2010 Temmuz Anneleri : )

aaaaaaaaa gülcüm detaylı ultrasonu aynı yerde yaptırmışızşimdi bulutun resimlerine bakarken farkettim

Gözün aydın canım maşallah prensesine...

Darısı benim ve diğer arkadaşların başına.

maşllah maşllah canımmm sanada kujunadaaa ii bakmışssın kujuyaaa

Günaydın kızlar...opuyorumnanaktan

Nasılsınız bugün?

iim şker oğlumun tekmeleriyle uynadım anne kalk iş saati diorduu şimdi kahvaltı ettık tekmeler başladı zuzumdannn sen nasılsın kuju opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

günaydııınn tontonlar nasılsınız bu sabahhh :CüvCüv:

hoşgeldin şeker :)))

Günaydın kızlar...opuyorumnanaktan

Nasılsınız bugün?

ne yapalım canım bugün anneannemize gidicez o yüzden eşimi yolladıktan sonra uyumadım birazdan hazırlanıp çıkıcam :)) anneannesi bebeğime cicişler ördürecekmiş onların iplerini alıcaz :))

çok ağol capricim evet darsı tüm ultraona girecek arkadaşlara
evet gülcüm bende çok memnun kaldım
ben geçen cuma devlet hastanesinde de ayrıntılıya girdim aman Allahım 45 n ürdü ve bebeğim için 1 hafta geri çıktı dün gittiğimde gayet normal tam gününde dedi.. 45 sn içinde hangi organa baktınız ne ölçümü yaptınız inanın belkide yattım ve sadece kalktım böle bişe olamaz..şiddetle tavsiye etmem.. sadece rutin tahlillerim için gidicem artık

evet canım yaa devlet hastanelerinde durum vahim. geçenlerde bizim arkadaş özelde doğum çok pahalı devlete geçicem dedi bir kere gitti ve pişman oldu. doktor sadece tansiyonunu ölçmüş bebeğin kaç aylık demiş git bi ultrason çektir gel demiş. tabi bizimkiler ultrasonda asıl şoku yaşamışlar 10 gün sonraya randevu vermişler (

iim şker oğlumun tekmeleriyle uynadım anne kalk iş saati diorduu şimdi kahvaltı ettık tekmeler başladı zuzumdannn sen nasılsın kuju opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Oyyyy maşallah tatlı prense annesini de uyandırırmış....yerimsenibenyerimseniben

Ben de işe geldim midem resmen kazınıyordu gur gur gur...:roflol::roflol:

Sabah aç karnına çikolata yedim bir parça bizim ki başladı tekmelere.

Şimdi de sütümüzü ve peynirli ekmeğimizi yiyoruz bıdığımla...:teytey::teytey::teytey:

günaydınlar!! ben geldim..
muzurperi gözün aydın cnm. ben de cumartesi gidicem, darısı başıma.
kızlar sling almayı düşünüyorsanız bebiş için limangoda 79 dan 45 tl ye düşmüş. yengemde kanguru var, ben onu ödünç alıcam. o yüzden bir de sling gereksiz geldi.

ohhh gezin bakalıımmm valla evde olsam bende gezerdım bu havada yaa örgüler çok tatlı olyor yaz gelmeden örmek ii olur

ohhh afiyet şeker olsunnn ben sütümü öğlene doğru içiorum

oooh afiyet olsun. çikolatayı çoook seviyor bu kuzular yaa

hoşgeldin cnmm nasılsın ?

maşllah maşllah canımmm sanada kujunadaaa ii bakmışssın kujuyaaa

çok sağol canım
dün 30 dk kadar ürdü ultrason ürekli uyudu sıpa ulrtason biter bitmez başladı tekmelere
ama görmeliiniz sürekli parmağını emerek uyuyo kuzumm
bizim her sabah standart telefonun çalmasıyla birlikte kızımda vurmaya başlıyo içerden tepki veriyo galiba
birde bilmiyorum izdede durum aynımı idrar keseme doğru tekme atıyo bi anda acayip bişe oluyo tuvalete zor atıyorum kendimi :)) özellikle dışardayken çok fena oluyorum

Ohhhh ohhhh gezin gezin...:dance::dance:

Annem de sağolsun bizim bıdığımıza bir sürü örgü yapmış o kadar tatlılar ki bayıldım resmen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…