2010 Temmuz Anneleri : )

ayyy cnm aynenn valla zor atıom kendıni wc ye eşim diyorkı neden bu kadar sıkıştırıosun kendini bir gün kaçıracan altına bende bir anda gelior hissetmiyorum bıle sürekli aşağılarda kuzu benle dalga geçiooo annecim bakalım yetişebilecekmisin diyorr muzurlar kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 oyuncak ettiler bizi şimdiden :roflol: :roflol:

oooh afiyet olsun. çikolatayı çoook seviyor bu kuzular yaa

Günaydın canım hoş geldin...

Hiç sorma ben de kendimi mutlu hissediyorum çikolata yiyince bebişler de aynı durumda demek ki...:teytey::teytey:

Tabi dozunu kaçırmamak lazım.

iyiyim fıstık. kahvaltımızı ettik biraz önce. şimdi çalışmaya başlıyoruz.
inşallah güzel bir gün olur ve hızlı geçer.
sen nasılsın bugün?

bende iim çok şükürrr dun buyuk bie denetım atlattım çok streslıydımm bebkım kıprıdamadı bıle akşama kadı bugunde coştu kujum maşallah mutluyum o yuzden :dance: :dance:

yaa kızlar isim konuunda bi türlü karar veremedik ben uzun zamandır defne ismini beğeniyorum fakat teyzemin kızı benden önce davrandı
derin dedim eşmin daysının kızı bizden önce davrandı
rüya olsun dedim onada kimse ıcak bakmadı ne koyucamn ben ya ne zor işmiş

o zaman ben beğendiğim isimleri yazayım hemen :)
nehir, yaprak, duru, inci, ekin, asya.
biz de derin koymaya karar verdik, herkese de söylüyoruz ki kapmasınlar kaydirigubbakcemile2

Biz de son an değişikliği olmazsa ve kısmet olursa bıdığımın ismini Ali Furkan koyucaz...:Saruboceq:

Biz de son an değişikliği olmazsa ve kısmet olursa bıdığımın ismini Ali Furkan koyucaz...:Saruboceq:

bnmde eşim babasının adını koyucak bende yanına efe ekleyelım dedım adı metın efe olsun dedım oda bakarız dedı ama çok gonullu değil kandrırım inşş :Saruboceq:

bnmde eşim babasının adını koyucak bende yanına efe ekleyelım dedım adı metın efe olsun dedım oda bakarız dedı ama çok gonullu değil kandrırım inşş :Saruboceq:

Ben eşime bir konuşma yaptım canım.

Aşkım sen koyman gereken ismi belirledin sıra ben de artık dedim. Ben araştırdım anlamı ve ilk ismine uyumlu bir isim belirledim tabi bir anne olarak ve onu taşıyarak benim de en doğal hakkım olduğunu düşünüyorum ve kısmet olursa ve hayırlısıysa bıdığımızın isminin Ali Furkan olmasını istiyorum dedim. Ama şimdilik kimseye belirlediğimizi söylemeyelim dedim. Tamam canım dedi.:lepi::lepi:

Ben bu konularda biraz damardan giriş yapıyorum.
:roflol::roflol::roflol::roflol:

en iyiini yapıorsun ben de dedım ama farklı ççift isimli insanların karekteristilk ozellikleri dahah iii oluyormuş falan diye :) kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…