http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...runlari/351067-anne-haller-biraz-gulelim.html
ayyy kıslarr gözümden yaşlar geldi gülmekten :))) bizde bu hallere mi düşücez yaaaa)))
Günaydın kızlar,a.s.
Dün akşam pıtırcığımı gördük maşallah herşeyi çok güzelmiş. Doktorumuzun kontrol ettiği ultrason da 4 boyutluydu ama yine de başka bir merkeze ayrıntılıya gönderdi.
Kısmet olursa yarın için randevu alıcam.
Maşallah 478 gr olmuş bıdığım. Süper dedi doktor amcası...
Ama hareketlerini görecektiniz inanamazsınız otomatiğe bağlanmış gibi beni tekmeliyordu, dönüyor vuruyor şaştık kaldık o şekilde görünce çok güzeldi yaa yerinde durmuyordu.
Sonra da bizi duydu mu naptı utandı bıdığım yüzünü kapattı bekledik bekledik açmadı.
Allah'a şükürler olsun. Bu nasıl bir mucize yaa canımız kanımız...:Saruboceq:
İnşallah ayrıntılıdan da güzel haberler alırız. Hayırlısı olsun bakalım.:Saruboceq::Saruboceq:
günaydın kızlar ben izmirdeyim annemlerin yanında. şimdi kahvaltı etçez. sonra bişiler anlatırım. daha da okuyamadım hiçbişey.
günaydın canımmm maşallah maşallahhh sen kılo almadın fazlaaa bebeğe ii bakmışsın ideal anne adayıı utanıo bıdıklarrr kesinlikleeeikinizede nazar değmesin sağlıklı sıhatli olun inşşş
Canım benim günaydın çok teşekkür ederiz teyzesi...opuyorumnanaktan
Ben kilo olarak da ideal sınırlar içersinde gidiyorum aslında 7 kilo almışım şimdiye kadar...
Ayyyy esm'cim yaa Allah bebişlerimizi nazardan saklasın ne tatlılar ama yaa insan bakmaya doyamıyor. Allah'ım herkese bu duyguyu nasip etsin.
Zamanında doğumlarını bize göstersin.
aminn canmmm aminnn benm bebekte 23 haftalıkken 600 grm çıktı bende 6 kılo almışım ama benm kalçaları bır görsen varya :):) yazı bili yazabılırsın eninee yazdırmayı düşünüyorummm " Dikkat Bebek Var" sığar totoma o kadr genişledi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :roflol: :roflol: ........ butun annelerin rabbım gönlüne versin anne olmak ısteyenlerede bu duyguyu nasip etsin inşallah :Saruboceq: :Saruboceq:
Herkese günaydın.
Capri gözün aydın bebişin iyi olduğuna sevindim.
sanada gunaydın canımmm nasılsın bu sabahHerkese günaydın.
Capri gözün aydın bebişin iyi olduğuna sevindim.
Amin canım amin Allah herkese nasip etsin. :Saruboceq:
Allah iyiliğini versin yaaa sabah sabah hiç gülesim yoktu, alemsin vallahi...:roflol::roflol::roflol:
Demek ki yapısal bu kilo olayı...
Benim kalçalarda çok az büyüme oldu. Karnım sivriliyor. Bundan sonra şekil değiştirmeye başlarım gibime geliyor.
İyiyim Esm_çkr çok şükür..
işe devam:)
Arada okuyorum sizi ama pek yazamıyorum.
capri sana da bebisine de masallah,kocaman olmush bidik
Herkese günaydın,
Kontrolünü yaptıran arkadaşlar hepinizin gözü aydın :))
Darısı yaptırmayanların başına..
Bizde ay sonu gitcez kısmet olursa..
günaydınnn herkese:))
caprici gözün aydınnn maşallah bebişine:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?