2010 Temmuz Anneleri : )

aaa evett valla aklıma geldi şimdi görüyonmu hakıkaten metın ve efeydi :) yaa metine yakışıck güzel bişe bulamıomki

Merhaba çok teşekkür ederim canım...Sana da geçmiş olsun...Gerçekten çok fena bir durum benim gözüme de vuruyor doktorumla konuştum az önce sinizütin varsa artmış olabilir yada migren gibi de tarif ettiğine göre dedi...Parol kullan şimdi bakalım ona göre geçiyormu geçmiyormu bir gözden geçirelim dedi...

saol canım.ikimizde yıyelım ınsallah kuzumuza yarasın tabıı yedıklerımız.

Hoşgeldin Hatce hadi gözünaydın canım darısı bizim başımıza artık acı varmı acıkaydirigubbakcemile3
papatyacım gecmıs olsun sanada.

Çok saol tatlım yaa size de geçmiş olsunn ..
Papatya, nefertiti geçmiş olsun kızlar hayırdır inşallah böyle yaa...

Aman dikkat edin...

Saol capricim sorma ne olduğunu bende anlayamadım bir baş ağrısıdır gidiyor..Az önce doktorumla konuştum sinirselde olabilir diyo...

metin bence tek başına oldukça güzel bir isim canım ikinci bir isim olmadan da koyabilirsin...

metin bence tek başına oldukça güzel bir isim canım ikinci bir isim olmadan da koyabilirsin...

ya oylede kayınbaba ismi Metin Can Çakır mı olsun soyisimde çakır ya metin die seslenem die düşünüyorummm alışırmıyım acaba boshayallersmile boshayallersmile

Ahh kızlar ahhh yemekten geliyorum.
yine çok yedim.
Yaa ağlamak istiyorum.
yiyip yiyip pişman oluyorum.
Yaa ne olcak benim bu halim?

slm yasecim.sendede mı iştahsızlık var bendede cok yedıgımde doluluk oluyor.

krikotoscum hosgeldın.

bende iştahsızlık 3-3,5 ay filan sürdü sonrasında iyi maşşallah. ama genellikle ekmek ve hamur tarzı şeyleri tüketmiyorum. yediğim zamanda böyle oluyo işte ama sende iştahsızlık genel halin mi yoksa hamilelikte mi başladı?

aaa evett valla aklıma geldi şimdi görüyonmu hakıkaten metın ve efeydi :) yaa metine yakışıck güzel bişe bulamıomki

düşünelim canım dicem ama kelin ilacı olsa başına sürer hesabı, ben henüz kendi oğluma isim bulamamışken... aslında metin tek olarak konulabilecek bir isim sanki. ha bi de soyismini de bilmiyorum onu da hesaba katmak lazım akannehir
galiba sen de ben de isim konusunda epey zorlanacağa benziyoruz. kız olsaydı aklımda çok isim vardı ama erkek isimleri konusunda kısır olduğum ortaya çıkmış oldu böylece. zaten bizde hiç erkek kardeş de yoktu 3 kızız biz kaydirigubbakcemile3

Tombul kuş arabaya koş oldummmm:gitme:
Yeme kızım o zaman diyolar ben niye durduramıyorum kendimi?

ya oylede kayınbaba ismi Metin Can Çakır mı olsun soyisimde çakır ya metin die seslenem die düşünüyorummm alışırmıyım acaba boshayallersmile boshayallersmile

sankı bız kayınbabalarımız ogluna ısım koyrken karıstık off ya bu eslerıde anlamıyorum ben.benım esımın adıda dedesının adı mesela bu bır kural sankı bıde kızda bu kadar düsünülmüyor erkekde mutlaka koyulcak sınır oluyorum ben.eltımın kızı oldu yenı kayınvalıdemın ısmı konmadı bana herkes artık koyarsınız falan yapınca gıcık oluyorum.

bende hamılelıkten öncede vardı ıstahsızlık canım 45 ıle hamıle kaldım.sımıd 52 oldum herkes begenıyor kılomu.karnımda cok büyüldııl ama sankı basketbol topu var gıbı gelıyor.kaydirigubbakcemile3

Kız ismi düşünenler benden bir fikir elizya anlamı denizkızı demek, bence güzel bir isim ne dersiniz.

Evet canım bende bu konuya takılıyorum daha hamile olduğum yeni duyulduğunda benim çevremdeki insanlarda aynı şeyi söylemişlerdii biz gönüllüydük gerçi koymaya ama sonuçta kimsenin akıl vermesine gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…