2010 Temmuz Anneleri : )

ben ne yapsam szice kızlar simdiden sonra sürt içsem olurmu düzenli ama yogurt yiyemem yiyemem olmuyor ben yiyemiyorum o soguk tadı.froya menümüz aynı karnıbahara bayılırım ama

yoğurdun içine reçel koyuyorum ben çilek reçeli gibi. meyveli yoğurt gibi oluyor. sütün içine de nesquik başka türlü olmuyor.

su mutlaka ama mutlaka içmelisin. zorlayarak da olsa.. ben günde 1 litre içiyordum, doktora gittiğimde suyu az bebeğin. tehklike sınırına yakın dedi. benim paçalar tutuştu tabi artık 2 litre içiyorum her gün. şişe hep elimde. bebeğimiz için su çok önemli. zorlayarak iç sen de olur mu

ARKADASLAR BEN YEMEGıMı KOYUP GELıYORUM eşimin saati belli olmaz benim erken gelir melir kalan arkadaslarla devam edelim sohbete

canımmm allah yardımcın olsun güzel haberler getir bize inşallah :))
İNŞAALLAH cok saolasın canımma.s.

hadi bakalım sizde güzel güzel haberlerle gelin inşallahhhhh

cd ve resim istemeyi de unutma
izleyince güzel oluyor cd yi :asigim:

Hayırlı sonuclar alayımda İnşaallah. bıras korkuyorum 2 li testım sınırdaydı canım:Saruboceq:

yaaa işte canım benimde kötü yanım hamilelikle etten tiksindim balık yiyebiliyordum sadece ( şu aralar yavaş yavaş kendimi çok zorlamadan dahada tiksinmek istemiyorum( tavuk kırmızı et falan tüketmeye başladım. benimde eşim makarnacı haftada bir mutlaka yapıyorum onada yeşil biber, ince ince kuru soğan, sarımsak falan ilave ederek besin değerini arttırmaya çalışıyorum.

FROYA SUYU ıÇSEM söylemesi ayıp ben wc den cıkamıyorum benim bünye yıllardır alıştı buna ben yapamıyorum ama bebegim için litre litre içerim tabii.fakat hayatta dısarı çıkamam altıma kaçırırım inan yani:kedi:

ya şu çeri domatezler hormonsuz mu oluyor bir bilgisi olan var mı? ben çeri domatezlerden yiyorum ama korkarak.

ya şu çeri domatezler hormonsuz mu oluyor bir bilgisi olan var mı? ben çeri domatezlerden yiyorum ama korkarak.

ben en başından beri çeri yiyorum şeker

sos yapıyorum suyunu sıkıyorum . çünkü diğeri domateslerin rengi soluk soluk bide taş gibiler benim hiç hoşuma gitmiyor çeri kırmızı ya rengine aldanıp alıyorum işte

valla canım domates salatalık hiç yemiyorum yaz gelsede dayım bahçeye ekse diye dört gözle bekliyorum :))

iyi yapıyorsun canım.
somon çok faydalı diyorlar ama ben daha hiç denemedim. buzluğa atmıştım alıp ama yapmak kısmet olmadı bir türlü.

nesquikle tadı süper oluyor yerimseniben

valla koca bir bardak soğuk süt içine 2 kaşık tozşeker ve az biraz nesquik hoop die bi dikişte bitiriyorum her akşam. sütü zaten severim. ama ne kadar sevsen de her akşam içilen herşey bıktırıyor. ama şöyle bişey okuyup biraz panikledim aslında. 1200 mg calsium gerekiyormuş günde. ama 1 bardk sütte 200 mg calsium varmış.bu durumda elevitte de bir mikjtar var ama 1200ü toplayabiliyo muyuz acaba .

inan anım bile var söylemesi ayıp kaçırıyordum suyu fazla içtim diye:kedi:

canım bende eskiden çok az su içerdim ama günde en az 3 kupa nescafe içerdim bebek tedavisine bşlayınca kahveyi kesitim kahve saatlerinde su içmeye başladım şimdide yanima bir şişe su dolduruyorum yavaş yavaş içiyorum. bide bende mide yanması çok oldu onu bastırmak için sürekli suya yöneldim.

evet bir de kokusu da gerçek domatez kokusu. yani domatezsiz olmuyor. çok alışkınım ben. sabah ekmeğin arasına koyuyorum peynir domatez ve 1 dal maydonoz kahvaltı niyetine. akşam da salata yapıyoruz. ama hep korkarak yiyorum valla.

evet canım onu bende görmüştüm olabildiğince o kalsiyum değerine ulaşmaya çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…