bu arada göbüşümün fotosunu da ekledim nihayet:))))
nazosan ne farkettim seninle benim sat aynı. ikimizinde kızı oluyor :1hug:
bir gün geç kalsak ağustos annesi oluruz eyvahedigeldismile
merhaba kızlar
bende bugün saat 5 de randevu aldım oğluşumu görmeye gidicem.
çok heyecanlanıyorum bebeğimi görünce. doktora soracak birdünya soru oluyor evdeyken aklımda, gidince aklıma hiçbirşey gelmiyor.bu kez not aldım soracaklarımı şu aşı işinede bir sorayım bakalım benim doktor ne diyecek?
sonbahar41 ne güzelll:))))
kız bebekler erken gelir diyorlar ama bakalım hayırlısı.
benim bir arkadaşımın geçen sene muhtemel doğum tarihine 27 temmuz demişlerdi, bebeği 16 temmuzda geldi normal doğum ile....
hayırlısı canımm yerimseniben
ozofff cum sana bişiy danışcam bende sen dedikten sonra zeynep hanıma gitmeye başladım zeynep hanım ayrıntılı ultrason için beni koşuyolu görüntüleme merkezine gitmemi istedi sen oraya gitmedinmi
canım ben ayrıntılı ultrason için kendi doktoruma gittim... normal kontrollerimde hospital türkte baran hanıma gidiyorum sadece bi seferlik zeynep hanıma gittim ama keşke ayrıntılıyıda onda yaptırsaydım diyorum hospital türk deki makineyi hiç beğenmedim 4 boyutlu değildi normal ultrasondu ve hiç bişi anlamadım koşuyolu görüntüle merkezini de hiç bilmiyorum canım zeynep hanıma gidenlerin hepsi oraya mı gidiyo acaba :uhm:
ben ayrıntılı için ordan da fiyat almıştım 120 demişlerdi ama burda yapmıyoruz demediler anlamadım şimdi kafam karıştı sempatiksalakcinni
CANIM BENDE Koşu yolu merkezine gittim yani genelde siyah beyaz glösterdi birkaç defa 4 boyutlu gösterdi ama çok ilgilendi tatlı bir bayandı
heryerine dikkatli baktı yani dedğin gibi 120tl di özel sigortam olunca 20tl verdim şimdi şeker için gitcez zeynep hanıma
kızlar geçen gün bizde ayrıntılı ultrasona girdik herşey normal çıktı doğum içinde 26haziran dedi 590gram olmuş oğluşum 29cm olmuş boyuda şimdi bu hafta normak doktorumuza gitcez şeker verceklermiş bana bilginiz varmı nasıl yapılıyor?
once 50 mg ıle seker yuklemesı yapıldı bana..sabah ac karnına gıdıyorsunuz sıze 50 mg lık sekerlı bır su ıcırıyorlar kı sekerden zıyade glıkoz. 1 saat sonrada kan verıyorsunuz deger eger 140 ın altında cıkarsa sorun yok..140'ı gecerse tam yukleme yapılıyor benım ılk sonucum 146 cıktı bu sebeple 2 gun sonra en az 8 saat ac kalarak olcume gıttım.once aclık sekerınızı olcmek adına sızden kan alınıyor.sonra 100 mg lık glıkozlu su ıcıyorsunuz ve akabınde yıne hıcbırsey yemeden her saat bası yıne kan alınıyor (aclık sekerı ıcın alınan dahıl toplam 4 tup) 1,2 ve 3.saatınde degerlerı var o en az 2 olcumde degerlerın uzerınde cıkarsa sonuc gebelık sekerı oldugu saptanıyor.cok sukur bende sorun cıkmadı..ınsallah guzel sonucları sızde alırsınız..
bişi soracam ben neden göremiyorum içerde kim var önceden sayfanın altında yazıyodu şimdi dikkatimi çekti yok?
bişi soracam ben neden göremiyorum içerde kim var önceden sayfanın altında yazıyodu şimdi dikkatimi çekti yok?
anladım canım demekki orasıyla anlaşmalı... bana bakan bayanda iyi hoşdu da mır mır konşuyodu bişi anlamadım benimle mi konuşuyo yoksa kendi kendine mi konuşuyo kaydirigubbakcemile3 bide enson boyunu kilosunu sordum "21+6 günlük ve 486 gr. yeterlimi" dedi şok oldum benim bebeğimle ilgili bi bilgiyi bana zorla veriyo sanki boyunuda sölemedi kaç cm olduğunu içime sinmedi açıkcası ama yapcak bişi yok Çok üzgünüm çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?