2010 Temmuz Anneleri : )

Vişne'cim hadi gözün aydın prensesin, nazlı kızın sonunda kendini gösterdi.

Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin tatlım.

Kızlar tetanoz aşılarınızı oldunuz herhalde tam olarak kaçıncı hafta da gittiniz ben de ona göre gidicem unuttum dr. söylediği tarihi

canım benım dr 24.hafta da yaptır demısdı haftaya 24.hafta olyordu belkı ankaraya gıdıcez bu hafta gıdıp yaptırayım dedım aslında 20. haftadan sonra ıstedıgın zaman yapılıyormus saglık ocagındakı ebe dedı.bıde dedıkı ebe dr sonra gel buraya hamılelık bılgılerını düzenlı yazalım dedı.aile hekımlıgıne gecıldı ayrıntıya dıkkat edıyorlarmıs falan.

selamm herkese
gündemde tetenoz aşısı ve şeker yüklemesi var galiba.

ben geçen hafta aşı oldum. 2 gün ağrıyor, üstüne yatamıyorsunuz falan ama o kadar kötü değil.
önümüzdeki ay bir doz daha var.
3 dozda hamilelikten sonra yapılacakmış.
bir daha da ömür boyu bağışıklık kazanıyorsunuz. çok başarılı bir durum bence.

şeker yüklemesini de arkadaşım yaptırdı. yanınıza mutlaka limon ve ne olur ne olmaz diye bir adet bardak alın:)))) arkadaşımın gittiği sağlık ocağında bardak yokmuş da. şaka gibi :1shok:

sımdı bundan sonrakı hamılelıklerımızde ınsallah olmuycaz mı ası ohhh.hosgeldın bu arada.dedıgın gıbı sızlıyor bıraz.

Kızlar tetanoz aşılarınızı oldunuz herhalde tam olarak kaçıncı hafta da gittiniz ben de ona göre gidicem unuttum dr. söylediği tarihi

canım ben 18. haftamda oldum. bir daha da önümüzdeki ay olucam.
4. aydan sonra yapılabilir diyor internette. 2 hafta önce ya da sonra fark etmiyor. ama geç kalmamakta da fayda var.

nefertiti aynen canım.
ama çoğu kişi hamilelikten sonra dozları önemsemiyormuş. eğer geri kalan 3 dozu da yaptırmazsak bir daha ki hamilelikte baştan başlanacak.

Amanınn ama bana 5 doz demedi doktorumm 6.ve 7.aylarda 1 doz tetanoz diye yazdı bunu gösterirsin sağlık ocağına dedi...

gözün aydın vişnecim...
merak ediyoduk seni epeydir yoktun
umarım herşey yolundadır canım olumunekankayizsmile

yakomozcum 50 gr seker verılıyor ıcıyoruz sonra 3 saat ara ara kan alınıyor sekere bakılıyor galıba googledan bakmıstım bende böyle galıba.

canım ben şimdi 24+3 günlük olmuşum tetanoz dan doktor hiç bahsetmedi bana belki bu gidişimde söler bundan sonra artık yapılcak test kalmıyor galiba rutin kontrollere gidicez galiba dimi?

aman bıde bebıslrı asıları olcak ben ona vurulurken dayanamam kı ya aaglarım kesın o ası olurken.senağlama

sımdı bundan sonrakı hamılelıklerımızde ınsallah olmuycaz mı ası ohhh.hosgeldın bu arada.dedıgın gıbı sızlıyor bıraz.

Ben tetanoz aşısının 5 senede bir yapıldığını biliyorum ama kızlar...Hatta ablama da doktoru öyle söylemişti...Oda ikinci çocuğuna hamileyken 5 yılı geçtiği için tekrar aşı yaptırmıştı...

papatyacım sımdı degısmıs galaba tetanoz asısı eskıden öyle demıstı ben sordumda dr sımıd artık ömür boyu bu 5 dozu yaptırırsan düzenlı bagısıklık kazanıyosun dedı.

canım ben şimdi 24+3 günlük olmuşum tetanoz dan doktor hiç bahsetmedi bana belki bu gidişimde söler bundan sonra artık yapılcak test kalmıyor galiba rutin kontrollere gidicez galiba dimi?

Oooo maaşallah canım siz bizden büyükmüşsünüz ondan öyle...
belkide bu sefer bahseder bahsetmese de sen sor yine de canım unutma....Valla tam olarak bende bilmiyorum bundan başka ne var ne yok diye..

gözün aydın vişnecim...
merak ediyoduk seni epeydir yoktun
umarım herşey yolundadır canım olumunekankayizsmile

ozofff cum sana bişiy danışcam bende sen dedikten sonra zeynep hanıma gitmeye başladım zeynep hanım ayrıntılı ultrason için beni koşuyolu görüntüleme merkezine gitmemi istedi sen oraya gitmedinmi

papatyacım sımdı degısmıs galaba tetanoz asısı eskıden öyle demıstı ben sordumda dr sımıd artık ömür boyu bu 5 dozu yaptırırsan düzenlı bagısıklık kazanıyosun dedı.

Allah allahhh bunu araştırayım bari..çünkü ablam doğumunu yeni yaptı...

yakomozcum sen saglık ocagına gıdıp sor ıstersen bana dün cok gec kalmısın doktorun neden yönlendırmedı dedı bıde hıc dr benım tansıyonumu ölçmemıstı kızdı dr nasıl ölçmez dedı.

bana da sağlık ocağında sıkı sıkı tembih ettiler 20. haftadan sonra aşını ve şeker yüklemeni sakın unutma diye. bende tamam dedim uslu uslu. bende haftaya aşı olurum daha 1 haftam var . şeker yüklemeside bir daha ki ayki randevumda yapılcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…