gerçekten çalışmak çok zor bende işten yeni ayrıldım sayılır ama evdede insan sıkıntıdan uyuşuklaşıyor galiba şaşırdım valla bende bugün kendime:))
bu arada kahvaltı işini çok geciktirmişsin.
bebşini bu kadar aç bırakma annesi:))
aminn canım hepimizinkii
evet adaş olacaklar
alında etrafımda okadar çok defne varki emde akrabalarda ama napıyım onlar koydu die bu ismi ben sevdiğim isimden vazgeçemicm :))kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
valla çalışmak zor tabi de alışmaktan mıdır nedir ben evde yanlız ne bişey yiyebiliyorum ne vakit geçiyo. hiçbişey yapamıyorum. çalışmayı tercih ederim yani.
Aynen sana katılıyorum canım...
Benim evde hiçbir yeme düzenim yok ve düzgün beslenemiyorum. Abur acubur şeyler oluyor. Ama şimdi düzenli ve de saatli yiyorum.
Ben de çalışmayı evde olmaya tercih ederim.
gerçekten çalışmak çok zor bende işten yeni ayrıldım sayılır ama evdede insan sıkıntıdan uyuşuklaşıyor galiba şaşırdım valla bende bugün kendime:))
bu arada kahvaltı işini çok geciktirmişsin.
bebşini bu kadar aç bırakma annesi:))
doğru diyosun ama çok midem kötü sanki yesem çıkartçakmışım gibi
iyiyim canım çok şükür.her sabah nst ye bağlanıyoruz..isimlere maşallah..ama afranur ne demek ?
kızmazsan aklıma afra tafra gibi bişey geldi ilk okuduğumda..:kedi: :kedi:
boşver bi şey olmaz.senin içine sinsin de önemli olan o. sonuçta sen onları ne kadar görceksin ama kızın bir ömür o ismi taşıyacak inşallah.
Kızlaar "PAPATYAM" diye bir dizi var izliyomusunuz bilmem.
Orada da eş babanın ismini koymak istiyor kaadın istemiyor.Necati Rüzgar olur mu yaa hiç diyor.
Ama doğuma hastaneye yetişemiyor ve kayınbabası yardımcı oluyor doğumuna.
Sonuçta kadın doğumdan sonra bu olaydan çok etkilenerek eşinden daha çok kendi koymak istiyor kayınbabanın ismini.
Bak bu kadar karşı çıkmayın Allah korusun dünyanın bin bir türlü hali var.
Bi arkadaşım da hiç istemiyordu kayınbabasının ismini koymayı bebeğin doğduğu gün adam kalp krizi ameliyetı oldu ve kızcağız koymak zorunda kaldı.
Olsun ne olacak sağlıklıca doğsunlar da bir isimleri de dedelerinin ismi olsun siz yanına istediğiniz bir şeyi ekleyin.
en azından meyve falan yemelisin. bak yiyince bebeğin nasıl sevinip hareketlenecek.
Kızlar 2. dusey usg yapıldı bugun sonuc çok şükür normal.. kızım 450 gr olmus :)
Bu arada daha tam karar veremedım ama kızımın adını elif ecrin düşünüyorum nasıl sizce __?
canım sonuçlar için gözün aydın.
ecrin ismi son yıllarda en çok konulan kız ismiymiş. bizimde bir akraba kızına koydu ve kulağa söylerken çok hoş geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?