Kızlar tetanoz aşılarınızı oldunuz herhalde tam olarak kaçıncı hafta da gittiniz ben de ona göre gidicem unuttum dr. söylediği tarihi
selamm herkese
gündemde tetenoz aşısı ve şeker yüklemesi var galiba.
ben geçen hafta aşı oldum. 2 gün ağrıyor, üstüne yatamıyorsunuz falan ama o kadar kötü değil.
önümüzdeki ay bir doz daha var.
3 dozda hamilelikten sonra yapılacakmış.
bir daha da ömür boyu bağışıklık kazanıyorsunuz. çok başarılı bir durum bence.
şeker yüklemesini de arkadaşım yaptırdı. yanınıza mutlaka limon ve ne olur ne olmaz diye bir adet bardak alın:)))) arkadaşımın gittiği sağlık ocağında bardak yokmuş da. şaka gibi :1shok:
Kızlar tetanoz aşılarınızı oldunuz herhalde tam olarak kaçıncı hafta da gittiniz ben de ona göre gidicem unuttum dr. söylediği tarihi
evet papatyacım ya ası 5 doz dedı ası kartı verdı bana üstünde yazıyor 5 doz dıye.vurulunca hıc acımadı eve geldım kolumu sallaya sallaya aman dedım hıc acımıyor derken aksam bıraz sızlamaya basladı kolumun üzerıne yatmısım gece bıde sımdı bıraz sızlıyor sankı üsütmüsümde sızlıyor gıbı bıde papatyacım benım canım cok tatlıdır.bana bakıp korkmayın yanı nazlıyım ben.
gözün aydın vişnecim...
merak ediyoduk seni epeydir yoktun
umarım herşey yolundadır canım olumunekankayizsmile
yakomozcum 50 gr seker verılıyor ıcıyoruz sonra 3 saat ara ara kan alınıyor sekere bakılıyor galıba googledan bakmıstım bende böyle galıba.
Merhaba çok geçmiş olsun tatlım..Evet havalar çok aldatıcı aşırı dikkatli olmamız gerekiyor..iyice dinlen bari evde..
Gözünaydın Yakamoz maaşallah bebişine kocaman olmuş yaa...
Siz kaç haftalık oldunuz bakalım...
Evet şekerden bilgim var bizimde ay sonunda yapılacak inş..Birde tetanoz aşısı var sırada şimdi..
sımdı bundan sonrakı hamılelıklerımızde ınsallah olmuycaz mı ası ohhh.hosgeldın bu arada.dedıgın gıbı sızlıyor bıraz.
canım ben şimdi 24+3 günlük olmuşum tetanoz dan doktor hiç bahsetmedi bana belki bu gidişimde söler bundan sonra artık yapılcak test kalmıyor galiba rutin kontrollere gidicez galiba dimi?
gözün aydın vişnecim...
merak ediyoduk seni epeydir yoktun
umarım herşey yolundadır canım olumunekankayizsmile
papatyacım sımdı degısmıs galaba tetanoz asısı eskıden öyle demıstı ben sordumda dr sımıd artık ömür boyu bu 5 dozu yaptırırsan düzenlı bagısıklık kazanıyosun dedı.
Allah allahhh bunu araştırayım bari..çünkü ablam doğumunu yeni yaptı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?