- 31 Aralık 2008
- 4.212
- 2.341
- 698
Günaydın herkese...........Nasılsınız....
Bizde kahvaltımızı yaptık geldik,bakalım dedik k.k. teyzelerimiz nasılmış diye.
Biz de yemeğimizi yedik geldik teyzeleri ve şuanda patlamak üzereyim...
Engel olamıyorum yaa insan doymak bilmez mi?alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
slm kızlar bizde geldik yavrumla bi bakalım dedik ne var ne yok.biz iyiyiz çok sükür bebegimlekahvaltımızı yaptık evimizi toparladık simdi takılıyoruz.sizler neler yapıyorsunuz
masallah canım bende hala iştahsızlık var.bazen cok yıyorum ozamnda mıdemde dolluluk hıssedıyorum sankı agzıma kadar dolu gıbı yatacak yer arıyorum.
ıı olur caprıcım ya herseyı zorla yıyorum ben ya ama sütümü,cevızımı hic ihmal etmedım hamıle kaldıgımdan berı tıksıntı olmadı Allahtan.
slm kızlar bende hastayım bugün.gece bır uyandım midemi üsütmüsüm belim falan agrıyor.afedersınız bıde ishal olmusum.mafoldumben
bnmde eşim babasının adını koyucak bende yanına efe ekleyelım dedım adı metın efe olsun dedım oda bakarız dedı ama çok gonullu değil kandrırım inşş:Saruboceq:
herkese selam
sabah kahvaltıda hiç yapmadığım bişey yaptım ve börek yedim acayip şişlik hissediyorum nolucak bugün halim hiç bilemiyorum bilmiyorumkismile
canım kavak yellerinde iki kardeşten birinin adı efe diğerinin metindi yanılmıyor isem. ama birlikte kulağa çok hoş gelmiyor bence. bir de isimler karakter üzerinde çok etkili biliyosun. efe ismini ben de severim ama oğluma koymayı düşünmüyorum.
nefertiti50 geçmiş olsun aman dikkat et nane limon iç iyi gelir midene.hem iştahında azmış hastalanırsan yemeden içmeden tam kesilirsin iyi olmaz senin ve bebegin için.hemen meyve dopingi yap dinlen. bol bol
lina ısılcan tesekkür ederız.
capricim bana herkes kızıyor yemıyosun dıye ama ıcten gelmıyor ıste.aksamları süt içiyorum bır avuc kuru üzüm yıyorum ınsallah faydsı oluyordur kuzuma.canın ısterken ye tabıı canım aksamları calısınca gecıstırılıyor calıstıgım zamanlardan bılırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?