2010 Temmuz Anneleri : )

Günaydınn şekerimm...
İyidir iyidir inş.sen merak etme arada yapıyorlar öyle şeyler...
Benimde canım çorapların belleri sıkmaya başladı ama geçen gün gidip aldım hamile çoraplarından ohh sefam olsun çok rahat Penti den aldım ben süper bişey hiç durma bence..

çalışan hamilecikler biz doğum yapınca doğum izni var peki maaşı da devletten mi alcaz ??

Canım hangi sektörde çalışıyorsun bilmiyorum ama eğer devlet memuru isen 8 hafta öncesinde 8 hafta sonrasında iznin var ve bu izin sürecinde maaşın devlet tarafından karşılanıyor.Hatta Doğum öncesindeki 8 haftalık sürecin 5 haftasını doğum sonrasına aktarabilirsin.Yani doğum sonrasında toplam8+5=13 hafta kullanabilirsin.MAaşın devlet tarafından yatar.

Ama sonrasında ücretsiz izne ayrılırsan adı üstünde maaş alamazsın.

Fakat özel sektörde bu işler nasıldır bilemem.

özeldede aynıymış 8+8 haftalık izinli olduğun süredeki maaşın 3 de 2 si sgk tarafından

ödeniyormuş. ama tabi gerekli evraklar fln var. ilgilendiğin için tşk ederim bende araştırdım

buldum sonunda.

ben de alayım papatyacım. 1 tane almıştım ama tabiki yetmiyor. diğerleriyle idare ediyordum da rahatsız etmeye başladı iyice.
canım fotoğraflar eklemişsin ama malum ben gene göremedim ayakkabılarını güle güle kullanır inşallah prensesin. ayaklarını yerim ben onun minik minik!!!

pantolon giymiyo musunuz? ben hiç çorap giymiyorum.

ben de giymiyorum pantolonun içine gerek duymuyorum akannehir

Evet canım almadan olmuyor çünkü iyi yapmışsın ozaman sende...Ekledik teyzesii teşekkür ederiz inş..opuyorumnanaktan

ben kışın hiç çorap giymeden çıktığımı hatırlamıyorum. pantolon da olsa içine giyiyorum. çok üşüyen bi tipim de :)

mesela bu sabah çok soğuktu
:bbo:
Evet canımm...
ben kışın hiç çorap giymeden çıktığımı hatırlamıyorum. pantolon da olsa içine giyiyorum. çok üşüyen bi tipim de :)
Aynen bende hatırlamıyorumm kaydirigubbakcemile3
beni kaşındırıyor. pantolonun içine çorap giyemiyorum hiç.

Ya tabi tatlım rahatlık önemli olan tercih meseli kesinlikle...

Günaydın kızlar......nasılsınız.........kaydirigubbakcemile3
Bugün burası pek sakin,herkes öğlen yemeğinde galiba.
Biz daha yeni yaptıkta kahvaltımızı:asigim:
Aman kızlar çok dikkat edin soğuğunuza,sakın ince giyinmeyin güzel olacam diye.siz üşütmeyinki gazınız olmasın,hasta olunca ilaçta alamıyoruz.Bende pantolon altından kesinlikle çorap giyiniyorum bacaklarımızı,karnımızı sıcak tutmamız lazım.unutmayın kendimizden önce içimizde sorumlusu olduğumuz can var,ve o bize muhtaç.:ecrin_bebek:

Hoşgeldin canım. ben bugün yemeğe gitmicem. çünkü hava acaip yağmurlu, şemsiye de yok yanımda. poğaçayla idare edicem.
oooh keyif yaptınız demek bugün, ne güzel :)

Merhaba hoşgeldinizz...
Ohhh afiyet olsunn,bizde öğlen yemeğimizi yiyiyoruz...

fişneeeeee tebrik ederim canımmm :))) ama bizi bu kadar habersiz bırakma bidaha telaşlanıyoruz :))

selam kızlar,
bugün ben de aranızdayım. maalesef faranjit yüzünden evde yatıyorum. aman havalara dikkat. ben kuzucuğumu görmenin sevinci ve pazar günü çıkan aldatıcı güneş yüzünden üşütmüşüm. şimdi evde yatıyoruz.

Merhaba arkadaşlar,a.s.
Bu gün Namık bey ayrıntılı baktı.Bebeklerimin ikisi de gayet iyiler çok şükür..

Visne kız olucak bence demiştim de mi yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…