- 11 Haziran 2009
- 3.329
- 73
- 163
- 42
Herkese günaydınlar olsunn..
Bugün geç geldim işe...
rahatsızım biraz..Hani dün başağrılarımdan falan bahsetmiştim ya..
Onlar hala devam ediyor işin tuhaf tarafı gece yatarken gayet iyi yatıyorum..
Sonra gecenin bir yarısı hortlak gibi kalkıyorum feci bir baş ağrısı üstelik dün akşam
hem ishal oldum hemde kustum aniden..Çok kötü bşr geceydi tansiyonumu ölçtük 12/7 olmuş ben normalde 9/6 taşırım hep korkmaya başladım gizli tansiyon falan mı diye...Akşam ölüyorum zannettim...
bebeklerimden biri 376 gr,diğeri 364 gr çıktı..daha fazla olur sanıyordum kilolarını..sağlıklı olsunlar da yeterki...
tekrar günaydın kızlar
papatya miss denizcim çok teşekkür ederim bizde atlattık sonunda ayrıntılı ultraonu
papatyacım bende geçen hataneye gittiğimde hep 11-8 olan taniyonum 15-10 a çıkmış tuza dikkat et artık dedi taniyonun çıkmaya başlamış dedi hemde 5 defa ölçtüler
benim bi sıkıntımda rahat nefes alamamak ciğerim çok ağrıyo bi kaç gündür sürekli nefes nefeseyim yarın göğüs hastalıklarına gidicem(
12/7 normal kabul edilen bir tansiyon papatyacım..benim de ya 10/6 ya da 9/6 hep...
yüksek tansiyonu olan kişilerin 13-14 hatta 16 larda oluyor ...
Canım inşallah,ben de çok isterim olumunekankayizsmileliyadora seni merak ediyorum hep. bir de taktir ediyorum. bebeklerin için baya bi zorluğa katlanıyosun. bravo canım. ben doğumdan sonra izmire gitmeyi düşünüyorum. 1 ay filan. doğum iznimde. bebeklerimizle buluşalım mı:)
Amin inşallah opuyorumnanaktan
Allahım esirgesin sizi maşallah
ne kadar güzel ikizlerinin olması ben de hep isterdim ama kısmet işte. bi tanem, prensesim sağlıkla huzurla gelsin yanıma yeter bana :CüvCüv:
saygısız. çok sinir oldum. benim eşim asla cesaret edemez böyle bişeye hışmımdan korkar.öldürürüm valla asla affedemem.gerçi zaten karakteri böyle değildir. benim istemediğim bişey içine sinmes onun da. yanlış koca seçmiş arkadaşın. ayıp valla.
bebeklerimden biri 376 gr,diğeri 364 gr çıktı..daha fazla olur sanıyordum kilolarını..sağlıklı olsunlar da yeterki...
Canım inşallah,ben de çok isterim olumunekankayizsmile
Amin inşallah opuyorumnanaktan
valla bence de..eşim böyle bir şeye kalkışırsa çok çok kızarım..hayatı zindan ederim herhalde ona..saygısızlık ki ne saygısızlık..karısına değer vermiyormuş demek ki..bir ara kızın kocası varken gidip eymen diye seveyim bebeği dedim kendi kendime..
ama doğum yapınca başka odaya taşındılar hastanede..
ben de iyiyim kızlar. artık kızım yine pıt pıtlarına başladı, mutluyum o yüzden. birkaç gündür ses yoktu.
Herkese günaydınlar olsunn..
Bugün geç geldim işe...
rahatsızım biraz..Hani dün başağrılarımdan falan bahsetmiştim ya..
Onlar hala devam ediyor işin tuhaf tarafı gece yatarken gayet iyi yatıyorum..
Sonra gecenin bir yarısı hortlak gibi kalkıyorum feci bir baş ağrısı üstelik dün akşam
hem ishal oldum hemde kustum aniden..Çok kötü bşr geceydi tansiyonumu ölçtük 12/7 olmuş ben normalde 9/6 taşırım hep korkmaya başladım gizli tansiyon falan mı diye...Akşam ölüyorum zannettim...
Teşekkür ederim Miss...Evet öylede olabilir ama yatarken gayet iyi yatıyorum hiçbirşeyim yok gece uyanıyorum ağrıyla...neyse olmazsa doktorumla konuşurum...Canım tuzlu şeyler tüketmemeye dikkat et.
Kan akımı hızımız arttığı için yaşıyosun bu baş ağrılarını.Normal aslında.
Biraz rahat olmaya çalış,uyumadan önce yağlarla massaj yapsın eşin sana işe yarıyo.Kakao yağı,badem yağı falan rahatlatıyo insanı.
Eğer çok şikayetçiysen doktorunla görüş...
a.s.
canımmm geçmiş olsun a.s.
bence dr una mutlaka söyle bizim aile de var gebelik tansiyonu hızlı kilo artışının bi eseri onun için bol bol su içiyoruz stres ve üzüntüden uzak durmaya çalışıp fazla tuzlu yemiyoss işte bu kadar
kendine ve bebişini dikkat et gülümm opuyorumnanaktan
Teşekkür ederim Miss...Evet öylede olabilir ama yatarken gayet iyi yatıyorum hiçbirşeyim yok gece uyanıyorum ağrıyla...neyse olmazsa doktorumla konuşurum...
Saolasınn Lina...Allah korusun o geldi aklıma inş.öyle birşey değildir...
kızlarr bana fikirlerinizi söyleyin lütfen
nehir
rüya
ilayda
eşim ısrarla yasemin istiyo
hangi ismi koycam ben ya kızıma bugün karar vericem artık sizde bana yardımcı olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?