2010 Temmuz Anneleri : )

yaaa bu annelik psikolojisi ayrı bişeymiş gece bile uykuda yüz yukarı yatayım hemen uyanıp dönüyorum :) herşeyi bunu yaparsam bebek için ve benin ne faydası olur ne zararı olur diye düşünüyorum :)

bende bugün biraz ev işi yaptım ama aklım hep onda yok ağır kaldırmıyım koltukları çeklmiyim şunu ellemiyim güya temizlik yaptım üstünden üstünden :sm_confused:

kızlar merhaba,
uzuuuunn zamandır girmemiştim buraya.belki hatırlayanlar vardır.ben 11 şubatta amniyosentez yaptırmıştım.çookk şükür bugun sonucumuz geldi ve temizzzzz:))benim hamileliğim bugun başlamış gibi oldu benim için.nasıl sevindik ve rahatladık anlatamam..allah boyle bir korkuyu inşallah bir daha yaşatmasın ne bana ne de başkasına..
bu arada salı günü tetanoz aşımın 1.dozunu oldum ben.2.dozum 1 ay sonra.doktorum ayrıca tam kan tahlili ve idrar tahlili istedi.onlarıda yaptırdım.sonuclar için bugun arayacaklarmış beni.benden şimdilik bu kadar.hmm bi de bu arada bugun hayırlısıyla 21+1 im. ve şimdiye kadar 2,5 kg aldım.doktor alman lazım deyip duruyor.aslında yiyorum aam neden alamadım anlamadım.76,5 ile hamile kaldıgım icin ben cok memnunum aslında ama neyse bakalım:)

aaaa hoş geldin biricik gerçekten uzun zaman oldu...

Neyse sağlıklı olmanıza çok sevindim. Gözün aydın... Maşallah bebişine...

Allah sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin.

gözün aydın canımmmmmm :)))) zemuszemus opuyorumnanaktan

gözün aydın biricik maşallahhh

şimdi bi arkadaşımla konuştumda oda benim gittiğim hastaneye gidiyordu fatih üni hastanesi doğumunu yapmış. normal doğum 1 gece kalmış epidural yok 880 tl ödemişler. 6 ay önce başka bi arkadaşım yine aynı şartlarda doğum yapmıştı 1050 tl ödemişti. doğum fiyatlarında indirim yapıldı demişler.

Biricik gözün aydın..

Bence az kilo alman iyi birşey, daha önümüzde 4 ay var nasıl olsa az da olsa alırsın,zaten kilolu hamile kalanlar fazla almazlar:)

canım gözün aydın inşallah sıkıntılı günler geride kaldı artıka.s

biricik gözün aydın inşallah sağlıkla alırız hepimiz bebişleri kucağımıza. bu arada kiloyu dert etme bence bebek sağlıklıysa sorun yok. ben de 1buçuk kilo almışım. gerçi iki hafta önceki halim buydu ama pek bi değişiklik farketmiyorum, olsa olsa yarım kilo daha almışımdır. hem ben kilolu da hamile kalmadım ama
zaten zayıftım hala zayıfım. aslında çok da memnunum halimden kaydirigubbakcemile2

Kızlarr bugun dısardaydım bebek odası için takım baktım annemle.. inanaılmaz muhtesem şeyler varrrkaydirigubbakcemile3 Hemen almak istedim ama cok erken dıye ertelemek zorunda kaldım.. RABBİM saglıkla dunyaya getırmek nasıp etsinn.. ALLAHIM zaman cok hızlı geçsinnn bir an önce kızımı kollarıma alıp evıme geleyım :asigim:

Kızlar bu arada 12 kılo aldım şimdiye kdr.. :çok üzgünüm: malesef bunyem oldum olası kıloyu sever.. cok uzuluyorum ama elımden bir şey gelmıyorrr

kızlar çarşıda bayağı bir araştırdım fonksiyonlu geniş bebek arabaları 400 den başlıyor ana kucağı olarakta mama sandalyesi geniş ve kaliteli 300 tl bebek alt üst takımlar iyiler 30 tl en az sizce bu kadar iyisini almaya gerek varmı nasip olursa inşallah kısa süre kullanacakları için diyorum benimde ilk bebek heyecanı var sizde fikirlerinizi yazarmısınız lütfen

angelnrcn, bahar1 aşagıdakıler yukarı çıkın yakalandınız anacım kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…