dedi
Hepimizin kadınlar günü kutlu olsun .:asigim:eşimin daha aklına gelmedi bakalım hatırlayıp kutlayacak mı..

canım senınde kadınlar günün kutlu olsun ve kutlayan diğer tüm arkadaşlarında

Ben de kadınlar gününüzü kutlarım şekerler..:lepi:

Benim eşim kutladı sabah..:asigim:

Sonradan gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz..
Malum çok yoğunum, onlıne olsam da aslında işle meşgulum ara ara okuyorum sizi, tabii bu arada 5-10 sayfa ilerlemiş oluyor topic..Kaçırdığım mesajlar için pardon ...:kedi:

haklısın sonbahar annem 7 aydan sonra dedi bekliorumm şimdi benmde taşınma işim olabılır dıede bekliorum alslında yoksa kaçak yaprdım bendee .bu arada doktorun sonuclarına ne dedi

doktor hiperekojen bağırsak için normal bebeklerde de olabilir dedi

illa down sendromlu olacak değil dedi amniyosentez yaptırır mısın dedi bende hayır dedim

ikili testin sonucunu tekrar inceledi çok düşürk risk grubundasın dedi amniyosentez

öneremem dedi. bu kadar canım ama biliyormusun ben unuttum sanki hani ilk duyduğumda

çok ağlıyordum ya şimdi geçti bol bol dua ediyorum Allaha...

inşallah sağlıkla gelecek bebeğin canım.:Saruboceq:

ayyy kızlar dersteyim şimdi,
Az önce bana bir çiçek geldi beyaz orkide çok güzellll
Kaadınlar günümüzü kutlamak için sendikamız göndermiş bayıldım.
Mest oldum mest...

Aferin tatlım sana ,çok güzel bi yol seçmişsin.
Üzülüp de bebeğini üzmüyosun en güzeli dua etmek zaten.
Harikasın sen çok güçlü ve bilinçli bi annesin ne mutlu....

ayyy kızlar dersteyim şimdi,
Az önce bana bir çiçek geldi beyaz orkide çok güzellll
Kaadınlar günümüzü kutlamak için sendikamız göndermiş bayıldım.
Mest oldum mest...
Bizim sendikada sabah sabah karanfil getirdi.a.s.Orkideyi görünce bizimkiler ucuza kaçmış vallahi. Öğlende yemek verecekler.cokacimcoookBakalım akşama kadar kaç karanfilim olacak.

çok sevındim inşallah sağlıkla alırsın eline bende bu hafta gıdıcem bakalım bobreklerde açılmamı var kapanmam mı merak edıorum kafamdan atmıştım ama randevu gunu geldikçe korkuyorum

çok sevındim inşallah sağlıkla alırsın eline bende bu hafta gıdıcem bakalım bobreklerde açılmamı var kapanmam mı merak edıorum kafamdan atmıştım ama randevu gunu geldikçe korkuyorum

canım benim ya inşallah kötü bişi yoktur. olsa da üzülmek yok sağlam dimdik durmak var
:1hug:

benimkide 18 haftalıkta 246 gramdı yani sizlerinkilere göre zayıftı. her zamanki beslenmemdeki kalsiyum ve protein miktarını arttırdım yarınki kontrolde de ağırlığı hala yerinde değilse anlayacağım ki benim kızım narin yapılı olcak bende çok zayıftım hep demekki bana çekmiş dicem. hasta olmasında zayıf olsun diyorum sonra da diyorumki zayıf olursa çabuk hastalanır aynı benim gibi..

yani 2 haftadır hafta bol protein ve kalsiyum yedim de yedim bakalım bir sonuç elde edecekmiyim ??

kızlar kendinize iyi bakın ben çıkıyorum dışarda işlerim var. görüşmek üzere baş başşş opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

İyi şeyler düşünün kızlar,Şeniz Allahın izni ile hepimizin bebişleri sağlıcakla doğacak inş.:Saruboceq:

bişey söylicem.benim 18+5 haftada 292gr dı bebeğim. profa gittim detaylı ultrasona bana kilosu gayet iyi dedi. sen zayıf diyosun şimdi.benim ki erkek üstelik.benimki de mi narin olacak. bence bu bebek kiloları daha sonra çok değişir şimdiden yorum yapmamak mı lazım acaba.

günaydın kızlar:))

sabah sabah sinirim tepemde dün akşam duş alırken banyodaki tüp bitmişti eşimden mutfaktakini getirmesini istemiştim. işim bitincede mutfağa tak demiştim ama takmamış ve ben de takmayı beceremedim.doğru düzgün kahvaltı edemedik.

Kızlar ayrıntılıya 23. haftamda gitsem çok mu geç kalmış olurum?
Randevu alıcam da ona göre size sorayım dedim.

ayrıntılıya 18-22.haftalarda giriliyor canım. ben bu haftasonu gidicem yani 22.haftamda. randevu alırken biraz geç gelmiş olacaksınız ama demişlerdi. sen bence yine 1 hafta erken gitsen daha iyi olur.

beni prof 23. haftada çağırdı. ben amniyosentez için 18. haftamda gitmiştim. sonra prof gerek yok dedi amniyosenteze ve 23. haftada tekrar gel o zaman bakalım dedi. ben 23. haftamda gidiyorum yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…