2010 Temmuz Anneleri : )

cnm bebkler ii olsun verilir hepsi bize bi can emanet en ii şekılde bakmamız lazım o yüzden kendimizden çok onları düşünelim doya doya yaşayalım hamileligimizi Şeniz

iyi akşamlar kızlar ama sanırım yine kimsecikler yok(bende gün içinde sadece arada okuyabiliyorum yazma olanağım olmuyor,yarın sabah şeker tarama testimiz var bizimde veee tatlı prensesimizi görücez,babamız gelemiyor çalışıyor olucak bende annemle gidicem hem aç karnına olcağı için test annem yanımda olsun istedim tansiyonum çok düşük buaralar,annemde çok heyecanlı ilk kez ultrasonda görücek tatlışımızı :) bende bu akşamdan çok heyecanlıyım yarın olsun hemencik:)

bende sanırım şeker çıkar çikolataya asla hayır diyemiyorum pudingler tatlılar :))

kilom biraz fazla ama çok abartı değil
58 kiloyum zaten 50 civarı ile hamile kaldım

ne bilim :)) çok fazla tatlı tükettiğimi düşünüyorum
inşallahta çıkmaz tabii

son kontrolde 4 kilo almıştım 3 hafta önce bakalım bunda kaç çıkacak sanki bu haftalarda iyice ağırlaştım kızlar ya

yaaa bende tatlıya dayanamıyodum aslında hele çikolata,ekmek üzerine sürülenleri kaloriferin üstünde kavanozla eritip kaşık kaşık yiyodum ama hamiş olunca kızım hep ekşi istedi pek yiyemedim :)

allahtan benim oğlan pek yemek alışkanlığımı değitirmedi :))

ben tatlıdan tamamen uzaklaştım çikolataya bayılırdım ama hiç yemiyorum. sırf bebiş hareketli olsun diye bi parça zorla yiyorum doktora giderken.

ya kızlar ben kızıma isim hala bulamadım bi türlü,eşiminde herhangi bi isim konusunda ısrarı yok ama ortak noktayı bulamadık,mina yı beğeniyorum şu sıralar bide eşimin dediği esila var nasıl sizce esila eşimle benim ismimizin karışımı gibi :)

Chicco Polly Magic Mama Sandalyesi

Bebeğin doğumundan itibaren 3 yaşına kadar kullanılabilen bir mama sandalyesidir.
Sıfır ay dan itibaren ana kucağı, 6.aydan itibaren Mama sandalyesi, 12.aydan itibaren bebeğinizin sizinle yemek yemesini sağlayacak bir sandalye olarak kullanılabilir.
Değişik aktivitelerle bebeği oyalayan oyuncağı vardır.
Önündeki tepsi rahatlıkla çıkarılabilir ve üzerinde yemek taşınabilir.
Eşyaları taşımaya yarayan geniş ve rahat bir sepeti vardır.
Bebeği tıpkı rahat bir yuvadaymış gibi sarmalayan yükseltici yastığı vardır.
Kapatıldığında çok az yer kaplayan haliyle herhangi bir köşeye konulabilir .
Gün boyunca anne ile bebeğin ideal bakış açılarında olmasını sağlayan oturma bölümü 6 farklı yüksekliğe ayarlanabilir.
Sırt dayama kısmı 3 değişik pozisyona ayarlanabilir.

bu mama sandalyesi çok güzel hem doğumdan itibaren ana kucağı olarakta kullanılıyor ama fiyatı 300 bende kararsızım ama nasip olursa bunu almak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…