2010 Temmuz Anneleri : )

aman neyse dün kadınlar günü dolayısıyla burdakı marketlerde %50 ındırım vardı yüz bakım ürünlerınde.kendıme bır kac krem aldım.ındırımdeyken bıde ıslak mendıl almıstık önceden johsons baby.ınsallah doguma kadar kurumazlar:)

bende eklemek istiyorum ama yokki meydanda bişey olmayan şeyi ekleyememki kaydirigubbakcemile3

yemegımı koup geleyım dünde kolum agrıyor dıye nazlanıp yapmadım yemek bugün yapaım kocişim kızmasın:)

nazosan ne farkettim seninle benim sat aynı. ikimizinde kızı oluyor :1hug:

bir gün geç kalsak ağustos annesi oluruz eyvahedigeldismile

merhaba kızlar

bende bugün saat 5 de randevu aldım oğluşumu görmeye gidicem.

çok heyecanlanıyorum bebeğimi görünce. doktora soracak birdünya soru oluyor evdeyken aklımda, gidince aklıma hiçbirşey gelmiyor.bu kez not aldım soracaklarımı şu aşı işinede bir sorayım bakalım benim doktor ne diyecek?

nazosan ne farkettim seninle benim sat aynı. ikimizinde kızı oluyor :1hug:

bir gün geç kalsak ağustos annesi oluruz eyvahedigeldismile

sonbahar41 ne güzelll:))))
kız bebekler erken gelir diyorlar ama bakalım hayırlısı.
benim bir arkadaşımın geçen sene muhtemel doğum tarihine 27 temmuz demişlerdi, bebeği 16 temmuzda geldi normal doğum ile....
hayırlısı canımm yerimseniben

şekerler ben kaçtım şimdilik görüşürüzzz
biraz işim avr evde, halledeyim gelicem opuyorumnanaktan

hadi bakalım baharcım 1 buçuk saatin kaldı hasret gider oğlunla bu arada benim kızımın adı da bahar olacak Allah nasip ederse :asigim:

benim kızım da aceleci davranıp erken gelirse mesela 22 temmuzda teyzesi ile aynı gün doğmuş olur. benimde muhtemel doğum tarihi 24 ekimdi bebek 1 hafta önden gidiyordu. 3 gün gerilemiş 3 gün önden gidiyor.şimdi 27 ekim sanırım 3 gün daha gerileyip sat tarihini yakalayacak 30 temmuz olacak bi dahaki kontrolde. önden giden çocukta geriden giden çocukta mutlaka satı yakalayıp gelişimini ona göre tamamlarmış.

:asigim: :asigim:

ozofff cum sana bişiy danışcam bende sen dedikten sonra zeynep hanıma gitmeye başladım zeynep hanım ayrıntılı ultrason için beni koşuyolu görüntüleme merkezine gitmemi istedi sen oraya gitmedinmi

canım ben ayrıntılı ultrason için kendi doktoruma gittim... normal kontrollerimde hospital türkte baran hanıma gidiyorum sadece bi seferlik zeynep hanıma gittim ama keşke ayrıntılıyıda onda yaptırsaydım diyorum hospital türk deki makineyi hiç beğenmedim 4 boyutlu değildi normal ultrasondu ve hiç bişi anlamadım koşuyolu görüntüle merkezini de hiç bilmiyorum canım zeynep hanıma gidenlerin hepsi oraya mı gidiyo acaba :uhm:
ben ayrıntılı için ordan da fiyat almıştım 120 demişlerdi ama burda yapmıyoruz demediler anlamadım şimdi kafam karıştı sempatiksalakcinni

CANIM BENDE Koşu yolu merkezine gittim yani genelde siyah beyaz glösterdi birkaç defa 4 boyutlu gösterdi ama çok ilgilendi tatlı bir bayandı
heryerine dikkatli baktı yani dedğin gibi 120tl di özel sigortam olunca 20tl verdim şimdi şeker için gitcez zeynep hanıma

anladım canım demekki orasıyla anlaşmalı... bana bakan bayanda iyi hoşdu da mır mır konşuyodu bişi anlamadım benimle mi konuşuyo yoksa kendi kendine mi konuşuyo kaydirigubbakcemile3 bide enson boyunu kilosunu sordum "21+6 günlük ve 486 gr. yeterlimi" dedi şok oldum benim bebeğimle ilgili bi bilgiyi bana zorla veriyo sanki boyunuda sölemedi kaç cm olduğunu içime sinmedi açıkcası ama yapcak bişi yok Çok üzgünüm çoook

once 50 mg ıle seker yuklemesı yapıldı bana..sabah ac karnına gıdıyorsunuz sıze 50 mg lık sekerlı bır su ıcırıyorlar kı sekerden zıyade glıkoz. 1 saat sonrada kan verıyorsunuz deger eger 140 ın altında cıkarsa sorun yok..140'ı gecerse tam yukleme yapılıyor benım ılk sonucum 146 cıktı bu sebeple 2 gun sonra en az 8 saat ac kalarak olcume gıttım.once aclık sekerınızı olcmek adına sızden kan alınıyor.sonra 100 mg lık glıkozlu su ıcıyorsunuz ve akabınde yıne hıcbırsey yemeden her saat bası yıne kan alınıyor (aclık sekerı ıcın alınan dahıl toplam 4 tup) 1,2 ve 3.saatınde degerlerı var o en az 2 olcumde degerlerın uzerınde cıkarsa sonuc gebelık sekerı oldugu saptanıyor.cok sukur bende sorun cıkmadı..ınsallah guzel sonucları sızde alırsınız..

masallah ne güzel darısı bıze ınsallah.

bişi soracam ben neden göremiyorum içerde kim var önceden sayfanın altında yazıyodu şimdi dikkatimi çekti yok?

bişi soracam ben neden göremiyorum içerde kim var önceden sayfanın altında yazıyodu şimdi dikkatimi çekti yok?

evet bende fark ettim forumda tadilat var heralde kaydirigubbakcemile3 bende göremedim sorun benim pc de sandım ama demekki herlkesde aynı...

ya kızlar bu şeker yüklemesinde 50gr. glikoz ne kadar oluyo acaba bana bi arkadaşım 1,5 litre glikozlu suyu 10 dk içinde içiriyolar demiştide ondan soruyorum 1,5 litre su içilmez 10dk yaa kusarım beennnnn akannehir

Canım haftasına göre kilosu çok iyiymiş maşallah boyunuda sorsaydın sen keşke sölemek zorunda sonuçta banada genelde bişiy demedi ama ben sordum Allahtan hepsini cevapladı ama sakın sıkma canını oda iyidir Allahın izniyle sen şimdi şeker testi için zeynep hanımamı gitceksin ben şimdi arayıp randevu aldım 24.haftayı geçirmemen lazımmış aklında bulunsun

arkadaşlar merhaba tetanoz aşısı konusunda bir şey söylemek istiyorum bu aşı canlı aşı değil o yüzden bebeğe bir zaraı yok artı bu aşı bebeğiniz içinde gerekli , doğumda göbek kordonu kesilirken her ihitmale karşı tetanoz geçmesin bebeğe diye yapılıyor yani daha çok bebeği korumak için, sağlıcakla kucağımıza almamız dualarıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…