soğan-sarımsak neden ki :umursamaz:
çok saçma geldi bana portakal gibi turunçgiller demiş
höhhh diyorum yani portakaldan uzak durululurmu yahu hamilelikte :1shok:[/QUOT
cnm yaa ben hemen hemen hepsini öyle bi yiyorum ki canımız istiyo ama bise yazık deilmi benneyaptımki
ay ben günde 1,5 kilo portakal yiyorum nerdeyseeee yemeden duramam vallaaaaaaa
bende şaşırdımda yayınladım demekki her bulduğumuza okuduğumuza inanmamak lazım.
düşünsene froya bunların hepsinden uzak durduğumuzu ot gibi mi beslencez ? hadi alkol kola sigara kahve tamamda diğerlerine ne hacet ?? kafamçokkarıştı
sanırım evet canım 9 aya razıyımda doğumdan sonra da devam etmez umarımkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bende her gece yatmadan önce demir ilacımı fukara doyuran diye tabir edilen kocamann bir bardak portakal suyu ile alıyorum. vereliniortak
bende her gece yatmadan önce demir ilacımı fukara doyuran diye tabir edilen kocamann bir bardak portakal suyu ile alıyorum. vereliniortak
valla ben eşimden çekinmesem hergün soğan sarımsak yerim çok ama çok seviyorum sadece kötü kokusundan rahatsız olduğum için fazla yiyemiyorum.
ama şimdi bol soğanlı salata yaptım kendime onu yiyorum.
canım demir ilacını suyla almak daha doğru öncesinde ve sonrasında 2 saat bişey yememek de gerekiyo yani ben öyle yapıyorum
afiyet olsun canım aklinialirimsmile
Hamileyken Demir ilaçları kullanırken nelere dikkat edelim Mumine.com konu Hamileyken
Demir ilaçları kullanırken nelere dikkat edelim
Demir ilaçları kullanırken nelere dikkat edelim?
Gebeler demirin emilimini azaltan besinler vardır. Mide asidini azaltan ilaçlar, kalsiyum tuzları, süt ve süt ürünleri, tetrasiklin türü antibiotikler, çay, kahve ile birlikte bu ilaçları almamalıdırlar.
Eğer demir preparatları portakal suyu, proteinden zengin gıdalar ile birlikte ve aç karnına alınırsa emilim artacaktır.
alıntı
ben bir tek bunu okudum şimdi farmwillede çiftliğimi ekiyorumda kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kolay gelsin çiftçi anne bizede biçtiğin organik meyve sebzelerinden gönderirsin artık kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?