2010 Temmuz Anneleri : )

kızlar geçen gün bizde ayrıntılı ultrasona girdik herşey normal çıktı doğum içinde 26haziran dedi 590gram olmuş oğluşum 29cm olmuş boyuda şimdi bu hafta normak doktorumuza gitcez şeker verceklermiş bana bilginiz varmı nasıl yapılıyor?

çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin :Saruboceq: :1hug:

anammm sen şimcik haziran annesi mi oluyorsun ??? :asigim:

maşallah maşallahhh yarm kiloyu geçmişsiniz ayy bebiş büyüyo iştee

ben geldım.ben 12de kalkıyorum hergün.bugünde kolum cok sızladı asıdan dolayı uyumusda uyumusum.

biraz geçmişe gözattım. üzücü haberleri gördüm. özlemcim, allahtan hayırlısını dilemek lazım galiba. inşallah en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli güzel bi bebeğin olur. inşallah hepimizin güzel haberleriyle dolar bu sayfalar.

yakomozcum 50 gr seker verılıyor ıcıyoruz sonra 3 saat ara ara kan alınıyor sekere bakılıyor galıba googledan bakmıstım bende böyle galıba.

Merhaba çok geçmiş olsun tatlım..Evet havalar çok aldatıcı aşırı dikkatli olmamız gerekiyor..iyice dinlen bari evde..

Gözünaydın Yakamoz maaşallah bebişine kocaman olmuş yaa...
Siz kaç haftalık oldunuz bakalım...
Evet şekerden bilgim var bizimde ay sonunda yapılacak inş..Birde tetanoz aşısı var sırada şimdi..

ben geldım.ben 12de kalkıyorum hergün.bugünde kolum cok sızladı asıdan dolayı uyumusda uyumusum.

hoşgeldin nefertiti. ya bu aşıyı istemedi benim doktorum. illa yaptırmak lazım mı? sizce sorayım mı doktoruma? bir de gece geç mi yatıyosun? bizim uyku saatlerimizin bebişlerin uyku saatlerini belirlediğini duymuştum. bilgisi olan var mı?

yakomozcum 50 gr seker verılıyor ıcıyoruz sonra 3 saat ara ara kan alınıyor sekere bakılıyor galıba googledan bakmıstım bende böyle galıba.

bana da doktorum 50 gr.diye yazmış tahlil kağıdına..Buraya gelmeden ilk önce oraya git dedi limonata gibi bir ilaç içiceksin 1saat bekliceksin sonra işlem yapılıcak tekrar dedi..Benim bildiğimde bu kadarrr..

bıraz gec yatıyorum 1de falan saglık ocagına gıttım kayıt olmak ıcın hemde 5 doz yapılcakmıs ya ıkısı dogumdan önce ücü sonra zaten cok korkarım ıgneden

Hoşgeldinn buarada canım....
Ohh sefam olsun bizim yerimize de uyuyun lütfen..Sabahları sıcak yataktan kalkıp işe gelmek zor oluyor bazen...Ya siz kolum acıyor dedikçe aşıdan korkmaya başladım yaakaydirigubbakcemile3Benim yapılacak bugünlerde...

gözün aydın vişnecim...
merak ediyoduk seni epeydir yoktun
umarım herşey yolundadır canım olumunekankayizsmile

Kızlar tetanoz aşılarınızı oldunuz herhalde tam olarak kaçıncı hafta da gittiniz ben de ona göre gidicem unuttum dr. söylediği tarihi

evet papatyacım ya ası 5 doz dedı ası kartı verdı bana üstünde yazıyor 5 doz dıye.vurulunca hıc acımadı eve geldım kolumu sallaya sallaya aman dedım hıc acımıyor derken aksam bıraz sızlamaya basladı kolumun üzerıne yatmısım gece bıde sımdı bıraz sızlıyor sankı üsütmüsümde sızlıyor gıbı bıde papatyacım benım canım cok tatlıdır.bana bakıp korkmayın yanı nazlıyım ben.

bende aldım eczaneden glikoz dr bide yanında limon getir limonata yapcam sana dedi.

ama benim var daha baya bi dahaki ay ki randevumda yapılcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…