2010 Temmuz Anneleri : )

Kızlar isimler düşüülmeye başlanmış
Biz isimlerimiz çoktan koyduk bile
Çizelgemizdede yazıyor isimlerimiz.
Sizce nasıl isimlerimiz kızlar.
Liyadoracım sen nasılsın.

Kızlar isimler düşüülmeye başlanmış
Biz isimlerimiz çoktan koyduk bile
Çizelgemizdede yazıyor isimlerimiz.
Sizce nasıl isimlerimiz kızlar.
Liyadoracım sen nasılsın.

iyiyim canım çok şükür.her sabah nst ye bağlanıyoruz..isimlere maşallah..ama afranur ne demek ?

kızmazsan aklıma afra tafra gibi bişey geldi ilk okuduğumda..:kedi: :kedi:

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba güzel anneler.

daha yeni uyandım duş alayım dedim banyoda biraz uzun kalmışım galiba tansyonum düştü herelde biraz uzanayım dedim bornozla falan uyuya kalmışım üşümüşümde biraz hala sersem gibiyim.

bugün nedense çok halsizimmafoldumben

bugün bende öleyim aman bu halsizlikler neden böleyiz biz Allah çalışanlara sabır versin vallaha midemde nasıl bir şişlik saat birde kahvaltı yaptım heralde artık baklagil yememmem lazım akşam yemiştim onu hazmedemedim heralde bilmiyorumkismile

tekrar slm kızlar
ben kızımın ismine karar verdim
babamızada biraz naz yaptım
kızımın adı yıllardır çooook beğendiğim bir isim olacak
DEFNE.........

gerçekten çalışmak çok zor bende işten yeni ayrıldım sayılır ama evdede insan sıkıntıdan uyuşuklaşıyor galiba şaşırdım valla bende bugün kendime:))

bu arada kahvaltı işini çok geciktirmişsin.

bebşini bu kadar aç bırakma annesi:))

tekrar slm kızlar
ben kızımın ismine karar verdim
babamızada biraz naz yaptım
kızımın adı yıllardır çooook beğendiğim bir isim olacak
DEFNE.........
adıyla büyüsün inşallah. defne çok güzel bir isim. denizin prensese adaş geldi desene

adıyla büyüsün inşallah. defne çok güzel bir isim. denizin prensese adaş geldi desene

aminn canım hepimizinkii
evet adaş olacaklar
alında etrafımda okadar çok defne varki emde akrabalarda ama napıyım onlar koydu die bu ismi ben sevdiğim isimden vazgeçemicm :))kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Muzurperi hayırlı uğurlu olsun canım.

Ben de defne ismini çok beğenirim kızım olsaydı koyardım kesin...

sağlı sollu tepikler yiyorum..

yerim ben onları yaa.
benimki de bugün hep soldan vuruyor. şimdiye kadar sağ taraftaydı. acaba yer değiştirirlerken nasıl hissetmiyoruz. sonra sonra belli olur tabi de ben şimdilik sadece ayaklarıyla vurduğunda hissediyorum. bir de bazen akşamları bir bölgede acaip sertlik oluyor 15-20 saniyeliğine. herhalde geriniyor o anda da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…