selam kızlar,
bugün ben de aranızdayım. maalesef faranjit yüzünden evde yatıyorum. aman havalara dikkat. ben kuzucuğumu görmenin sevinci ve pazar günü çıkan aldatıcı güneş yüzünden üşütmüşüm. şimdi evde yatıyoruz.
kızlar geçen gün bizde ayrıntılı ultrasona girdik herşey normal çıktı doğum içinde 26haziran dedi 590gram olmuş oğluşum 29cm olmuş boyuda şimdi bu hafta normak doktorumuza gitcez şeker verceklermiş bana bilginiz varmı nasıl yapılıyor?
çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin :Saruboceq: :1hug:
selam kızlar,
bugün ben de aranızdayım. maalesef faranjit yüzünden evde yatıyorum. aman havalara dikkat. ben kuzucuğumu görmenin sevinci ve pazar günü çıkan aldatıcı güneş yüzünden üşütmüşüm. şimdi evde yatıyoruz.
kızlar geçen gün bizde ayrıntılı ultrasona girdik herşey normal çıktı doğum içinde 26haziran dedi 590gram olmuş oğluşum 29cm olmuş boyuda şimdi bu hafta normak doktorumuza gitcez şeker verceklermiş bana bilginiz varmı nasıl yapılıyor?
ben geldım.ben 12de kalkıyorum hergün.bugünde kolum cok sızladı asıdan dolayı uyumusda uyumusum.
yakomozcum 50 gr seker verılıyor ıcıyoruz sonra 3 saat ara ara kan alınıyor sekere bakılıyor galıba googledan bakmıstım bende böyle galıba.
shelan gecmıs olsun havalar cok rüzgarlı burdada ınsanı hemen hasta edıyor.
ben geldım.ben 12de kalkıyorum hergün.bugünde kolum cok sızladı asıdan dolayı uyumusda uyumusum.
Günaydınnn Arkadaşlar ;
Allaha şükür sonunda cinsiyetimiz belli oldu..
Ayrıntılıda gördük..Şükürler olsun.
Allah izin verirse Asya Sultan ımız gelicek,
Yazması nile ne kadar güzel...
Kızlar herkesler iyi mi
agrılarım var fazla pc ye oturamıyorum..
bi geçmişe bakıp çıkıcam
bıraz gec yatıyorum 1de falan saglık ocagına gıttım kayıt olmak ıcın hemde 5 doz yapılcakmıs ya ıkısı dogumdan önce ücü sonra zaten cok korkarım ıgneden
yakomozcum 50 gr seker verılıyor ıcıyoruz sonra 3 saat ara ara kan alınıyor sekere bakılıyor galıba googledan bakmıstım bende böyle galıba.
anammm sen şimcik haziran annesi mi oluyorsun ??? :asigim:
maşallah maşallahhh yarm kiloyu geçmişsiniz ayy bebiş büyüyo iştee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?