2010 Temmuz Anneleri : )

yase merhaba
ne güzel hala normal kıyafetlerini giyebiliyormuşsun. ben 2 tane hamile pantolonu aldım. sadece onları giyebiliyorum, bir de elbiselerimi. artık montlarımı da zor düğmeliyorum :)

merhaba tatlım normal kıyafetlerim oluyo ama çalışırken rahat olması açısından hamiş pantolonları aldım ben de, onları tercih ediyorum

büyük sehir belediyesinin ordaki yüksek siteler erciyes siteleri diye geçiyor. serhat dersanesine sırtını ver önündeki yüksek binanın altında mağaza park var dersaneyle bina arasında

bu arad yanlış anlasılmaya sebebiyet vermeyeyim listedeki kadife swit bu fiyata dahil degil onu lcw den aldım onun dışındakiler buradn ama gene iyi fiyat biz bu takımları kutu içinde satıyorduk 25 30 tl.di ben o ürünleri kutusuz aldım tek fark bu anlatabildimmi

inanamıyorum yaa çok uyguna almışsın canım benim, bizim burada herşey ateş pahası 1 battaniye için biz 50 tl verdik sen neler neler almışsın bebişine maşallah
güle güle giyinsin onları

inanamıyorum yaa çok uyguna almışsın canım benim, bizim burada herşey ateş pahası 1 battaniye için biz 50 tl verdik sen neler neler almışsın bebişine maşallah
güle güle giyinsin onları

tşk ederim her sehirde fiyatlar farklı daha uygun yerler başka sehirlerdede var.ama kayseri ulaşım tekstil ve yiyecek yönünden ucuz çok sükür ben memnunum burdan ama çeşit az tabi bir istanbul ankara gibi olamaz iç kesim burası.bende oralara hayranım orda neler vardır neler istedigin hersey ceşit çeşit bol

Slm annişler.. nasılsınız bakalım
benim biraz boğazım ağırıyo ama genel olarak iyi sayılırım...
acaba aranızda benim gibi hala bulantı sorunu olan varmı
benim hayat tarzım oldu bu mide bulantıları acaba doğumdan sonrada devam edicekmi akannehir

canımmm ben işten ayrıldımya sabahları daha geç uyanıyorum. şimdide ev taşıma telaşemiz olacak o yüzden sıkışmadan yavaş yavaş evi toparlıyorum pek pc başında vakit geçiremiyorum (

ya kızlar bende çk fazla bel ağrısı oluyor sizdede varmı?

canım beni gece uykuda rahatsız ediyor son 1 haftadır gün içinde pek bişey hissetmiyorum ama uykumu bölecek derecede ağrı olabiliyor ((

SONBAHAR41 siz kpss ye a grubu olarakmı gireceksiniz sınav temmuzda degilmi yanlışmı hatırlıyorum dogum yakın digilmi sizinde o tarihe nasıl olacak

yaaa canım bende giricem güya ara ara çalışıyorum ama ümidim yok çünkü sınav 11 temmuzda bana ayrıntılıda muhtemel doğum tarihi olarak 13 temmuz dedi girebileceğimi sanmıyorum ama eşim çalış diye ısrar ediyor o kırılmasın diye bakıyorum her ihtimale karşı (

canım allah yardımcın olsun güzel haberlerini bekliyoruz :)

ayy güle güle giydir inşallah canımmm :)

geçmiş olsun canımmmm (

Bebeğinizin içeride keyfi yerinde mi?[/B]
Bebeğin içeride keyfinin yerinde olup olmadığı anlamak için onun hareketlerini takip edin ve sayın.

Amerikan Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Sağlığı Bölümü’nden Dr. Alper Mumcu konuyla ilgili olarak şunları söylüyor:

“28-30. haftadan önce bebek hareketlerini saymaya çalışmanın pek bir anlamı yoktur. En sık kullanılan yöntem oturur ya da sol yana yatmış pozisyonda iken hareketleri saymaktır. Vücut hareketi, seyirme, tekme gibi tüm hissedilebilen hareketler geçerlidir. Eğer bebeğiniz bu şekilde saatte 4-5 hareket yapıyorsa ya da 2 saat içinde fark edebildiğiniz hareket sayısı 10 civarındaysa sorun yoktur. Eğer bebeğinizin hareketleri azalmış gibi görünüyorsa kalkıp 5-10 dakika yürüyün, meyve suyu, tatlı, çikolata gibi bir şeyler atıştırın, 2-3 bardak su için ve yeniden deneyin. Hareketler hâlâ düzelmemiş ise doktorunuza bilgi verin. Özellikle gebeliğin son dönemlerinde hareket sayılarında belirgin bir azalma fark ederseniz ve 2 saat içinde hissettiğiniz hareket sayısı 10’dan az ise doktorunuza bilgi vermeniz ve gerekirse bebeğin kalp atışlarının NST adı verilen yöntem ile monitörize edilmesi gerekebilir.
alıntı..

geçmiş olsun canımm a.s.

Kızlarrr slm.. kimsecikler yokmu ???

ben varım şekerim bi de oğluşum

slm tatlım bulantıların konusunda üzgünüm galiba senin 9 ay devam edenlerden. benim bitti çok şükür

slm tatlım bulantıların konusunda üzgünüm galiba senin 9 ay devam edenlerden. benim bitti çok şükür[/QUOTE .!.:
sanırım evet canım 9 aya razıyımda doğumdan sonra da devam etmez umarımkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Hamilelik süresince Uzak durulması gereken yiyecekler

• Ağır yağlı yiyecekler.

• Kızartılmış besinler.

• Gazlı içecekler (Cola, fanta).

• Asitli yiyecekler (Portakal-greyfurt gibi turunçgiller, domates).

• Gaz yapan besinler.

• Ekşi ve salamura besinler.

• Kremalı-soslu yiyecekler, mayonez.

• Hamur işleri.

• Acılı baharatlı yiyecekler.

• Alkol, özellikle de mayalı içkiler.

• Soğan, sarımsak.

• Fazla miktarda çay, kahve ve sigara.

• Çok sıcak ve soğuk besinler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…