yasecim ben mert e hamileyken 22.ci haftada vurulmuştum ve 1 ay sonra yine vurmuşlardı galiba bebeği doğumdan sonrada korumaya almak içinmiş bide emzirirken vurulldum oda benim içindi :)))))
evet zamanıda önemli attlım bir an önce vurulsan iyi olur tabee doktoruna ve sağlık ocağına danışarak
benim ablamda bursa da şuan oda hamile haziranda doğum yapıcak pembe maviye gidiyor o sen nereye gidiyorsun tatlım bende bursaya gittiğimde oraya konturole gittim çok beğendim süper bir yer
slm kızlar bende bugün seker testi yaptıracaktım randevum bugündü eşim bende illa gelicem dedi yarın gidecegiz randevumu yarına aldırdım.aç aç gidecegz yalnız gitmeyeyim dedim.sunuda bi atlatsak benim ailede seker yok eşiminkindede yok bakalım kısmet ne olur.birde ben size bişey sormaK istiyorum akıntınız ne şekilde geliyor ben elevit kullandıgımdan beri sap sarı bir akıntı ama hafif geliyor.bide adet tarihlerinizdeki dönemlerde ne hissediyorsunuz akıntınız nasıl oluyor bide sorması ayıp ilişki sonrası akıntı yogunlugu ve renk nasıl?çok yürüyüş yapmak,ayakta kalmak gebelikte zararlımı.cevapları bekliyorum arkadaslar
normalde şikayetçi değilim tabiki aksine beni mutlu ediyor hareket etmesi ama gece ağrıyla uyumaya çalışırken birazda sertti tekmeleri canım iyice acıdı
birde terbiyesiz idrar torbamı tekmeliyor
kızlar sizde de oluyor mu bilmiyorum ..bazen karnımın alt kısmında baskı hissediyorum ve panik yapıyorum...doktora gittiğimde ilk bunu sorcam ama sizlerde yaşayan var mı??
))) yaaa idrar torbasını sıkıştırdıklarında çok fena oluyor insanın tuvalet ihtiyacı varmış gibi oluyor bizimkide sık sık dayanıyor :)))
Kızlar sizde de oluyor mu bilmiyorum ..Bazen karnımın alt kısmında baskı hissediyorum ve panik yapıyorum...Doktora gittiğimde ilk bunu sorcam ama sizlerde yaşayan var mı??
bende de oluyooo bilmiyorumkismile
bende genelde oluyo :))
özellikle merdiven çıkarken veya eğilirken falan
artık bebişler büyüdüğü içindir diye düşünüyorum
kızlar şimdi dr dan geldik ayrıntılı ultrasona girdik gayet ii dedi böbreklerinde kalbinde beyninde hiç biyerinde hç bi anormallik yok yani sınıfı geçti yola devam dedi çok mutluyum oğluşumda bi güzel pozlar verdi bize görmeliydiniz :)))))
gözünüz aydın :)))
hatceeeee gözün aydın canımmm maşallahhhh
Gözün aydın maşallah darısı başımıza haftayada bizim inşallah teyzeleri...
kızlar şimdi dr dan geldik ayrıntılı ultrasona girdik gayet ii dedi böbreklerinde kalbinde beyninde hiç biyerinde hç bi anormallik yok yani sınıfı geçti yola devam dedi çok mutluyum oğluşumda bi güzel pozlar verdi bize görmeliydiniz :)))))
Hatce gözün aydın canım darısı benim ve diğer arkadaşların başına inşallah...:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?