haklısın sonbahar annem 7 aydan sonra dedi bekliorumm şimdi benmde taşınma işim olabılır dıede bekliorum alslında yoksa kaçak yaprdım bendee .bu arada doktorun sonuclarına ne dedi6 ya da 7 aydan sonra alcanız sanırım esmacım üzülme ya ne kaldıki 2 ay sonra 7 aylık
olcaz zaman ne çabuk geçiyorr aklinialirimsmile[/B]
Hepimizin kadınlar günü kutlu olsun .:asigim:eşimin daha aklına gelmedi bakalım hatırlayıp kutlayacak mı..
canım senınde kadınlar günün kutlu olsun ve kutlayan diğer tüm arkadaşlarında
haklısın sonbahar annem 7 aydan sonra dedi bekliorumm şimdi benmde taşınma işim olabılır dıede bekliorum alslında yoksa kaçak yaprdım bendee .bu arada doktorun sonuclarına ne dedi
doktor hiperekojen bağırsak için normal bebeklerde de olabilir dedi
illa down sendromlu olacak değil dedi amniyosentez yaptırır mısın dedi bende hayır dedim
ikili testin sonucunu tekrar inceledi çok düşürk risk grubundasın dedi amniyosentez
öneremem dedi. bu kadar canım ama biliyormusun ben unuttum sanki hani ilk duyduğumda
çok ağlıyordum ya şimdi geçti bol bol dua ediyorum Allaha...
illa down sendromlu olacak değil dedi amniyosentez yaptırır mısın dedi bende hayır dedim
ikili testin sonucunu tekrar inceledi çok düşürk risk grubundasın dedi amniyosentez
öneremem dedi. bu kadar canım ama biliyormusun ben unuttum sanki hani ilk duyduğumda
Bizim sendikada sabah sabah karanfil getirdi.a.s.Orkideyi görünce bizimkiler ucuza kaçmış vallahi. Öğlende yemek verecekler.cokacimcoookBakalım akşama kadar kaç karanfilim olacak.ayyy kızlar dersteyim şimdi,
Az önce bana bir çiçek geldi beyaz orkide çok güzellll
Kaadınlar günümüzü kutlamak için sendikamız göndermiş bayıldım.
Mest oldum mest...
çok sevındim inşallah sağlıkla alırsın eline bende bu hafta gıdıcem bakalım bobreklerde açılmamı var kapanmam mı merak edıorum kafamdan atmıştım ama randevu gunu geldikçe korkuyorum
çok sevındim inşallah sağlıkla alırsın eline bende bu hafta gıdıcem bakalım bobreklerde açılmamı var kapanmam mı merak edıorum kafamdan atmıştım ama randevu gunu geldikçe korkuyorum
canım benim ya inşallah kötü bişi yoktur. olsa da üzülmek yok sağlam dimdik durmak var :1hug:
benimkide 18 haftalıkta 246 gramdı yani sizlerinkilere göre zayıftı. her zamanki beslenmemdeki kalsiyum ve protein miktarını arttırdım yarınki kontrolde de ağırlığı hala yerinde değilse anlayacağım ki benim kızım narin yapılı olcak bende çok zayıftım hep demekki bana çekmiş dicem. hasta olmasında zayıf olsun diyorum sonra da diyorumki zayıf olursa çabuk hastalanır aynı benim gibi..
yani 2 haftadır hafta bol protein ve kalsiyum yedim de yedim bakalım bir sonuç elde edecekmiyim ??
herkese slm:)
canım benim ya inşallah kötü bişi yoktur. olsa da üzülmek yok sağlam dimdik durmak var :1hug:
benimkide 18 haftalıkta 246 gramdı yani sizlerinkilere göre zayıftı. her zamanki beslenmemdeki kalsiyum ve protein miktarını arttırdım yarınki kontrolde de ağırlığı hala yerinde değilse anlayacağım ki benim kızım narin yapılı olcak bende çok zayıftım hep demekki bana çekmiş dicem. hasta olmasında zayıf olsun diyorum sonra da diyorumki zayıf olursa çabuk hastalanır aynı benim gibi..
yani 2 haftadır hafta bol protein ve kalsiyum yedim de yedim bakalım bir sonuç elde edecekmiyim ??
Merhaba Hatce39 hoşgeldinn...
hoşbulduk canım nasılsınız bakalım:))
Kızlar ayrıntılıya 23. haftamda gitsem çok mu geç kalmış olurum?
Randevu alıcam da ona göre size sorayım dedim.
Kızlar ayrıntılıya 23. haftamda gitsem çok mu geç kalmış olurum?
Randevu alıcam da ona göre size sorayım dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?