ya arkadaşlar ben sırtüstü çok rahat ediyorum ve yatmak istiyorum. ama çocuğa kan gitmiyomuş die huzursuz oluyorum. ama yine de tv seyrederken filan sırtüstü uzanıyorum. annem diyo ki kardeşimi 9 ay yatarak doğurdu.9 ay sırtüstü yattım ben hiçbişey de olmadı diyo. liya sen ne yapıyosun sürekli yatınca sürekli sol yanına yatmak zor olmmuyo mu? tv seyrederken muhabbet ederken filan hep yan mı yatıyosun?
kızlar merhaba,
uzuuuunn zamandır girmemiştim buraya.belki hatırlayanlar vardır.ben 11 şubatta amniyosentez yaptırmıştım.çookk şükür bugun sonucumuz geldi ve temizzzzz:))benim hamileliğim bugun başlamış gibi oldu benim için.nasıl sevindik ve rahatladık anlatamam..allah boyle bir korkuyu inşallah bir daha yaşatmasın ne bana ne de başkasına..
bu arada salı günü tetanoz aşımın 1.dozunu oldum ben.2.dozum 1 ay sonra.doktorum ayrıca tam kan tahlili ve idrar tahlili istedi.onlarıda yaptırdım.sonuclar için bugun arayacaklarmış beni.benden şimdilik bu kadar.hmm bi de bu arada bugun hayırlısıyla 21+1 im. ve şimdiye kadar 2,5 kg aldım.doktor alman lazım deyip duruyor.aslında yiyorum aam neden alamadım anlamadım.76,5 ile hamile kaldıgım icin ben cok memnunum aslında ama neyse bakalım:)
aaaa hoş geldin biricik gerçekten uzun zaman oldu...
Neyse sağlıklı olmanıza çok sevindim. Gözün aydın... Maşallah bebişine...
Allah sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin.
kızlar merhaba,
uzuuuunn zamandır girmemiştim buraya.belki hatırlayanlar vardır.ben 11 şubatta amniyosentez yaptırmıştım.çookk şükür bugun sonucumuz geldi ve temizzzzz:))benim hamileliğim bugun başlamış gibi oldu benim için.nasıl sevindik ve rahatladık anlatamam..allah boyle bir korkuyu inşallah bir daha yaşatmasın ne bana ne de başkasına..
bu arada salı günü tetanoz aşımın 1.dozunu oldum ben.2.dozum 1 ay sonra.doktorum ayrıca tam kan tahlili ve idrar tahlili istedi.onlarıda yaptırdım.sonuclar için bugun arayacaklarmış beni.benden şimdilik bu kadar.hmm bi de bu arada bugun hayırlısıyla 21+1 im. ve şimdiye kadar 2,5 kg aldım.doktor alman lazım deyip duruyor.aslında yiyorum aam neden alamadım anlamadım.76,5 ile hamile kaldıgım icin ben cok memnunum aslında ama neyse bakalım:)
aaaa hoş geldin biricik gerçekten uzun zaman oldu...
Neyse sağlıklı olmanıza çok sevindim. Gözün aydın... Maşallah bebişine...
Allah sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin.
gözün aydın canımmmmmm :)))) zemuszemus opuyorumnanaktan
kızlar merhaba,
angelnrcn, bahar1 aşagıdakıler yukarı çıkın yakalandınız anacım kaydirigubbakcemile3
anlayamadım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?