2010 Temmuz Anneleri : )

cnm ben derin istiyorum eşimde ikna oldu ama 2 isim olsun istiyoruz eşim cansu buket ezgi kübra isimlerini seviyo derin isminin başına bunlardan biri gelicek zaten ilk isim kullanılmıyo kaydirigubbakcemile3

canım hayırlı uğurlu olsun
Allah kucağımıza aldığımız günleri de göstersin.

valla canım ben bazen yatıyorum
çünkü sırtım feci ağrıyor
sırtüstü yatınca rahatlıyorum
ama çok uzun süreli yatmamaya çalışıyorum

ah canım ahh
70 le hamile kaldım 85 kiloyum
valla ben de hep en iyilerine bakıyorum
ama heves diye de saçmayalım paraları
chicco nun mama sandalyesi vardı polly magic diye
300 e yakın bişeydi onu istiyordumn vazgeçtim şimdi
e bebekte gördüm crespo nun var çok iyi fiyatı onu düşünüyorum şimdi
ama aklım hala chicco dabilmiyorumkismile

cnm ben derin istiyorum eşimde ikna oldu ama 2 isim olsun istiyoruz eşim cansu buket ezgi kübra isimlerini seviyo derin isminin başına bunlardan biri gelicek zaten ilk isim kullanılmıyo kaydirigubbakcemile3

derin güzel isim canım opuyorumnanaktan
zaten erkekler her zaman klasik isimleri daha çok seviyolar sanki
en azından benim eşim öyle

katrem 15 kilo çok almışsın canım yaaaa.........sağlığın yerindeyse sorun değil gerçi.

derin güzel isim canım opuyorumnanaktan
zaten erkekler her zaman klasik isimleri daha çok seviyolar sanki
en azından benim eşim öyle

benımde eşim klasık olsun istiyo bi taraftan da kırmak istemıyo ikimiznde istedigi olsun dedik cansu derin buket derin ezgi derin yada kübra derin olacak bakalım kararsısız belkıde sadece derin olur kaydirigubbakcemile3

katrem 15 kilo çok almışsın canım yaaaa.........sağlığın yerindeyse sorun değil gerçi.

evet feci kilo aldım
ve iştahım öyle açık ki
herkes de diyo ki son aylarda haftada iki kilo alındığı bile oluyo o zaman napıcan diyolar
üzülüyorum aslında ne yalan söyleyeyiim
ama kendimi durduramıyorum
nefes nefeseyim ve çok sırtım ağrıyo

olsun eşini de kırma bence
onun da gönlü olsun
dediğin gibi nasılsa ilk isim kullanılmıyo kaydirigubbakcemile5

yok cnm kırmam eşimi o ne derse o derine izin verdiya istedıgını koysun derin isminin başına Şeniz

cnm 15 kılomu aldın iştahın yerinde demekkı maşallah dogum yapınca veririz yeterkı bizim minik tırtıllar ii olsun :kedi:

cnm 15 kılomu aldın iştahın yerinde demekkı maşallah dogum yapınca veririz yeterkı bizim minik tırtıllar ii olsun :kedi:

hem de nasıl yerinde
ağzım hiç boş durmuyo desem yeridir guclubacismile
inşallah veririz eyvahedigeldismile
zaten hemen diyetisyene gidicem :icecream:

hem de nasıl yerinde
ağzım hiç boş durmuyo desem yeridir guclubacismile
inşallah veririz eyvahedigeldismile
zaten hemen diyetisyene gidicem :icecream:

benımde iştahım aşırı derecede açık
ne bulursam bende yiyorum zaten hiç mide bulantısı yaşamadım şu anda 4.500 gr aldım sankı ii gidiyorum ama şimdilik bakalım ilerleyen haftalarda ne olur hepimiz birer tombul kuş oluruz kaydirigubbakcemile3 diyetısyene gidersen daha kolay verirsin cnm ama diyetısyene gerek yok inşallah sütümüz bol olur emzirirken veririz uykusuzluk felan derken gider cnm benım zemuszemus

ayy inşallah yaa inşallah
mide bulantısı bende de hiç olmadı
avantaj mı oldu dezavantaj mı anlamadım
eşime çok kilo aldım deyince diyo kii
aa annesi oğlumdan şikayetçi misin yoksa
sana kilo aldırdı diye
ben de deme öyle duyucak çocuk diyorum
yani eşim habire yedirtip duruyo bana aldığpım kiloların çoğunun sebei de o zaten
ye bitanem ye aşkım şeklinde devam ediyoruz
ben de hayır diyemiyorum tabiii -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…