2010 Temmuz Anneleri : )

arkadaslar aksam yemegi için karnıbahar aldım onu kızartıcagm.bugünde onu yiyelim dedim bana vitamin olur .günlük süt içip yogurt yiyen varmı aranızda düzenli olarak ama

Ben her gün sabah bir öğleden sonra bir olmak üzere toplam 2 kupa süt içiyorum. Yani yarım litre canım. Sabah sütüme şeker yerine bal öğleden sonra ki de pekmez koyuyorum.

Ayrıca her öğle yemeğinde bir kase yoğurt yiyorum.

Şimdilik düzenli gidiyor sonrası ne olur bilemem canım.

Benim hergün 2 porsiyon peynirim ve 1 kase yoğurdum var..Düzenlii.

Süt içmiyorum şimdilik..

ıyi akşamlar kızlar bizde oğluşumla evimize gidiyoruz.

Kendinize iyi bakın.

Görüşmek üzere...

arkadaslar aksam yemegi için karnıbahar aldım onu kızartıcagm.bugünde onu yiyelim dedim bana vitamin olur .günlük süt içip yogurt yiyen varmı aranızda düzenli olarak ama

Bu akşam bizde de karnıbahar var :)
her gün süt içiyorum, 1 paket. yani 200 ml oluyor. yoğurt da akşamları veya öğlen yemeğinde yemeye çalışıyorum ama düzenli olarak değil malesef.

maşşallhhh capricigim ben ne süt içiyorum nede yogurt yedim çok ara sıar süt içiyorum hamileligim boyunca .ama yogurttan nefret ederim hayatım boyunca sevmedim .bilmiyorum ne yapsam bebgim için

bende mutlaka hergun yarım LT süt içiyorum arada yogurtta yıyoyorum. ama yıllardır hayatımdadır yogurt ve sut .

ben ne yapsam szice kızlar simdiden sonra sürt içsem olurmu düzenli ama yogurt yiyemem yiyemem olmuyor ben yiyemiyorum o soguk tadı.froya menümüz aynı karnıbahara bayılırım ama

bende sabah kocaman peynir yiyorum

bir kase süt ve corn flakes

akşam yemeklerinde ise eğer balık yoksa mutlaka her akşam yoğurt yerim

ama öncedende öyleydim yoğurtsuz yemek yemezdimki bennn

düşünün ki bun arağmen benim bebek 18 haftada 246 gramdı kuş kadarcık yani :sinifsinif:

bende her sabah eşimi işe yollarken tahıl gevrekli büyük bir kase süt yiyorum. sonra kahvaltıda bir kupa süt içiyorum yanındada peynir, zeytin, 1 tanede katı yumurta yiyorum. akşamlarıda yemeğin yanında ayran yada 1 kase yoğurt. yaaa beslenmeme elimden geldiğince özen gösteriyorum. çorbasız akşam yemeği geçirmiyorum. abur cubur tatlı çikolata kola kahve gibi şeylerden yemiyorum içmiyorum zaten canımda istemiyor. hergün 1 avuç siyah kuru üzüm, hergün ceviz yemiyorum gün aşırı bir avuç, meyvemi ihmal etmiyorum. bol bol su içmeye çalışıyorum. böyle şeyler işte. olabildiğince bebeğimede bana da faydalı olacak şeyler yani. haftada 1 gün mutlaka bulgur yiyoruz.

Süt içmiyorum diye üzülmeyin..

Başka besinlerden de kalsiyum almanız çok kolay..

Tabii içerseniz iyi ama peynir, yoğurt, yeşil sebzeler (dereotu, roka vs), kayısı, kabak çekirdeği vs vs gibi besinlerden de kalsiyum alabilirsiniz..

Her sabah kahvaltıda yeşillik de yiyyorum ben.

Muhtesemm
Malesef abur cubur adına ne bulursam yıyorumi hele dondurma ve çıkolata anlatamamm:icecream:

Son düzenleme:
maşşallhhh capricigim ben ne süt içiyorum nede yogurt yedim çok ara sıar süt içiyorum hamileligim boyunca .ama yogurttan nefret ederim hayatım boyunca sevmedim .bilmiyorum ne yapsam bebgim için

canım sen süt içmessen bebek için sıkıntı değil senin kemiklerinden dişlerinden alır ihtiyacı olanı ama bu senin için kötü bir durum olur. ilerde kemik erimesi, diş çürükleri, bu haftalarda bebek sürekli senden kalsiyum çekiyor o yüzden bence zararın neresinden dönersen kardır. hemen başla derim ben. biz hamilelik önceside eşimle her gece 1er bardak süt içer yatardık. ayran yoğurt zaten mutlaka olurdu yemekte.

Birde nerde okudum hatırlamıyorum ama 23. haftalarda kalsiyum cok önemliymiş kızlar

Bebekte kalsiyum depolanması son 3 ayda oluyor zaten haklısın şekerim..

Siz hiç kalsiyumlu besin almasanız da bebeğiniz sizin vücudunuzda şimdiye kadar depolanmış kalsiyumu alır meraklanmayın ama siz de kalsiyum azalır bu sefer..

Hamilelikte bazı bayanlarda dişlerin sararması vs olayları bu yüzden..
Bebek alıyor alacağını, anne de dışardan takviye yapmadığı için böyle oluyor:)

ben bu kadar yiyemiyorum yaaCADIARZU ben sabahları zorla uyanıp işe gidiyorum ve hala puğaça yiyorumbilmiyorumkismile öğlen ne çıkarsa işyerinde onu yiyorum akşam da. ekstra olarak sadece 3-4 tane ceviz ve büyük 1 bardak süt içiyorum. yumurtadan tiksindim ağzıma koyamıyorum.salata çoğunlukla yapıyoruz akşamları. hergün mutlaka portakal yiyorum. ama çukulata da yiyorum maleseff:bilmiyorumkismilesizce çok mu az besleniyorum bebek için.

Kızlar bu arada yarın 2:30 da ayrıntılı ultrasonum var cok heycanlıyım lütfenn dua edinn:CüvCüv:

zeymuran çok sirinsin aferin sana bende dondurma seviyorum ama çok yemedim hamileligimde bu sıralar aşırı derecede yaş pasta çeşidi tüketiyorum.gull maşşalhh sanada nasıl güzel besleniyorsunuz anacıgım ben düzenli falan hiç içmedim süt müt bakalım ne olucak işin kötüsü ben SUYUDA AZ ıÇERıM.HAMıLELıGıMDEN ÖNCE BıR ÇAY BARDAGI SUYLA YAŞARDIM BEN.BEN NE OLUCAGIM

ben ne yapsam szice kızlar simdiden sonra sürt içsem olurmu düzenli ama yogurt yiyemem yiyemem olmuyor ben yiyemiyorum o soguk tadı.froya menümüz aynı karnıbahara bayılırım ama

meyveli yoğurt da yiyemiyor musun, öyle denesen??

ben tam makarna canavarıyım kızlar. her akşam olsa yerim. ben de dikkat etmeye çalışıyorum. haftada 1 balık, 2 kez falan et, diğer günler de sebze veya bu şekilde hamur işi. şu hamur işi olmasa süper olcak da işte, engel olamıyorum.

AFİYET OLSUN ŞEKERİM...
Valla ne yalan söliyim ben düzenli içemiyorum
ama içtimmi de 2 bardak falan içiyorum
benim genel hayatım düzensiz olduğu için yeme içme olayınıda düzene sokamıyorum bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…