yase merhaba
ne güzel hala normal kıyafetlerini giyebiliyormuşsun. ben 2 tane hamile pantolonu aldım. sadece onları giyebiliyorum, bir de elbiselerimi. artık montlarımı da zor düğmeliyorum :)
ben sana alışveriş yaptıgım yeri yazacaktım kayseride nefertiti ben bebgimin penye eksiklerini havalar iyi oldukça cıkıp cıkıp alıyorum .nerden alışveriş yaptım ve ne aldım yazayım fiyat olarakta belirteyim.ben yağmur bebe diye erciyes sitelerinin orda bir bebk mağzası var ordan alışveriş yaptım çok çeşit olan sevimli orta büyüklükte herseyi bulabilecegin bir yer.ürünler kaliteli ve fiyatlar gayet iyi.4 tane patikli pantolon,4 tane onlara uygun üst zıbın gini giyebilecegi paenye bluzu takım yaptım.4 tane 2 kısa 2 uzun cıt cıtlı body,1 tane 3 ve6 ay lık pijama takımı belki çıkmazsam dışarı diye 1 kadifa üst swit 3,6 aylık.bir 0 aylık penye yelek 2 çitf eldiven,1 penye sapka,3 küçük çorap, 2 adet önlük,1 adet battaniye peluş çok sevimli bişey =toplam olarak 60 tl tuttu hepsi ve yerleri çok kaliteli penyelerin:dance:CANIM YAVRUM GÜLE GÜLE GİYSİN ONALARA bakıp hergün yavrumu özlüyorum
inanamıyorum yaa çok uyguna almışsın canım benim, bizim burada herşey ateş pahası 1 battaniye için biz 50 tl verdik sen neler neler almışsın bebişine maşallah
güle güle giyinsin onları
hatce cnm alıntı yapamadım mesajını. iktisat 3 e geçiş yaptım. 25 gün sonra vizeler var bir sürü çalışılacak ders var.
diğer yandan da kpss ye hazırlanıyorum haftasonları dersaneye gidiyorum hafta içi de evde
kendim çalışıyorum.
gülcüm seninle eskisi kadar görüşemiyoruz ya ilk zamanlar daha iyi görüşüyorduk
ya kızlar bende çk fazla bel ağrısı oluyor sizdede varmı?
SONBAHAR41 siz kpss ye a grubu olarakmı gireceksiniz sınav temmuzda degilmi yanlışmı hatırlıyorum dogum yakın digilmi sizinde o tarihe nasıl olacak
Günaydın k.k. teyzelerimiz.Naılsınız?
Bizde bugün kuzularımla 12de uyandık,kahvaltı vs derken bu saat oldu.
Biz bugün ayrıntılı ultrasyona gidiyoruz.
Bize çooooooook dua edin.Herşey yolunda olsun çok sağlıklı olsun kuzularım.
Kızlar ben ilk hamileliğimde tetonoz aşısı olmamıştım.dr.istemedi ve tavsiyede etmemişti.
Şimdide dr.hiç bir şey söylemedi.aşı olmam konusunda.ama ben olmayı düşünmüyorum.
Birde şeker yüklemesi yapılacak,24.haftada,size dr.hangi haftada önerdi?
Kendi hast.uzak bize,bende yakın olan devlet hast.gitmeyi düşünüyorum.Ama yaparlarmı onu bilemiyorum.
ben sana alışveriş yaptıgım yeri yazacaktım kayseride nefertiti ben bebgimin penye eksiklerini havalar iyi oldukça cıkıp cıkıp alıyorum .nerden alışveriş yaptım ve ne aldım yazayım fiyat olarakta belirteyim.ben yağmur bebe diye erciyes sitelerinin orda bir bebk mağzası var ordan alışveriş yaptım çok çeşit olan sevimli orta büyüklükte herseyi bulabilecegin bir yer.ürünler kaliteli ve fiyatlar gayet iyi.4 tane patikli pantolon,4 tane onlara uygun üst zıbın gini giyebilecegi paenye bluzu takım yaptım.4 tane 2 kısa 2 uzun cıt cıtlı body,1 tane 3 ve6 ay lık pijama takımı belki çıkmazsam dışarı diye 1 kadifa üst swit 3,6 aylık.bir 0 aylık penye yelek 2 çitf eldiven,1 penye sapka,3 küçük çorap, 2 adet önlük,1 adet battaniye peluş çok sevimli bişey =toplam olarak 60 tl tuttu hepsi ve yerleri çok kaliteli penyelerin:dance:CANIM YAVRUM GÜLE GÜLE GİYSİN ONALARA bakıp hergün yavrumu özlüyorum
Slm annişler.. nasılsınız bakalım
benim biraz boğazım ağırıyo ama genel olarak iyi sayılırım...
acaba aranızda benim gibi hala bulantı sorunu olan varmı
benim hayat tarzım oldu bu mide bulantıları acaba doğumdan sonrada devam edicekmi akannehir
Kızlarrr slm.. kimsecikler yokmu ???[/QUOTE
Slm canım, bebişim için kıyafetler bakıyordum int.ten hihoyyyt nasılsın ? bebiş nasıl ?
geçmiş olsun canımmmm(
benim hayat tarzım oldu bu mide bulantıları acaba doğumdan sonrada devam edicekmi akannehir
geçmiş olsun canımm a.s.
Kızlarrr slm.. kimsecikler yokmu ???
slm tatlım bulantıların konusunda üzgünüm galiba senin 9 ay devam edenlerden. benim bitti çok şükür[/QUOTE .!.:sanırım evet canım 9 aya razıyımda doğumdan sonra da devam etmez umarımkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
sanırım evet canım 9 aya razıyımda doğumdan sonra da devam etmez umarımkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?