arkadaslar aksam yemegi için karnıbahar aldım onu kızartıcagm.bugünde onu yiyelim dedim bana vitamin olur .günlük süt içip yogurt yiyen varmı aranızda düzenli olarak ama
arkadaslar aksam yemegi için karnıbahar aldım onu kızartıcagm.bugünde onu yiyelim dedim bana vitamin olur .günlük süt içip yogurt yiyen varmı aranızda düzenli olarak ama
Ben her gün sabah bir öğleden sonra bir olmak üzere toplam 2 kupa süt içiyorum. Yani yarım litre canım. Sabah sütüme süt yerine bal öğleden sonra ki de pekmez koyuyorum.
Ayrıca her öğle yemeğinde bir kase yoğurt yiyorum.
Şimdilik düzenli gidiyor sonrası ne olur bilemem canım.
bende her sabah eşimi işe yollarken tahıl gevrekli büyük bir kase süt yiyorum. sonra kahvaltıda bir kupa süt içiyorum yanındada peynir, zeytin, 1 tanede katı yumurta yiyorum. akşamlarıda yemeğin yanında ayran yada 1 kase yoğurt. yaaa beslenmeme elimden geldiğince özen gösteriyorum. çorbasız akşam yemeği geçirmiyorum. abur cubur tatlı çikolata kola kahve gibi şeylerden yemiyorum içmiyorum zaten canımda istemiyor. hergün 1 avuç siyah kuru üzüm, hergün ceviz yemiyorum gün aşırı bir avuç, meyvemi ihmal etmiyorum. bol bol su içmeye çalışıyorum. böyle şeyler işte. olabildiğince bebeğimede bana da faydalı olacak şeyler yani. haftada 1 gün mutlaka bulgur yiyoruz.
maşşallhhh capricigim ben ne süt içiyorum nede yogurt yedim çok ara sıar süt içiyorum hamileligim boyunca .ama yogurttan nefret ederim hayatım boyunca sevmedim .bilmiyorum ne yapsam bebgim için
Birde nerde okudum hatırlamıyorum ama 23. haftalarda kalsiyum cok önemliymiş kızlar
bende her sabah eşimi işe yollarken tahıl gevrekli büyük bir kase süt yiyorum. sonra kahvaltıda bir kupa süt içiyorum yanındada peynir, zeytin, 1 tanede katı yumurta yiyorum. akşamlarıda yemeğin yanında ayran yada 1 kase yoğurt. yaaa beslenmeme elimden geldiğince özen gösteriyorum. çorbasız akşam yemeği geçirmiyorum. abur cubur tatlı çikolata kola kahve gibi şeylerden yemiyorum içmiyorum zaten canımda istemiyor. hergün 1 avuç siyah kuru üzüm, hergün ceviz yemiyorum gün aşırı bir avuç, meyvemi ihmal etmiyorum. bol bol su içmeye çalışıyorum. böyle şeyler işte. olabildiğince bebeğimede bana da faydalı olacak şeyler yani. haftada 1 gün mutlaka bulgur yiyoruz.
ben ne yapsam szice kızlar simdiden sonra sürt içsem olurmu düzenli ama yogurt yiyemem yiyemem olmuyor ben yiyemiyorum o soguk tadı.froya menümüz aynı karnıbahara bayılırım ama
Kızlar bu arada yarın 2:30 da ayrıntılı ultrasonum var cok heycanlıyım lütfenn dua edinn:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?