2010 Temmuz Anneleri : )

ağız mendillerini benim annem de yapıyo o kadar hevesli ki
iğne oyası bile geçmiş kenarına :))

katremm iyi akşamlar canım.girdim yoktun.bende gezmedeydim bugün, belim ağrıyo pöçüğüm batıyo ya.yine başlasın istemiyom ağrılar..şimdi dinlenecem biraz hiç uzanmadım bugün.tekrar bakarım reklam aralarında ezel var ya bugün :)))

napıyorsunuz bakalım?

bgün iş yoğunluğundan öğle yemği yiyemedim biraz da stress vardı, aceleden bir paket Burçak bisküvi yedim.yemez olaydım.

Öğleden beri midem yangın yeri..

Ekşime, yanma, ne ararsan var..Hiç iyi değilim..

selamm kızlar
denizcimm benim de aynı midem nası yanıyo bardak bardak su içiyorum o an geçiyo sonra yine başlıyo
bugün biraz yağlı yedim galiba ondan oldu

hatce gozun aydin,benim de yarin ayrintili ultrason randevum var,insallah bebegim cok iyidir.

kontrolleri iyi çıkan arkadaşlar tebrik ederim darısı başımıza inşallah kızlar nasılsınız bu gün

slm kızlar bizde az önce geldik evimize yemeğimizi yedik çok yoğun bi gündü işyerinde evde olmak ne güzel bütün gün bu anın hayalini kurdum :) sonunda evdeyim işyerinde ara ara formu okudum ama herkesin iyi haberlerini gördüm herkesi çok çok tebrik ediyorum,hatice ultrasona girip çıkmış ii sonuçlar almışl,çok sevindim bizim randevumuz 15 nisanda hayırlısıyla bizde atlatırız inşallah

kelebekçim nasılsın mama sandalyesine karar verdinmi benim bütçemede pahalı ama cihico poly macig alayım diyorum hem doğduğunda ana kucağıda olacak

kelebekçim nasılsın mama sandalyesine karar verdinmi benim bütçemede pahalı ama cihico poly macig alayım diyorum hem doğduğunda ana kucağıda olacak

slm canım aslında ben sanırım ilk etapta mama sandalyesi almıycam yani pek karar veremedim, park yataktada hangisi iyidir bi türlü çözemedim bilmiyorumkismile nekadar zormuş yavrularımıza en iyisini en güzelini seçmeye çalışmak :ecrin_bebek:

ben çok araştırdım canım bende park yatak alıcam en iyi ve sağlıklısı birde 4 yaşına kadar kullanabileceyi chiconun kare deği dikdörtrke uzunca mavi tekerlekli olanı var mağazada gördüm inceledim sitelerede baktım başka rengide var içi geniş mağazada 240 internetten alırsan 190 na kadar düşüyor içinede park yatak uyku seti alacaksın

evet aslında chicco nunkiler banada daha bi kaliteli geldi canım bende ilk 6 ay yatak odamızda yatırırım sonra odasına geçiririz diyorum ama yinede bebişimin uyku düzenine bağlı sanırım,bi de çalıştığım için iznim bitince park yatağı anneme götürürüz orda öğlen yatarken kullanır annem diyorum yada orda oyun parkı olarak kullanılır...ya canım sanki bebişim hızla büyüyor biz hiç bişeyini daha hazır edemedik gibi geliyor

daha önümüzde zaman var ama hepsini sona doğru alırsak sıkışırız diye düşünüyorum sen özeldemi yapacaksın doğumu

daha önümüzde zaman var ama hepsini sona doğru alırsak sıkışırız diye düşünüyorum sen özeldemi yapacaksın doğumu
evet canım bizim burda bi tane özel hastane :) var orda yapıcam doktorumdan çok memnunum bakalım ben normal doğum çok istiyorum ama konuştuk 37 haftada benim ve bebişin durumuna bakıcakmış ona göre karar vericez sen nasıl düşünüyorsun canım

sende çanakkaledesin bilirsin bizim devlet hastaneleri istanbul gibi yoğun değil burada devlet hastanesinde görvli fehmi kuzu var onun muaynahanesine gidiyorum ayda 80 tl testler devlet hastanesinde ücretsiz doğumda orada olacak yani ekstra en az 1 milyar gibi para ödemeyeceyiz onunlada bebeğe birşeyler alırız doktor çok ilgili problem olursa 38. haftada sezeryanla alırız dedi sen ne düşünüyorsun bu konuda

evet canım gerçekten iyimiş o şekilde,ya bizimde ctesi günkü muayenemizde konuştuk bebiş iri olabilir dedi ozman riske atmamak gerek sezeryanı düşünücez dedi tabi eğer riski varsa körü körüne normal doğum diye tutturmanın bi anlamı yok sezeryan olucaz allah sağlıklısını versin inşallah geçenlerde bi arkadaşımın kardeşi istda doğum yaptı epidural ile sezeryan olmuş çok rahat dediler onuda düşünebilirim diyorum ben

kelebekçim benim duyduğuma göre bir kaç anneden epidural olduğun zamn bel ağrısı olabiliyormuş sonradan o nedenle ben genel anestezi tercih edicem sezeryan olursa kız kardeşim oldu sezeryan 20 dakikada allaha şükür hiç ağrısı olmadı hemen ogün kalktı çok rahattı

evet aslında canım güzel araştırmak lazım öyle bi şey varsa bende genel anesteziyle düşünürüm ozmn ama ilk doğum anını görmek istiyorum nedense kızımın ama bilmiyorumki bilmiyorumkismile bukez yüzeysel konuştuk doktorumla birz daha yaklaşsın enine boyuna sorucam

kızlar ben çıkıyorum çok yorulmuşum bugün artık ekrana bakamıyorum,angelhnrcn seninle sohbet çok güzeldi yine görüşmek üzere herkese bebişleriyle tatlı uykular diliyorum hoşçakalın tatlı annişler

kelebekçim kadınlar kulübü annelerinin tavsiyelerine göre bir ihtiyaç listesi çıkardım tam 3 sayfa eşim şaşırdı :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…