2010 Temmuz Anneleri : )

kızlar ben yarın eminönüne gidicem. şu bebek şekeri yapan yer neresi bir de havuzlu han nerde nasıl bulcam kısa tarif edebilecek var mı acaba

GÜnaydın kızlarr
bızde pazar gÜnÜ ayrıntılı ultrasondan sonra oĞluma kıŞın gıymesı ıÇın mont aldık
doĞumdan sonra rahat rahat gezemeyız dıye Şımdıden sonbahar ve kıŞ ıÇın hazırlıklara baŞladık
Çok mu acele ettık bılmıyorum ama Çok Şırındı dayanamadık :))

Günaydın canım,
Güle güle kullansın bıdışın.Acele etmemişsin valla haklısın ben de alıcam senin gibi düşünüyorum.

Kızlaaar Günaydın herkeslerre....

Benim oğlan hep sol tarafta pıt pıtlıyo normal mi,hiç sağda hissetmedim hareketlerini sizlerde durum nasıl?

Ayyy canımm çook sevindimm senin adına...
Maaşallah prensesine de...

Kızzzlaaaar yolun yarısını tamamlamışız beee.
Vayyy beee zaman geçiyomuş da farketmiyomuşuz.Rabbim sonuna da eriştir inşallah hepimizi.
Kucaklarımızda bebeklerimizle fotolarımızı paylaşacağımız günleri de görürüz inşallah...

Gözün aydın canımmmm....

Herkese günaydınlar olsunn..
Bugün geç geldim işe...
rahatsızım biraz..Hani dün başağrılarımdan falan bahsetmiştim ya..
Onlar hala devam ediyor işin tuhaf tarafı gece yatarken gayet iyi yatıyorum..
Sonra gecenin bir yarısı hortlak gibi kalkıyorum feci bir baş ağrısı üstelik dün akşam
hem ishal oldum hemde kustum aniden..Çok kötü bşr geceydi tansiyonumu ölçtük 12/7 olmuş ben normalde 9/6 taşırım hep korkmaya başladım gizli tansiyon falan mı diye...Akşam ölüyorum zannettim...

Arkadaşlar burada bir oda arkadaşım vardı.eşiyle eymen efe ismi düşünmüşler.kız eymen,adam efe istemiş..anlaşmışlar. adam doğumdan sonra gitmiş efekan diye yazdırmış nüfus cüzdanına..kız, çok üzgün ve kızgındı eşine

tekrar günaydın kızlar
papatya miss denizcim çok teşekkür ederim bizde atlattık sonunda ayrıntılı ultraonu
papatyacım bende geçen hataneye gittiğimde hep 11-8 olan taniyonum 15-10 a çıkmış tuza dikkat et artık dedi taniyonun çıkmaya başlamış dedi hemde 5 defa ölçtüler
benim bi sıkıntımda rahat nefes alamamak ciğerim çok ağrıyo bi kaç gündür sürekli nefes nefeseyim yarın göğüs hastalıklarına gidicem (

12/7 normal kabul edilen bir tansiyon papatyacım..benim de ya 10/6 ya da 9/6 hep...
yüksek tansiyonu olan kişilerin 13-14 hatta 16 larda oluyor ...

bebeklerimden biri 376 gr,diğeri 364 gr çıktı..daha fazla olur sanıyordum kilolarını..sağlıklı olsunlar da yeterki...

Bu saatten sonra tuza gerÇekten dıkkat etmek lazım
benımde ellerım ŞıŞıyo bıraz tuzlu yıyınce

saygısız. çok sinir oldum. benim eşim asla cesaret edemez böyle bişeye hışmımdan korkar.öldürürüm valla asla affedemem.gerçi zaten karakteri böyle değildir. benim istemediğim bişey içine sinmes onun da. yanlış koca seçmiş arkadaşın. ayıp valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…