2010 Temmuz Anneleri : )

evett şekerrr bende koyucamm metin

selam nefetticim hoşbulduk

bende çok karşıyım anne baba ismi konmasına helede ölmüsse daha bir karşıyım hep o ölüm adıyla mı çağırıcam ben çocuğumu ddenin ölüm yıldönümünde çocuklara bakarlar ağlarlar falan çocukların pisikoleji bozulur ben karşıyım ya bence bir bebeğin ismini anne ve baba ortak koymalı ikiside birbirne saygılı olmalı kötü bir şekilde konulmamalı isimler
geçen gün bi arkadaş anlatmıştı böle baba dedinin ismi die tutturmuş kadında istememiş koymak bir kavga bir kavga bebek düşmüş kadının üzüntüsünden şimdi ne gerek vardı annenin hakkı isim koymak bana göre

bizim ailede hiç konuşulmadı bu konular yanlız mert in göbek adını koymuştum ben dedelerin adını ama nufusa yazılmadı sadece sözde onlarında gönlü olmuş oldu demeseler bile sevindiler her 2 harafta

Aslında berkay düşünüyordum da kızım istemedi bende berk, berke gibi düşünüyorum eşimde berkan diyo Üçünden hangisi daha iyi
BERK
BERKE
BERKAN

kızlar yüzümde varya sıvılceler cıkıyor durmadan ve kanlı kanlı gıbı kırmızı renkte.sınır oluyorum oglan güzllestırmedı benı çikin yaptı annesını.lmaz:

güzelim bende de çıkıyor normalmiş.
birde benim nedense omuzlarımda da çıkıyor. yazlıkları giyene kadar geçsin diye dua ediyorum

kızlar benim adımda babaannemin adı mesela. ama çok memnunum. annemde severek koymuş anlamıda çok güzel. eğer koymak durumundaysanız çok kötü olmadığı sürece ısınmaya çalışın. yapcak bişey yoksa tabii

eee bizim eser hakında ne diyonuz yaaa
bizim soy ismimiz efe ilk oğlumun adı
mert EFEdolaysı ile şimdide aklımda yağız da var ama karar veremedim yağızın söylenmesi zor yaa

Aslında berkay düşünüyordum da kızım istemedi bende berk, berke gibi düşünüyorum eşimde berkan diyo Üçünden hangisi daha iyi
BERK
BERKE
BERKAN

bence en güzeli "berk"...
tesadüfen berk isminde birkaç çocuk tanıdım. çok afacan çok akıllı oluyorlar. biride benim kuzenim. ondan mıdır bilmem berk ismi hoşuma gidiyor.

eee bizim eser hakında ne diyonuz yaaa
bizim soy ismimiz efe ilk oğlumun adı
mert EFEdolaysı ile şimdide aklımda yağız da var ama karar veremedim yağızın söylenmesi zor yaa

"yağız efe" de pek hoş oluyor ama.... a.s
anlamıda güzelll

benim iştahımda öyle aman aman bir artış olmadı arkadaşlar.sadece göbeğim şiş o kadar.basen vs olmadı.kollarım yüzüm bacaklarım aynı kaldı sanki.birazdan bu günkü göbişimin fotosunu eklicem göbiş topiğine...

benim oğlumun adı Berke.. sempatiksalakcinni hepsi güzel.
hehehe sempatiksalakcinnisen bilin canım..

bence en güzeli "berk"...
tesadüfen berk isminde birkaç çocuk tanıdım. çok afacan çok akıllı oluyorlar. biride benim kuzenim. ondan mıdır bilmem berk ismi hoşuma gidiyor.

Başka isim bulamazsam artık kağıda yazar çekerim Bende berk,berke de kararsızım berkanı düşünmüyorum bile.:jeyyar:

aynen benımde liyadora senın gıbı kollar bacaklar aynı zaten ıncecıktı sımdıde öyle göbüste basketbol topu ıste benım.

kızlar bende şimdi isim bakıyorum detaylı bir şekilde.

aklımda ELıF ve EZGı var.

Mina yıllanmış şarap gibi kadın demek değil,şarap şişesi demek ,liman demek ve gökyüzü demek..ayrıca şeytan taşlama alanına yakın dağ olan mina dağı..ben de düşünüyordum mina yı ama vazgeçtim..almina koyucam..
1-Almina Öztürkçe bir isim olup Türk prenseslerine verilen isimdir,

2-SADECE KUTSAL TOPRAKLARDA YETıŞEN ENDER KIRMIZI ÇıÇEK...

3-AL-MıNA KIRMIZI MıNA KUTSAL YER NARıN,KIRILGAN AYNI ZAMANDA HIRÇIN BıR ÇıÇEKTıR.

4-Almina güneş tutulmasındaki kızıllığa verilen addır..

5-Kafkas kadın savaşçı...

6- Ayışığı altında danseden pembe yanaklı kız çocuğu..

7-Al elma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…