2010 Temmuz Anneleri : )

valla çalışmak zor tabi de alışmaktan mıdır nedir ben evde yanlız ne bişey yiyebiliyorum ne vakit geçiyo. hiçbişey yapamıyorum. çalışmayı tercih ederim yani.

aminn canım hepimizinkii
evet adaş olacaklar
alında etrafımda okadar çok defne varki emde akrabalarda ama napıyım onlar koydu die bu ismi ben sevdiğim isimden vazgeçemicm :))kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

boşver bi şey olmaz.senin içine sinsin de önemli olan o. sonuçta sen onları ne kadar görceksin ama kızın bir ömür o ismi taşıyacak inşallah.

defne ismine bayılırım ben de hayırlı olsun canım deniz de defne koyucak galiba yanlış hatırlamıyorsam

Son düzenleme:
valla çalışmak zor tabi de alışmaktan mıdır nedir ben evde yanlız ne bişey yiyebiliyorum ne vakit geçiyo. hiçbişey yapamıyorum. çalışmayı tercih ederim yani.

Aynen sana katılıyorum canım...

Benim evde hiçbir yeme düzenim yok ve düzgün beslenemiyorum. Abur acubur şeyler oluyor. Ama şimdi düzenli ve de saatli yiyorum.

Ben de çalışmayı evde olmaya tercih ederim.

bende çalışmayı tercih ederim ama bu halle şu ande beni kimse işe almaz.:1no2::1no2:

doğru diyosun ama çok midem kötü sanki yesem çıkartçakmışım gibi

kızlar iyi ki varsınız yaa. insan hamileyken sürekli bebeğinden konuşmak istiyormuş meğer. çevremde hamile arkadaşlarım var ama sürekli böyle dertleşmek, bir şeyler paylaşmak çok iyi oluyor. opuyorumnanaktan

iyiyim canım çok şükür.her sabah nst ye bağlanıyoruz..isimlere maşallah..ama afranur ne demek ?

kızmazsan aklıma afra tafra gibi bişey geldi ilk okuduğumda..:kedi: :kedi:

Yaaaaa annemde ilk duyduğunda böyle söylemiştiaklinialirimsmile.
Canım afra nın anlam (ayın 13.gecesi,beyaz toprak.

boşver bi şey olmaz.senin içine sinsin de önemli olan o. sonuçta sen onları ne kadar görceksin ama kızın bir ömür o ismi taşıyacak inşallah.

evet canım ya çok haklısın içime öyle bi indiki.. hiçbir ism içim bukadar akmadı....:asigim::asigim:

biz bebeğimin kalp atışlarını duyduğumuz gün kayınpederimi kaybettik, aklımızda yoktu ama o zaman eğer erkek olursa onun adını koyalım demiştik. severdim de kendisini.
ama kız olduğunu öğrenince eşim ben daha önce onun babasının ismini koymamıza itiraz etmediğim için sen ne istersen onu koyalım diyor.
ben de karasızım hala, ela demiştim ilkten ama onun da renkten başka anlamı yok, özgü diyorum benim ismim ezgi kendi ismime çok benziycek megaloman gibi olacak.
bilmiyorum ne yapsam...

Geçenlerde bir bayanla tanıştım başka bir işletmede çalışan ismi ÖZÜM

Bana çok farklı geldi ve çok beğendim.

Kızlar 2. dusey usg yapıldı bugun sonuc çok şükür normal.. kızım 450 gr olmus :)

Bu arada daha tam karar veremedım ama kızımın adını elif ecrin düşünüyorum nasıl sizce __?

Kızlar 2. dusey usg yapıldı bugun sonuc çok şükür normal.. kızım 450 gr olmus :)

Bu arada daha tam karar veremedım ama kızımın adını elif ecrin düşünüyorum nasıl sizce __?

canım sonuçlar için gözün aydın.

ecrin ismi son yıllarda en çok konulan kız ismiymiş. bizimde bir akraba kızına koydu ve kulağa söylerken çok hoş geliyor.

canım sonuçlar için gözün aydın.

ecrin ismi son yıllarda en çok konulan kız ismiymiş. bizimde bir akraba kızına koydu ve kulağa söylerken çok hoş geliyor.

saolasın canım

evet ecrin son yıllarda fazlaca var ama anlamı benim için cok önemli.. ALLAHIN hediyedi demekmiş ecrin, kızımı RABBİMİN bir hediyesi olarak goruyorum o yuzden ecrinde kararlıyım :) kısmet tabıkı son anda ne olur ne bıter bılmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…