Gözün aydın maşallah darısı başımıza haftayada bizim inşallah teyzeleri...
Hatce gözün aydın canım darısı benim ve diğer arkadaşların başına inşallah...:Saruboceq:
ağız mendillerini benim annem de yapıyo o kadar hevesli ki
iğne oyası bile geçmiş kenarına :))
slm kızlar bizde az önce geldik evimize yemeğimizi yedik çok yoğun bi gündü işyerinde evde olmak ne güzel bütün gün bu anın hayalini kurdum :) sonunda evdeyim işyerinde ara ara formu okudum ama herkesin iyi haberlerini gördüm herkesi çok çok tebrik ediyorum,hatice ultrasona girip çıkmış ii sonuçlar almışl,çok sevindim bizim randevumuz 15 nisanda hayırlısıyla bizde atlatırız inşallah
kelebekçim nasılsın mama sandalyesine karar verdinmi benim bütçemede pahalı ama cihico poly macig alayım diyorum hem doğduğunda ana kucağıda olacak
slm canım aslında ben sanırım ilk etapta mama sandalyesi almıycam yani pek karar veremedim, park yataktada hangisi iyidir bi türlü çözemedim bilmiyorumkismile nekadar zormuş yavrularımıza en iyisini en güzelini seçmeye çalışmak :ecrin_bebek:
evet aslında chicco nunkiler banada daha bi kaliteli geldi canım bende ilk 6 ay yatak odamızda yatırırım sonra odasına geçiririz diyorum ama yinede bebişimin uyku düzenine bağlı sanırım,bi de çalıştığım için iznim bitince park yatağı anneme götürürüz orda öğlen yatarken kullanır annem diyorum yada orda oyun parkı olarak kullanılır...ya canım sanki bebişim hızla büyüyor biz hiç bişeyini daha hazır edemedik gibi geliyor
evet canım bizim burda bi tane özel hastane :) var orda yapıcam doktorumdan çok memnunum bakalım ben normal doğum çok istiyorum ama konuştuk 37 haftada benim ve bebişin durumuna bakıcakmış ona göre karar vericez sen nasıl düşünüyorsun canımdaha önümüzde zaman var ama hepsini sona doğru alırsak sıkışırız diye düşünüyorum sen özeldemi yapacaksın doğumu
evet canım bizim burda bi tane özel hastane :) var orda yapıcam doktorumdan çok memnunum bakalım ben normal doğum çok istiyorum ama konuştuk 37 haftada benim ve bebişin durumuna bakıcakmış ona göre karar vericez sen nasıl düşünüyorsun canım
evet canım gerçekten iyimiş o şekilde,ya bizimde ctesi günkü muayenemizde konuştuk bebiş iri olabilir dedi ozman riske atmamak gerek sezeryanı düşünücez dedi tabi eğer riski varsa körü körüne normal doğum diye tutturmanın bi anlamı yok sezeryan olucaz allah sağlıklısını versin inşallah geçenlerde bi arkadaşımın kardeşi istda doğum yaptı epidural ile sezeryan olmuş çok rahat dediler onuda düşünebilirim diyorum ben
evet aslında canım güzel araştırmak lazım öyle bi şey varsa bende genel anesteziyle düşünürüm ozmn ama ilk doğum anını görmek istiyorum nedense kızımın ama bilmiyorumki bilmiyorumkismile bukez yüzeysel konuştuk doktorumla birz daha yaklaşsın enine boyuna sorucamkelebekçim benim duyduğuma göre bir kaç anneden epidural olduğun zamn bel ağrısı olabiliyormuş sonradan o nedenle ben genel anestezi tercih edicem sezeryan olursa kız kardeşim oldu sezeryan 20 dakikada allaha şükür hiç ağrısı olmadı hemen ogün kalktı çok rahattı
evet aslında canım güzel araştırmak lazım öyle bi şey varsa bende genel anesteziyle düşünürüm ozmn ama ilk doğum anını görmek istiyorum nedense kızımın ama bilmiyorumki bilmiyorumkismile bukez yüzeysel konuştuk doktorumla birz daha yaklaşsın enine boyuna sorucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?