2010 Temmuz Anneleri : )

Esm'cim bence de metin tek başına da koyulabilecek bir isim... Eğer içine sinen ikinci isim bulamasan bile bence bu hali ile de çok güzel...

Kızlaar "PAPATYAM" diye bir dizi var izliyomusunuz bilmem.
Orada da eş babanın ismini koymak istiyor kaadın istemiyor.Necati Rüzgar olur mu yaa hiç diyor.
Ama doğuma hastaneye yetişemiyor ve kayınbabası yardımcı oluyor doğumuna.
Sonuçta kadın doğumdan sonra bu olaydan çok etkilenerek eşinden daha çok kendi koymak istiyor kayınbabanın ismini.
Bak bu kadar karşı çıkmayın Allah korusun dünyanın bin bir türlü hali var.

Bi arkadaşım da hiç istemiyordu kayınbabasının ismini koymayı bebeğin doğduğu gün adam kalp krizi ameliyetı oldu ve kızcağız koymak zorunda kaldı.
Olsun ne olacak sağlıklıca doğsunlar da bir isimleri de dedelerinin ismi olsun siz yanına istediğiniz bir şeyi ekleyin.

bana da çok gıcık geliyo anne baba ismi koymak sonuçta o ismi koyunca ondamı yaşıyo anlamıyorum neyseki benim kayınvalidemin ismi eski bi isim olduğu için yani fadime kimse koy diye bi şey söylemedi:)...

Ahh kızlar ahhh yemekten geliyorum.
yine çok yedim.
Yaa ağlamak istiyorum.
yiyip yiyip pişman oluyorum.
Yaa ne olcak benim bu halim?

Ayyy canım hiç sorma ben de senle aynı durumdayım.

Yiyorum yedikten sonra pişman oluyorum ama yediklerim hep faydalı gıdalar olduğu için yiyorum.

Ekmek hiç yemiyorum öğle yemeğinde ama diğerleri yetiyor da artıyor bile...

haklısın canımda etrafın akıl vermesı gıcık oedıyor ınsanı olmaz olmaz falan dıyorlarya bıde sımdı koyunca severken nasıl dencek askım desem yakısıklım desem yanında olmaz aman neyse saglıklı olsunda benım kının ısmıde söylenme acısından zor kamil.

ay aynen öylee cnm nasıl sevıcem ben oğluşumu bilmiom ki aşkım cnm bıtanemm mı nasıl dcıemm akannehir akannehir

haklısınız ya düşünsenize kayınpederinizin ismi Ahmet..ben oğlumu hep aşkım birtanem diye severim..

ahmetttt aşkımmm benim ....dediğinizi düşünsenize herkesin yanında ne komik olur..
heheheheeeeeeeeee

Kızlar banada güzel erkek ismi bulsanıza belki değişik isimler çıkar...Bende karar veremedim..

yaaaa senağlama senağlama senağlama
Kızlar banada güzel erkek ismi bulsanıza belki değişik isimler çıkar...Bende karar veremedim..

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ay ne kötü yaaa kımse isim bulamıorrr valla isimsizz kaldı meleklerimiz

erkek ismi bana kalsaydı
mert ali
yağız
buğra
daha bir sürü vardı ama unuttum aklıma gelir birazdan ama ilk tercihim mert ali olucaktı

yaaaa senağlama senağlama senağlama

Ne oldu yav?sempatiksalakcinni
valla ben geçmiş sayfaları okuyamıyorum son safyadan dalıyorum topiğe işim çok da:)sempatiksalakcinni

sanırım sen de kayınbabanın ismini mi koyacan?CADIARZU

olsunbilmiyorumkismile:ecrin_bebek:

kızlar yüzümde varya sıvılceler cıkıyor durmadan ve kanlı kanlı gıbı kırmızı renkte.sınır oluyorum oglan güzllestırmedı benı çikin yaptı annesını.lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…