Kızlar bu arada yarın 2:30 da ayrıntılı ultrasonum var cok heycanlıyım lütfenn dua edinn:CüvCüv:
ben ne yapsam szice kızlar simdiden sonra sürt içsem olurmu düzenli ama yogurt yiyemem yiyemem olmuyor ben yiyemiyorum o soguk tadı.froya menümüz aynı karnıbahara bayılırım ama
zeymuran çok sirinsin aferin sana bende dondurma seviyorum ama çok yemedim hamileligimde bu sıralar aşırı derecede yaş pasta çeşidi tüketiyorum.gull maşşalhh sanada nasıl güzel besleniyorsunuz anacıgım ben düzenli falan hiç içmedim süt müt bakalım ne olucak işin kötüsü ben SUYUDA AZ İÇERİM.HAMİLELİGİMDEN ÖNCE BİR ÇAY BARDAGI SUYLA YAŞARDIM BEN.BEN NE OLUCAGIM
İNŞAALLAH cok saolasın canımma.s.canımmm allah yardımcın olsun güzel haberler getir bize inşallah :))
hadi bakalım sizde güzel güzel haberlerle gelin inşallahhhhh
cd ve resim istemeyi de unutma izleyince güzel oluyor cd yi :asigim:
meyveli yoğurt da yiyemiyor musun, öyle denesen??
ben tam makarna canavarıyım kızlar. her akşam olsa yerim. ben de dikkat etmeye çalışıyorum. haftada 1 balık, 2 kez falan et, diğer günler de sebze veya bu şekilde hamur işi. şu hamur işi olmasa süper olcak da işte, engel olamıyorum.
yoğurdun içine reçel koyuyorum ben çilek reçeli gibi. meyveli yoğurt gibi oluyor. sütün içine de nesquik başka türlü olmuyor.
ya şu çeri domatezler hormonsuz mu oluyor bir bilgisi olan var mı? ben çeri domatezlerden yiyorum ama korkarak.
ya şu çeri domatezler hormonsuz mu oluyor bir bilgisi olan var mı? ben çeri domatezlerden yiyorum ama korkarak.
yaaa işte canım benimde kötü yanım hamilelikle etten tiksindim balık yiyebiliyordum sadece( şu aralar yavaş yavaş kendimi çok zorlamadan dahada tiksinmek istemiyorum ( tavuk kırmızı et falan tüketmeye başladım. benimde eşim makarnacı haftada bir mutlaka yapıyorum onada yeşil biber, ince ince kuru soğan, sarımsak falan ilave ederek besin değerini arttırmaya çalışıyorum.
nesquikle tadı süper oluyor yerimseniben
inan anım bile var söylemesi ayıp kaçırıyordum suyu fazla içtim diye:kedi:
ben en başından beri çeri yiyorum şeker
sos yapıyorum suyunu sıkıyorum . çünkü diğeri domateslerin rengi soluk soluk bide taş gibiler benim hiç hoşuma gitmiyor çeri kırmızı ya rengine aldanıp alıyorum işte
valla koca bir bardak soğuk süt içine 2 kaşık tozşeker ve az biraz nesquik hoop die bi dikişte bitiriyorum her akşam. sütü zaten severim. ama ne kadar sevsen de her akşam içilen herşey bıktırıyor. ama şöyle bişey okuyup biraz panikledim aslında. 1200 mg calsium gerekiyormuş günde. ama 1 bardk sütte 200 mg calsium varmış.bu durumda elevitte de bir mikjtar var ama 1200ü toplayabiliyo muyuz acaba .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?