2010 Temmuz Anneleri : )

slm arkadaşlar umarım herkes iyidir tabii bebişler de

aşı konusunda çok kararsızım ben dr.son kontrolde bişey demedi bi sonraki kontrolüm de 22. haftama denk geliyo. acaba geç mi olur diye düşündüm.

canım ayakta kalmak zararrlıdır tabi ama yürüyüş çok faydalı hatta gerekli diye biliyorum ben özellikle normal doğum yapacaklar için çok yararlı

normalde şikayetçi değilim tabiki aksine beni mutlu ediyor hareket etmesi ama gece ağrıyla uyumaya çalışırken birazda sertti tekmeleri canım iyice acıdı
birde terbiyesiz idrar torbamı tekmeliyor

))) yaaa idrar torbasını sıkıştırdıklarında çok fena oluyor insanın tuvalet ihtiyacı varmış gibi oluyor bizimkide sık sık dayanıyor :)))

Kızlar sizde de oluyor mu bilmiyorum ..Bazen karnımın alt kısmında baskı hissediyorum ve panik yapıyorum...Doktora gittiğimde ilk bunu sorcam ama sizlerde yaşayan var mı??

kızlar sizde de oluyor mu bilmiyorum ..bazen karnımın alt kısmında baskı hissediyorum ve panik yapıyorum...doktora gittiğimde ilk bunu sorcam ama sizlerde yaşayan var mı??

bende genelde oluyo :))
özellikle merdiven çıkarken veya eğilirken falan
artık bebişler büyüdüğü içindir diye düşünüyorum

))) yaaa idrar torbasını sıkıştırdıklarında çok fena oluyor insanın tuvalet ihtiyacı varmış gibi oluyor bizimkide sık sık dayanıyor :)))

:)))
DAHA ŞİMDİDEN ŞEBEK ETTİLER BİZİ naniknanik

bende de oluyooo bilmiyorumkismile

bende genelde oluyo :))
özellikle merdiven çıkarken veya eğilirken falan
artık bebişler büyüdüğü içindir diye düşünüyorum

evet sanırım kızlar..rahimde büyüyor tabii.Neyse rahatladım çünkü çok kafaya takıyorum .sanki bebeğim düşücek gibi geliyor öle bi baskı oluyor ki..sonra dinlenince geçiyor tabi :))

Arada girip çıkıyorum ama geçmişi okuyamıyorum..

Ama herkes iyi sanırım..

Hadi bakalım devam devam:)))

Kızlaaar çok sıkıldım yaa zaman geçmek bilmiyor offfffff....

Kimler burda göremiyorum yine...

Hadi sohbet edelim de zaman da geçsin yaa...

slm kızlarr bende arada girip çıkıyorum
herşey yolundadır umarım taze haberler varmı geçmişe bakamadım...

kızlar şimdi dr dan geldik ayrıntılı ultrasona girdik gayet ii dedi böbreklerinde kalbinde beyninde hiç biyerinde hç bi anormallik yok yani sınıfı geçti yola devam dedi çok mutluyum oğluşumda bi güzel pozlar verdi bize görmeliydiniz :)))))

gözünüz aydın :)))

Gözün aydın maşallah darısı başımıza haftayada bizim inşallah teyzeleri...

Hatce gözün aydın canım darısı benim ve diğer arkadaşların başına inşallah...:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…