çok sağol canım
dün 30 dk kadar ürdü ultrason ürekli uyudu sıpa ulrtason biter bitmez başladı tekmelere
ama görmeliiniz sürekli parmağını emerek uyuyo kuzumm
bizim her sabah standart telefonun çalmasıyla birlikte kızımda vurmaya başlıyo içerden tepki veriyo galiba
birde bilmiyorum izdede durum aynımı idrar keseme doğru tekme atıyo bi anda acayip bişe oluyo tuvalete zor atıyorum kendimi :)) özellikle dışardayken çok fena oluyorum
günaydınlar!! ben geldim..
muzurperi gözün aydın cnm. ben de cumartesi gidicem, darısı başıma.
kızlar sling almayı düşünüyorsanız bebiş için limangoda 79 dan 45 tl ye düşmüş. yengemde kanguru var, ben onu ödünç alıcam. o yüzden bir de sling gereksiz geldi.
oooh afiyet olsun. çikolatayı çoook seviyor bu kuzular yaa
ohhh afiyet şeker olsunnn ben sütümü öğlene doğru içiorum
hoşgeldin cnmm nasılsın ?
iyiyim fıstık. kahvaltımızı ettik biraz önce. şimdi çalışmaya başlıyoruz.
inşallah güzel bir gün olur ve hızlı geçer.
sen nasılsın bugün?
yaa kızlar isim konuunda bi türlü karar veremedik ben uzun zamandır defne ismini beğeniyorum fakat teyzemin kızı benden önce davrandı
derin dedim eşmin daysının kızı bizden önce davrandı
rüya olsun dedim onada kimse ıcak bakmadı ne koyucamn ben ya ne zor işmiş
Biz de son an değişikliği olmazsa ve kısmet olursa bıdığımın ismini Ali Furkan koyucaz...:Saruboceq:
bnmde eşim babasının adını koyucak bende yanına efe ekleyelım dedım adı metın efe olsun dedım oda bakarız dedı ama çok gonullu değil kandrırım inşş:Saruboceq:
günaydın kızlar bende göbüşümü ekledim bugün.
Günaydınnnnnnnn.
günaydın kızlar opuyorumnanaktan
hoşgeldiniz şekerler. keyifler nasıl?
hoşgeldiniz şekerler. keyifler nasıl?
Ben eşime bir konuşma yaptım canım.
Aşkım sen koyman gereken ismi belirledin sıra ben de artık dedim. Ben araştırdım anlamı ve ilk ismine uyumlu bir isim belirledim tabi bir anne olarak ve onu taşıyarak benim de en doğal hakkım olduğunu düşünüyorum ve kısmet olursa ve hayırlısıysa bıdığımızın isminin Ali Furkan olmasını istiyorum dedim. Ama şimdilik kimseye belirlediğimizi söylemeyelim dedim. Tamam canım dedi.:lepi::lepi:
Ben bu konularda biraz damardan giriş yapıyorum.:roflol::roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?