Hoşgeldin Hatce hadi gözünaydın canım darısı bizim başımıza artık acı varmı acıkaydirigubbakcemile3
saol canım doğruyu söylemek gerekirse acıyo akşam uyuyamadım pek bu sabah uyandım baktım etrafı şişmiş acısıda bundan olması gerek((
sankı bız kayınbabalarımız ogluna ısım koyrken karıstık off ya bu eslerıde anlamıyorum ben.benım esımın adıda dedesının adı mesela bu bır kural sankı bıde kızda bu kadar düsünülmüyor erkekde mutlaka koyulcak sınır oluyorum ben.eltımın kızı oldu yenı kayınvalıdemın ısmı konmadı bana herkes artık koyarsınız falan yapınca gıcık oluyorum.
Ahh kızlar ahhh yemekten geliyorum.
yine çok yedim.
Yaa ağlamak istiyorum.
yiyip yiyip pişman oluyorum.
Yaa ne olcak benim bu halim?
Kızlaar "PAPATYAM" diye bir dizi var izliyomusunuz bilmem.
Orada da eş babanın ismini koymak istiyor kaadın istemiyor.Necati Rüzgar olur mu yaa hiç diyor.
Ama doğuma hastaneye yetişemiyor ve kayınbabası yardımcı oluyor doğumuna.
Sonuçta kadın doğumdan sonra bu olaydan çok etkilenerek eşinden daha çok kendi koymak istiyor kayınbabanın ismini.
Bak bu kadar karşı çıkmayın Allah korusun dünyanın bin bir türlü hali var.
Bi arkadaşım da hiç istemiyordu kayınbabasının ismini koymayı bebeğin doğduğu gün adam kalp krizi ameliyetı oldu ve kızcağız koymak zorunda kaldı.
Olsun ne olacak sağlıklıca doğsunlar da bir isimleri de dedelerinin ismi olsun siz yanına istediğiniz bir şeyi ekleyin.
haklısın canımda etrafın akıl vermesı gıcık oedıyor ınsanı olmaz olmaz falan dıyorlarya bıde sımdı koyunca severken nasıl dencek askım desem yakısıklım desem yanında olmaz aman neyse saglıklı olsunda benım kının ısmıde söylenme acısından zor kamil.
haklısınız ya düşünsenize kayınpederinizin ismi Ahmet..ben oğlumu hep aşkım birtanem diye severim..
ahmetttt aşkımmm benim ....dediğinizi düşünsenize herkesin yanında ne komik olur..
heheheheeeeeeeeee
yaaaa senağlama senağlama senağlamahaklısınız ya düşünsenize kayınpederinizin ismi Ahmet..ben oğlumu hep aşkım birtanem diye severim..
ahmetttt aşkımmm benim ....dediğinizi düşünsenize herkesin yanında ne komik olur..
heheheheeeeeeeeee
Kızlar banada güzel erkek ismi bulsanıza belki değişik isimler çıkar...Bende karar veremedim..
yaaaa senağlama senağlama senağlama
herkese selam kızlar... ben geldim opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?