Merhaba arkadaşlar, ben de az evvel ayrıntılı ultrasona girdim kaldığım hastanede.Bebeklerde bişey yok dedi muayne eden dr..Ama acaip moralim bozuldu..Adamın ukala ve ters davranışları yüzünden..benim rahim ağzı yetmezliği sorunum olduğu için yattığım belli..rahim ağzı uzunluğunu da ölçebilirmisiniz dedim..o benim görevim değil falan filan diye tartıştı benimle..bakmak saniyesini almaz halbuki ..büyük külfet sanki..ama ölçtü muayne sonunda..sorumlu dr um yarın sabah vizite geldiğinde söyleyeceğim tekrar o dr a muayne olmak istemediğimi..sanırım istemediğim bir dr a muayne olmama hakkım vardır:.Sorumlu dr umdan çok memnunum.Namık bey den..Ama bu sabah ultrason muaynesine gidip tüm moralimi altüst eden ,odama döndüğümde benim ağlayıp moralimin bozulmasına sebep olan dr dan memnun değilim.dokuz eylül üniversitesinde adı Taylan olan bir erkek dr..kimseye kesinlikle ve kesinlikle tavsiye etmiyorum...:enbuyukkk:
Bu arada iyi haber,ben de bebeklerimin hareketlerini hissetmeye başladım artık..daha güzeli bebeklerimin arasıra olan ani pıt pıtları dışardan da gözlenir hale geldi..:asigim: :asigim: vurdukları yer inip kalkıyor..
gözün aydın canım yaaa boşver takma kafana böyle vurdumduymaz insanlar oluyor. sonuçta senin ve bebekleinin durumu iyi önemli olan o ağlama falan sakın.
canlarım ya benimde dr.um 23 haftada organların gelişimi tamamlandığı için 23, haftada istedi ayrıntılı ultrasonu bilmiyorumkismile
Merhaba arkadaşlar, ben de az evvel ayrıntılı ultrasona girdim kaldığım hastanede.Bebeklerde bişey yok dedi muayne eden dr..Ama acaip moralim bozuldu..Adamın ukala ve ters davranışları yüzünden..benim rahim ağzı yetmezliği sorunum olduğu için yattığım belli..rahim ağzı uzunluğunu da ölçebilirmisiniz dedim..o benim görevim değil falan filan diye tartıştı benimle..bakmak saniyesini almaz halbuki ..büyük külfet sanki..ama ölçtü muayne sonunda..sorumlu dr um yarın sabah vizite geldiğinde söyleyeceğim tekrar o dr a muayne olmak istemediğimi..sanırım istemediğim bir dr a muayne olmama hakkım vardır:.Sorumlu dr umdan çok memnunum.Namık bey den..Ama bu sabah ultrason muaynesine gidip tüm moralimi altüst eden ,odama döndüğümde benim ağlayıp moralimin bozulmasına sebep olan dr dan memnun değilim.dokuz eylül üniversitesinde adı Taylan olan bir erkek dr..kimseye kesinlikle ve kesinlikle tavsiye etmiyorum...:enbuyukkk:
Bu arada iyi haber,ben de bebeklerimin hareketlerini hissetmeye başladım artık..daha güzeli bebeklerimin arasıra olan ani pıt pıtları dışardan da gözlenir hale geldi..:asigim: :asigim: vurdukları yer inip kalkıyor..
Bu dr hakkında nette araştırma yapıyorum da..Dr. Taylan Bodur..hani hatırlarsanız bir zamanlar haberlerde çıkmıştı..göz ameliyatı yerine rahmi alınan kadın ...ortalık karışmıştı..bu adam da o zamanlar açığa alınmış..acaba isim benzerliği mi diye face de baktım.profil fotosu aynı kişi..SABAH - 31 Temmuz 2008, Perşembe - Yine aynı hastanede göz ameliyatı olacak
İzmirli arkadaşlar çok dikkat edin..Güvenmediğim kadar var diye düşünüyorum...Bir daha aynı dr a gönderirlerse inat edicem gitmicem..
tavsiyen için teşekkürler liyadora ... önemli gerçekten de...
canım sende boşver, doktorların ukalası hiç çekilmez bilirim ama şu an sen pıtırcıklarına odaklan. bak ne güzel hareketlerini de hissetmeye başlamışsın kaydirigubbakcemile3
harika ya, daha ne olsun. delikafadulden
bende 2-3 gündür pıt pıtlar şeklinde hissediyorum kızımı. günde 3-5 kez anca ama hihoyyyt
Kızlar siz kaç kilo aldınız şimdiye kadar...
Benim şu aralar hayli iştahım açıldı...alsanaalsanasmile
Sürekli acıkıyorum yaa...
Şimdiye kadar çok iyi gittik ama bundan sonrası içim gözüm korkmaya başladı.eyvahedigeldismile
ayy resmen dışardan gözle de görülebiliyor pıt pıtladığı yer..başkaları da görebiliyor bakınca..hangisinin pıt pıtı bilemiyorum tabi..:asigim: :asigim: ama her zaman atmıyorlar ..
Liya'cım hadi gözün aydın canım...
Pıt pıtları hissetmiyorum diyordun demek ki zamanı varmış.
Benim şuandaki en büyük dua kendim ve tüm anne adayları için sağlıklı ve zamanında doğum yapmak..
Erken doğum riskim dolayısıyla benim gibi endişesi olan tüm anneler inşallah zamanında doğum yaparlar...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ben nerdeyse hamileliğin başından beri yatıyorum.5 kilo almışım.iştahımda bir artış yok henüz...
capri cim ben toplamda 3 kilo aldım:)))
bundan sonra ne olur bilmem. doktor güzel gitiğimi kiloların aylara bölünmesinin birden almaktan iyi olduğunu söylüyor.
hayırlısı bakalım...
aminn canım..sanırım benim beklentim dışardan da farkedilir duruma gelmesini beklemekti,bilemiyorum ki..başka şeylere yoruyordum,bana öyle geliyordur diyordum..malum çok gazlıyım :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?