2010 Temmuz Anneleri : )

çok saçma geldi bana portakal gibi turunçgiller demiş

höhhh diyorum yani portakaldan uzak durululurmu yahu hamilelikte
:1shok:

soğan-sarımsak neden ki :umursamaz:

bende şaşırdımda yayınladım demekki her bulduğumuza okuduğumuza inanmamak lazım.
düşünsene froya bunların hepsinden uzak durduğumuzu ot gibi mi beslencez ? hadi alkol kola sigara kahve tamamda diğerlerine ne hacet ??
kafamçokkarıştı

ay ben günde 1,5 kilo portakal yiyorum nerdeyseeee yemeden duramam vallaaaaaaa

bence de. hamur işi var, soslu yiyecekler var, soğan sarımsak da.. hatta canım çektiğinde abur cubur bile yiyorum alkol, çay-kahve,kola ve kızartmalardan uzak duruyorum ama.

sanırım evet canım 9 aya razıyımda doğumdan sonra da devam etmez umarımkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

yok canım o kadar da diil kaydirigubbakcemile3

ya bu arada yasaklar listesi benim de mantığıma ters portakal çok saçma greyfurtu biliyodum ama portakalı ilk kez duydum. soğan konusunda da süt yapıcı olduğunu biliyorum ben. şimdiden abartmadan tüketmekte fayda var diye düşünüyorum

bende her gece yatmadan önce demir ilacımı fukara doyuran diye tabir edilen kocamann bir bardak portakal suyu ile alıyorum. vereliniortak

canım demir ilacını suyla almak daha doğru öncesinde ve sonrasında 2 saat bişey yememek de gerekiyo yani ben öyle yapıyorum

valla ben eşimden çekinmesem hergün soğan sarımsak yerim çok ama çok seviyorum sadece kötü kokusundan rahatsız olduğum için fazla yiyemiyorum.

ama şimdi bol soğanlı salata yaptım kendime onu yiyorum.

bende her gece yatmadan önce demir ilacımı fukara doyuran diye tabir edilen kocamann bir bardak portakal suyu ile alıyorum. vereliniortak

ay sorma yaaa portakalsız bi hayat düşünemiyorum valla... C vitamini ayol aaaaa ohaoldumsmile

valla ben eşimden çekinmesem hergün soğan sarımsak yerim çok ama çok seviyorum sadece kötü kokusundan rahatsız olduğum için fazla yiyemiyorum.

ama şimdi bol soğanlı salata yaptım kendime onu yiyorum.

afiyet olsun canım aklinialirimsmile

canım demir ilacını suyla almak daha doğru öncesinde ve sonrasında 2 saat bişey yememek de gerekiyo yani ben öyle yapıyorum

yasecim demir ilacının en iyi emilimi portakal suyu ile oluyormuş..

hatta topicte de konusu geçmişti ama bir hayli zaman oldu sende bir araştır istersen.

2 saat öncesi ve sonrası ise süt ürünleri demir etkisini azalttığından dolayı sadece süt

ürünleriyle kısıtlı.

Hamileyken Demir ilaçları kullanırken nelere dikkat edelim Mumine.com konu Hamileyken
Demir ilaçları kullanırken nelere dikkat edelim

Demir ilaçları kullanırken nelere dikkat edelim?
Gebeler demirin emilimini azaltan besinler vardır. Mide asidini azaltan ilaçlar, kalsiyum tuzları, süt ve süt ürünleri, tetrasiklin türü antibiotikler, çay, kahve ile birlikte bu ilaçları almamalıdırlar.
Eğer demir preparatları portakal suyu, proteinden zengin gıdalar ile birlikte ve aç karnına alınırsa emilim artacaktır.

alıntı

ben bir tek bunu okudum şimdi farmwillede çiftliğimi ekiyorumda
kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kolay gelsin çiftçi anne bizede biçtiğin organik meyve sebzelerinden gönderirsin artık kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

arkadaslar aksam yemegi için karnıbahar aldım onu kızartıcagm.bugünde onu yiyelim dedim bana vitamin olur .günlük süt içip yogurt yiyen varmı aranızda düzenli olarak ama

kızlar hepinize iyi akşamlar
biz kızımla evimize gidiyoruz
kendinize ve bebişlerinize cici bakın opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…