umutlu kızın ismini ne koycan?
cnm aşagıda isimleriniz yazıyo bende dedimkı yakaladım sizi çıkında yukarı konusalım manasında yanıanlayamadım canım
konuşun demek istedisempatiksalakcinni
kızlar merhaba,
uzuuuunn zamandır girmemiştim buraya.belki hatırlayanlar vardır.ben 11 şubatta amniyosentez yaptırmıştım.çookk şükür bugun sonucumuz geldi ve temizzzzz:))benim hamileliğim bugun başlamış gibi oldu benim için.nasıl sevindik ve rahatladık anlatamam..allah boyle bir korkuyu inşallah bir daha yaşatmasın ne bana ne de başkasına..
bu arada salı günü tetanoz aşımın 1.dozunu oldum ben.2.dozum 1 ay sonra.doktorum ayrıca tam kan tahlili ve idrar tahlili istedi.onlarıda yaptırdım.sonuclar için bugun arayacaklarmış beni.benden şimdilik bu kadar.hmm bi de bu arada bugun hayırlısıyla 21+1 im. ve şimdiye kadar 2,5 kg aldım.doktor alman lazım deyip duruyor.aslında yiyorum aam neden alamadım anlamadım.76,5 ile hamile kaldıgım icin ben cok memnunum aslında ama neyse bakalım:)
valla canım ben bazen yatıyorumya arkadaşlar ben sırtüstü çok rahat ediyorum ve yatmak istiyorum. ama çocuğa kan gitmiyomuş die huzursuz oluyorum. ama yine de tv seyrederken filan sırtüstü uzanıyorum. annem diyo ki kardeşimi 9 ay yatarak doğurdu.9 ay sırtüstü yattım ben hiçbişey de olmadı diyo. liya sen ne yapıyosun sürekli yatınca sürekli sol yanına yatmak zor olmmuyo mu? tv seyrederken muhabbet ederken filan hep yan mı yatıyosun?
ah canım ahhKızlarr bugun dısardaydım bebek odası için takım baktım annemle.. inanaılmaz muhtesem şeyler varrrkaydirigubbakcemile3 Hemen almak istedim ama cok erken dıye ertelemek zorunda kaldım.. RABBİM saglıkla dunyaya getırmek nasıp etsinn.. ALLAHIM zaman cok hızlı geçsinnn bir an önce kızımı kollarıma alıp evıme geleyım :asigim:
Kızlar bu arada 12 kılo aldım şimdiye kdr.. :çok üzgünüm: malesef bunyem oldum olası kıloyu sever.. cok uzuluyorum ama elımden bir şey gelmıyorrr
valla ben de hep en iyilerine bakıyorumkızlar çarşıda bayağı bir araştırdım fonksiyonlu geniş bebek arabaları 400 den başlıyor ana kucağı olarakta mama sandalyesi geniş ve kaliteli 300 tl bebek alt üst takımlar iyiler 30 tl en az sizce bu kadar iyisini almaya gerek varmı nasip olursa inşallah kısa süre kullanacakları için diyorum benimde ilk bebek heyecanı var sizde fikirlerinizi yazarmısınız lütfen
cnm ben derin istiyorum eşimde ikna oldu ama 2 isim olsun istiyoruz eşim cansu buket ezgi kübra isimlerini seviyo derin isminin başına bunlardan biri gelicek zaten ilk isim kullanılmıyo kaydirigubbakcemile3
derin güzel isim canım opuyorumnanaktan
zaten erkekler her zaman klasik isimleri daha çok seviyolar sanki
en azından benim eşim öyle
selammmmmm..
derin güzellllllll evt..
söylemiştin sen daha önce şimdi hatırladım.
selam canım
sen de Defne koyacakjsın sanırım
kızım olsaydı biz de zeynep defne düşünüyorduk
çok güzel bir isim :asigim:
katrem 15 kilo çok almışsın canım yaaaa.........sağlığın yerindeyse sorun değil gerçi.
benımde eşim klasık olsun istiyo bi taraftan da kırmak istemıyo ikimiznde istedigi olsun dedik cansu derin buket derin ezgi derin yada kübra derin olacak bakalım kararsısız belkıde sadece derin olur kaydirigubbakcemile3
derin güzellllllll evt..
söylemiştin sen daha önce şimdi hatırladım.
evt tatlım kısmetse......daha 2.çocuğa karar vermeden önce aklımda olan bir isimdi.:)
evt tatlım kısmetse......daha 2.çocuğa karar vermeden önce aklımda olan bir isimdi.:)
evet feci kilo aldım
ve iştahım öyle açık ki
herkes de diyo ki son aylarda haftada iki kilo alındığı bile oluyo o zaman napıcan diyolar
üzülüyorum aslında ne yalan söyleyeyiim
ama kendimi durduramıyorum
nefes nefeseyim ve çok sırtım ağrıyo
olsun eşini de kırma bence
onun da gönlü olsun
dediğin gibi nasılsa ilk isim kullanılmıyo kaydirigubbakcemile5
evet feci kilo aldım
ve iştahım öyle açık ki
herkes de diyo ki son aylarda haftada iki kilo alındığı bile oluyo o zaman napıcan diyolar
üzülüyorum aslında ne yalan söyleyeyiim
ama kendimi durduramıyorum
nefes nefeseyim ve çok sırtım ağrıyo
olsun eşini de kırma bence
onun da gönlü olsun
dediğin gibi nasılsa ilk isim kullanılmıyo kaydirigubbakcemile5
cnm 15 kılomu aldın iştahın yerinde demekkı maşallah dogum yapınca veririz yeterkı bizim minik tırtıllar ii olsun :kedi:
hem de nasıl yerinde
ağzım hiç boş durmuyo desem yeridir guclubacismile
inşallah veririz eyvahedigeldismile
zaten hemen diyetisyene gidicem :icecream:
benımde iştahım aşırı derecede açık
ne bulursam bende yiyorum zaten hiç mide bulantısı yaşamadım şu anda 4.500 gr aldım sankı ii gidiyorum ama şimdilik bakalım ilerleyen haftalarda ne olur hepimiz birer tombul kuş oluruz kaydirigubbakcemile3 diyetısyene gidersen daha kolay verirsin cnm ama diyetısyene gerek yok inşallah sütümüz bol olur emzirirken veririz uykusuzluk felan derken gider cnm benım zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?