kızlar günaydın!!
vişne cinsiyeti öğrenmiş, iyi olduğuna çok sevindim.
birkaç gündür bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum hiç. inşallah iyidir. çikolata falan yiyorum hareketlensin diye ama yok
karnım da artık çok büyüdüğü için giydiğim çoraplar belimi sıkmaya başladı. hamileler için satılanlara bakmam lazım. spor ayakkabı giymiştim,az önce yağmur başladı. bugün her şey kötü gidiyor((
çalışan hamilecikler biz doğum yapınca doğum izni var peki maaşı da devletten mi alcaz ??
Canım hangi sektörde çalışıyorsun bilmiyorum ama eğer devlet memuru isen 8 hafta öncesinde 8 hafta sonrasında iznin var ve bu izin sürecinde maaşın devlet tarafından karşılanıyor.Hatta Doğum öncesindeki 8 haftalık sürecin 5 haftasını doğum sonrasına aktarabilirsin.Yani doğum sonrasında toplam8+5=13 hafta kullanabilirsin.MAaşın devlet tarafından yatar.
Ama sonrasında ücretsiz izne ayrılırsan adı üstünde maaş alamazsın.
Fakat özel sektörde bu işler nasıldır bilemem.
Günaydınn şekerimm...
İyidir iyidir inş.sen merak etme arada yapıyorlar öyle şeyler...
Benimde canım çorapların belleri sıkmaya başladı ama geçen gün gidip aldım hamile çoraplarından ohh sefam olsun çok rahat Penti den aldım ben süper bişey hiç durma bence..
Günaydınn şekerimm...
İyidir iyidir inş.sen merak etme arada yapıyorlar öyle şeyler...
Benimde canım çorapların belleri sıkmaya başladı ama geçen gün gidip aldım hamile çoraplarından ohh sefam olsun çok rahat Penti den aldım ben süper bişey hiç durma bence..
pantolon giymiyo musunuz? ben hiç çorap giymiyorum.
ben de alayım papatyacım. 1 tane almıştım ama tabiki yetmiyor. diğerleriyle idare ediyordum da rahatsız etmeye başladı iyice.
canım fotoğraflar eklemişsin ama malum ben gene göremedimayakkabılarını güle güle kullanır inşallah prensesin. ayaklarını yerim ben onun minik minik!!!
Tabiki giyiyorum da ben içime mutlaka çorabımıda giyerim asla çıkmam çorap giymeden...Çok üşüyen biri olaraktan donarım heralde...pantolon giymiyo musunuz? ben hiç çorap giymiyorum.
Tabiki giyiyorum da ben içime mutlaka çorabımıda giyerim asla çıkmam çorap giymeden...Çok üşüyen biri olaraktan donarım heralde...
Tabiki giyiyorum da ben içime mutlaka çorabımıda giyerim asla çıkmam çorap giymeden...Çok üşüyen biri olaraktan donarım heralde...
Evet canımm...
mesela bu sabah çok soğuktu :bbo:
Aynen bende hatırlamıyorumm kaydirigubbakcemile3ben kışın hiç çorap giymeden çıktığımı hatırlamıyorum. pantolon da olsa içine giyiyorum. çok üşüyen bi tipim de :)
beni kaşındırıyor. pantolonun içine çorap giyemiyorum hiç.
Hoşgeldin canım. ben bugün yemeğe gitmicem. çünkü hava acaip yağmurlu, şemsiye de yok yanımda. poğaçayla idare edicem.Günaydın kızlar......nasılsınız.........kaydirigubbakcemile3
Bugün burası pek sakin,herkes öğlen yemeğinde galiba.
Biz daha yeni yaptıkta kahvaltımızı:asigim:
Aman kızlar çok dikkat edin soğuğunuza,sakın ince giyinmeyin güzel olacam diye.siz üşütmeyinki gazınız olmasın,hasta olunca ilaçta alamıyoruz.Bende pantolon altından kesinlikle çorap giyiniyorum bacaklarımızı,karnımızı sıcak tutmamız lazım.unutmayın kendimizden önce içimizde sorumlusu olduğumuz can var,ve o bize muhtaç.:ecrin_bebek:
Günaydın kızlar......nasılsınız.........kaydirigubbakcemile3
Bugün burası pek sakin,herkes öğlen yemeğinde galiba.
Biz daha yeni yaptıkta kahvaltımızı:asigim:
Aman kızlar çok dikkat edin soğuğunuza,sakın ince giyinmeyin güzel olacam diye.siz üşütmeyinki gazınız olmasın,hasta olunca ilaçta alamıyoruz.Bende pantolon altından kesinlikle çorap giyiniyorum bacaklarımızı,karnımızı sıcak tutmamız lazım.unutmayın kendimizden önce içimizde sorumlusu olduğumuz can var,ve o bize muhtaç.:ecrin_bebek:
Günaydınnn Arkadaşlar ;
Allaha şükür sonunda cinsiyetimiz belli oldu..
Ayrıntılıda gördük..Şükürler olsun.
Allah izin verirse Asya Sultan ımız gelicek,
Yazması nile ne kadar güzel...
Kızlar herkesler iyi mi
agrılarım var fazla pc ye oturamıyorum..
bi geçmişe bakıp çıkıcam
herkese iyi akşamlar demek isityodum sizlere güzel haberler vermek istiyordum ama şöyle bir geçmişe göz atınca moralim çookk bozuldu.boğazıma bişi düğümlendi kaldı.geçen sene martın 14 ünde bende bebişimi kaybetmiştim.
ÖZLEMCİM inan çok üzüldüm canım.sana ne desem boş biliyorum kelimelerin hepsi anlamsızdır senin için.ama canım rabbim sabrını versin.allahım sana tekrardan en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı ve bir evlat nasip etsin inşallah.
LİYACIM canım umarım herşey yolundadır. kötü düşünüp bebişlerinide kendinide üzme canım.ben ayrıntılı ultrasona girmedim.dr um bu konuda bişi sölemedi.sadece boyunun ve gramının iyi olduğunu söledi.canımm rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin bizlere evlatlarımıza sağlık versin.
diğer arkadaşlarım umarım herşey yolundadır.ben pek takip edemiyorum artık.çalıştığım için.biraz yoğunum.şu son günlerde.
SİZE GÜZEL Bİ HABER VERİCEKTİM.BEN DÜN GECE TEYZE OLDUM.KARDEŞİMİN DÜNYA TATLISI Bİ KIZI OLDU.SEZERYANLA DOĞUM YAPTI.RABBİM HEPİMİZE NASİP ETSİN İNŞALLAH.
ALLAHA EMANET OLUN.
Günaydınnn Arkadaşlar ;
Allaha şükür sonunda cinsiyetimiz belli oldu..
Ayrıntılıda gördük..Şükürler olsun.
Allah izin verirse Asya Sultan ımız gelicek,
Yazması nile ne kadar güzel...
Kızlar herkesler iyi mi
agrılarım var fazla pc ye oturamıyorum..
bi geçmişe bakıp çıkıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?