herkese selam
sabah kahvaltıda hiç yapmadığım bişey yaptım ve börek yedim acayip şişlik hissediyorum nolucak bugün halim hiç bilemiyorum bilmiyorumkismile
canım kavak yellerinde iki kardeşten birinin adı efe diğerinin metindi yanılmıyor isem. ama birlikte kulağa çok hoş gelmiyor bence. bir de isimler karakter üzerinde çok etkili biliyosun. efe ismini ben de severim ama oğluma koymayı düşünmüyorum.
selamlar,
papatyacım, geçen hafta başımı duvarlara vurasım gelmişti ağrıdan.. tansiyon diye düşünmüştüm. tansiyonmuş ama tansiyonu yaratan ; ani demir eksikliği başlamış. hapı günde ikiye çıkarttım ve baş ağrısı dahil tüm şikayetlerim gitti. sağlık ocağında tetanoz için gittiğimde kan tahlilide yapmışlardı orada çıktı. yaptırmadıydanız tahlil yaptırıp bir durumu öğrenin bence.. kaydirigubbakcemile5
ben besiyemi alayım kendimi dedim.. aklinialirimsmile dr yemekle alakası yok ilaçla kontrol edebiliriz demiri dedi.. zaten yeterince dengeli besleniyorum...
Karnımızı iş yeri doyuruyor vallahi yoksa ben zaten doğru düzgün yemek yapmayı bilmiyorum burası da olmasa yanardık...
Allah'tan iş yerinin yemekleri maşallah diyim muhteşem öyle oluncada ne bulursam yiyorum tatlım.
Allah benim iştahımın yarısını sana versin ne diiim....kaydirigubbakcemile3
aaa evett valla aklıma geldi şimdi görüyonmu hakıkaten metın ve efeydi :) yaa metine yakışıck güzel bişe bulamıomki
herkese slm nasılsınız kızlar bizz dün tetanoz aşımızı olduk bide kalp atışlarını dinladiler nasıl güzel pıt pıt atıyordu kızım kardeşinin kalp atışlarını duyunca nasıl heyecanlandı anlatamam çok güzel bişi bidahaki aşımız 1 ay sonra şimdilik bizden haberler bu kadar:)))
papatyacım gecmıs olsun sanada.
Papatya, nefertiti geçmiş olsun kızlar hayırdır inşallah böyle yaa...
Aman dikkat edin...
yiğit metin de olabılır.
metin bence tek başına oldukça güzel bir isim canım ikinci bir isim olmadan da koyabilirsin...
günaydın canım.hastayız biz.oğlumda dört dönüyor karnımda.
slm yasecim.sendede mı iştahsızlık var bendede cok yedıgımde doluluk oluyor.
krikotoscum hosgeldın.
aaa evett valla aklıma geldi şimdi görüyonmu hakıkaten metın ve efeydi :) yaa metine yakışıck güzel bişe bulamıomki
ya oylede kayınbaba ismi Metin Can Çakır mı olsun soyisimde çakır ya metin die seslenem die düşünüyorummm alışırmıyım acaba boshayallersmile boshayallersmile
papatya geçmiş olsun canım...
PAPATYA NEFERTİ ikinizede çok geçmiş olsun.
Rabbim şifa versin inşallah tez zamanda.
bende iştahsızlık 3-3,5 ay filan sürdü sonrasında iyi maşşallah. ama genellikle ekmek ve hamur tarzı şeyleri tüketmiyorum. yediğim zamanda böyle oluyo işteama sende iştahsızlık genel halin mi yoksa hamilelikte mi başladı?
düşünelim canım dicem ama kelin ilacı olsa başına sürer hesabı, ben henüz kendi oğluma isim bulamamışken... aslında metin tek olarak konulabilecek bir isim sanki. ha bi de soyismini de bilmiyorum onu da hesaba katmak lazım akannehir
galiba sen de ben de isim konusunda epey zorlanacağa benziyoruz. kız olsaydı aklımda çok isim vardı ama erkek isimleri konusunda kısır olduğum ortaya çıkmış oldu böylece. zaten bizde hiç erkek kardeş de yoktu 3 kızız biz kaydirigubbakcemile3
sankı bız kayınbabalarımız ogluna ısım koyrken karıstık off ya bu eslerıde anlamıyorum ben.benım esımın adıda dedesının adı mesela bu bır kural sankı bıde kızda bu kadar düsünülmüyor erkekde mutlaka koyulcak sınır oluyorum ben.eltımın kızı oldu yenı kayınvalıdemın ısmı konmadı bana herkes artık koyarsınız falan yapınca gıcık oluyorum.
PAPATYA NEFERTİ ikinizede çok geçmiş olsun.
Rabbim şifa versin inşallah tez zamanda.
Tombul kuş arabaya koş oldummmm:gitme:
Yeme kızım o zaman diyolar ben niye durduramıyorum kendimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?