2010 Temmuz Anneleri : )

Ne çok anlamı varmış.

Evt bazı isimlerin bir sürü anlamı oluyor..iyi irdelemek lazım.kaydirigubbakcemile5

Liyadora sen avatarında ne yapıyorsun öyle.?..çok merak ettim ne zamandır sorucam?:)))))))))

Birşeyi mi öpüyorsun?

ısımler konusunda arastırma yapmak lazım netten.mesela kuranda gecen her ısmı koymak cok yanlıs aleyna mesela.mina ısmının anlamını bende duymustumhatta yazdım bır yorum ama gerı sıldım.

Kızlar dün fırsatım olmamıştı resmimi koymaya ama dün ki halimi ekledim şekerler...

benim eşimde iki isim istemiyor.
gerçekten zor olabiliyor, babam iki isimlidir hep zorlandığını söyler devlet dairelerinde falan

Liyadora sen avatarında ne yapıyorsun öyle.?..çok merak ettim ne zamandır sorucam?:)))))))))

Birşeyi mi öpüyorsun?

eşimi yanağından öpüyorum canım kaydirigubbakcemile3 onun yüzünü sansürlediğim ,kestiğim için anlaşılmıyor tabi çok fazla yanak mı başka bir şey mi öptüğüm ohaoldumsmile

ısımler konusunda arastırma yapmak lazım netten.mesela kuranda gecen her ısmı koymak cok yanlıs aleyna mesela.mina ısmının anlamını bende duymustumhatta yazdım bır yorum ama gerı sıldım.

evt aleynanın anlamı ''üzerine '' demek:)
düşünsenize kızınızın isminin anlamı üzerine..

Kuranda geçiyor tamam da anlamı ne? düşünmek lazım bence de.yerimseniben

mina şeytan taşlanan yerin adı değil taşların toplandığı yer bizzat kayınvalidem 13 yıldır her yıl umre ye gider bana şu şekilde dedi intenette bazı yerlerde şarap şişesi yazıyor bazı yerlerdede yıllanmış şarap gibi kadın

evet ismi iyi düşünmek lazım hep seveceği bir isim olmalı

yemekte ıspanak vardı. evde pişmediği sürece yiyemiyorum. sadece 1 kase yoğurt yedim akşamı edicem bununla

Aslında berkay düşünüyordum da kızım istemedi bende berk, berke gibi düşünüyorum eşimde berkan diyo Üçünden hangisi daha iyi
BERK
BERKE
BERKAN

bence berk güzel ama berke de fena diil. berkan kulağa hoş gelmiyo, benim fikrim bu lülülülülülü

Alıntı yapmayın da ortadan kaldırayım hemen,hastanede böyle yanaktan şapur şupur durumları kaydirigubbakcemile3

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar yemekte ben de abarttım bugün. dışarı çıkalım dedik arkadaşla yemek kötü diye. bu sefer hamurişi yediğim için iyice midem şişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…